LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2 ερωτήσεις

1 - η 4500 έχει pvr? δηλαδή αν συνδέσω usb > 40gb όπως αναφέρει ο φίλος απο πάνω στο αντίστοιχο νέο νήμα της 5500 μπορώ να εγγράφω εκπομπές?

2 - υπάρχει τρόπος όταν ανοίγει η tv να ξεκινάει απο την αντίστοιχη hdmi που έχω τον αποκωδικοποιητή της νόβα? (κάτι όπως το κρυφό hotel menu της panasonic?)

Η ερώτηση πρέπει να πάρει το βραβείο της πιο παράδοξης ερώτησης της εκατονταετίας 2001 - 2100!!! :smile:

Φίλε Ευάγγελε κατά την γνώμη μου , καμία μετατροπή 2d σε 3d από οποιαδήποτε μάρκα τηλεόρασης με οποιαδήποτε τεχνολογία στην οθόνη είτε πλάσμα είτε LCD , με οποιαδήποτε τεχνολογία 3d , είτε passive είτε ACTIVE ΔΕN ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Το real time 2d->3d είναι μια άχρηστη μαρκετιά ανάξια λόγου.

Πες μου τώρα γιατί θα σκάσω! Τι δουλειά έχει η φιλαρμονική του βερολίνου με όλα αυτά;;; :smile:

:firstprize:

2 ερωτήσεις

1 - η 4500 έχει pvr? δηλαδή αν συνδέσω usb > 40gb όπως αναφέρει ο φίλος απο πάνω στο αντίστοιχο νέο νήμα της 5500 μπορώ να εγγράφω εκπομπές?

2 - υπάρχει τρόπος όταν ανοίγει η tv να ξεκινάει απο την αντίστοιχη hdmi που έχω τον αποκωδικοποιητή της νόβα? (κάτι όπως το κρυφό hotel menu της panasonic?)

αν δεν κανω λαθος (ας με διορθωσει καποιος) η 4500 δεν εχει PVR functionality. υπαρχει μονο στις 5500 & 650s. δες το link : http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-tvs/7504-lg-2011-3d-led-lcd-line-up.html

Re: 42LW4500 vs 42LW650S

φιλε subuteo αυτη η ρύθμιση "Δεξί/Αριστερό" στο 3d μενού πως πρεπει να ειναι δηλαδη για να εχεισ το καλυτερο αποτελεσμα?? στην δικια μου (47LW5500) το εχω Αριστερο/Δεξι

Η ρυθμιση πρέπει να είναι αριστερό/δεξί στο 99% των περιπτώσεων...

Ομως, υπάρχουν λίγες - ελάχιστες ταινίες που είναι κωδικοποιημένες σε δεξί/αριστερό και σε αυτές θα δεις ότι το 3d δεν είναι καθόλου σωστό δηλαδή θα έχει ελάχιστο βάθος , σε λάθος σημεία και καθόλου προέκταση προς τα "εξω".

Εάν σου τύχει τέτοια περιπτωση τότε γυρισε το σε δεξι/αριστερό για να δεις σωστα και αυτές τις λίγες εξαιρέσεις...

Re: 42LW4500 vs 42LW650S

Η ρυθμιση πρέπει να είναι αριστερό/δεξί στο 99% των περιπτώσεων...

Ομως, υπάρχουν λίγες - ελάχιστες ταινίες που είναι κωδικοποιημένες σε δεξί/αριστερό και σε αυτές θα δεις ότι το 3d δεν είναι καθόλου σωστό δηλαδή θα έχει ελάχιστο βάθος , σε λάθος σημεία και καθόλου προέκταση προς τα "εξω".

Εάν σου τύχει τέτοια περιπτωση τότε γυρισε το σε δεξι/αριστερό για να δεις σωστα και αυτές τις λίγες εξαιρέσεις...

οκ. ευχαριστώ.

κάποιος απο το αγγλικό avforums μίλησε με εκπρόσωπο της lg και του είπε ότι ξέρουν για το πρόβλημα με το input lag και το lip synq απο την hdmi και ετοιμάζουν νέο fw

http://www.avforums.com/forums/15168385-post302.html

αναφερεσαι σε προβλημα που αφορα μονο την 4500?? γιατι εγω που εχω την 5500 δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο. Βεβαια (δεν ξερω εαν παιζει ρολο) το XBOX360 δεν το εχω συνδεσει με HDMI κατευθειαν στην τηλεοραση. το εχω σε HDMI IN θυρα του Home Theater και απο την HDMI OUT του ΗΤ στην τηλεοραση... το εχω κανει ετσι για να ακουω το XBOX απο τα ηχεια του HT χωρις να χρησιμοποιω οπτινη ινα. ετσι λοιπον χρησιμοποιω μονο 1 HDMI της TV και εκει επανω ειναι το Home Theater, το WD TV και το XBOX360 (απο το AV input του HT διαλεγω τι θελω να δω στην TV)

προφανώς παίζει και αυτό ρόλο.
την hdmi του ΗΤ στην τηλεόραση πώς την έχεις χαρακτηρίσει?
Το πρόβλημα μειώνεται αισθητά όταν την χαρακτηρίσεις ώς pc άλλα εγώ πχ που έχω πάνω xtreamer-nova & ps3 έχω τρείς εισόδους ώς pc ......ψιλομπέρδεμα!

με την νόβα ειδικά, όταν την είχα ονομάσει κανονικά ώς δορυφορική είχα περίπου 250ms καθυστέρηση εικόνας-ήχου (ο 831 έχει τέτοια ρύθμιση)

είναι γενικά πρόβλημα της σειράς απ' ότι έχω καταλάβει και υπήρχε και σε παλιότερα μοντέλα lg στα οποία λύθηκε με fw update (απ'ότι φαίνεται δεν βάζουν μυαλό οι lg-ανοί και θέλουν να μας παιδεύουν!)

προφανώς παίζει και αυτό ρόλο.
την hdmi του ΗΤ στην τηλεόραση πώς την έχεις χαρακτηρίσει?
Το πρόβλημα μειώνεται αισθητά όταν την χαρακτηρίσεις ώς pc άλλα εγώ πχ που έχω πάνω xtreamer-nova & ps3 έχω τρείς εισόδους ώς pc ......ψιλομπέρδεμα!

με την νόβα ειδικά, όταν την είχα ονομάσει κανονικά ώς δορυφορική είχα περίπου 250ms καθυστέρηση εικόνας-ήχου (ο 831 έχει τέτοια ρύθμιση)

είναι γενικά πρόβλημα της σειράς απ' ότι έχω καταλάβει και υπήρχε και σε παλιότερα μοντέλα lg στα οποία λύθηκε με fw update (απ'ότι φαίνεται δεν βάζουν μυαλό οι lg-ανοί και θέλουν να μας παιδεύουν!)

η HDMI του HT στην TV (που κουβαλαει μαζι και το WD TV και το ΧΒΟΧ360). ειναι χαρακτηρισμενη σαν HDMI1 (αν καταλαβα σωστα αυτο που εννοεις). τα HDMIs 2,3&4 ειναι γκριζαρισμενα γιατι δεν εχουν επανω τιποτα. πως μπορεισ να την χαρακτηρισεισ δηλαδη διαφορετικα ??(πχ σαν PC input??)

πατάς το κουμπί που επιλέγεις εισόδους και σου ανοίγει η οθόνη που επιλέγεις.
μετακινείσαι πάνω στην θύρα που θές να χαρακτηρίσεις και πατάς το μπλέ κουμπί απο το remote (τέρμα δεξιά) και σου ανοίγουν οι επιλογές (pc, δορυφορική, set top box, παιχνίδι κτλ)

πατάς το κουμπί που επιλέγεις εισόδους και σου ανοίγει η οθόνη που επιλέγεις.
μετακινείσαι πάνω στην θύρα που θές να χαρακτηρίσεις και πατάς το μπλέ κουμπί απο το remote (τέρμα δεξιά) και σου ανοίγουν οι επιλογές (pc, δορυφορική, set top box, παιχνίδι κτλ)

ok ευχαριστω πολυ. θα το δοκιμασω.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩς ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ 3Δ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ TV , ΝΟΒΑ ,ΤΑΙΝΙΕΣ , ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟ PC ...
ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ???
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ TV.

φίλε μου όλα υποκειμενικά είναι....
εγώ προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος και περιμένω πότε θα βγεί κάποιο fw που να διορθώνει τα θεματάκια με την καθυστέρηση ενώ άλλοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα!
Επίσης κάθε φορά που βλέπω την ασπρίλα απο το bleeding περιφερειακά της οθόνης, θέλω να την πυροβολήσω άλλα και πάλι αν έχεις συνηθίσει σε πλάσμα λογικό είναι!

βέβαια δική μου άποψη όπως προείπα, άλλα παιδιά δεν ενοχλούνται - ειδικά όσοι έρχονται απο lcd!

Καλησπερα και απο μένα,
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια τηλεόραση. Το θέμα δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να αγοράσω την lg την 3d ή όχι. Εχθές το βράδυ κατά την αναζήτηση μου στο ίντερνετ βρήκα στο site http://http://www.intersys.gr/default.asp?pid=7&ct=513&la=1 της καίνουριες 3d της toshiba. Εγώ δεν ξέρω αρκετά ώστε να μπορέσω να τις συγκρίνω με την lg. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεος.
Ευχαριστώ

Υ.γ όσον αφορά για τη τιμή τους αύριο θα πάρω στην εταιρία να ρωτήσω για την 42'' και την 47''

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩς ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ 3Δ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ TV , ΝΟΒΑ ,ΤΑΙΝΙΕΣ , ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟ PC ...

Οι Passive της LG απευθυνονται σε οσους θα βλεπουν πολυ 3D ωστε να εποφεληθουν απο την πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με τις active.

Στα υπολοιπα που αναφερεις (τηλεοπτικο , 2D εικονα , συνδεση με PC) υστερουν κατα πολυ.

Ειδικα το lag ειναι απο τα χειροτερα που υπαρχουν μετρημενο στα 130 ms πραγμα που κανει το gaming σχεδον αδυνατο και την συνδεση με PC προβληματικη.

Καλησπερα και απο μένα,
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια τηλεόραση. Το θέμα δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να αγοράσω την lg την 3d ή όχι. Εχθές το βράδυ κατά την αναζήτηση μου στο ίντερνετ βρήκα στο site http://www.intersys.gr/ της καίνουριες 3d της toshiba. Εγώ δεν ξέρω αρκετά ώστε να μπορέσω να τις συγκρίνω με την lg. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεος.
Ευχαριστώ

Υ.γ όσον αφορά για τη τιμή τους αύριο θα πάρω στην εταιρία να ρωτήσω για την 42'' και την 47''
...
.

Αν δεν σε ενδιαφερει το 3D πηγαινε στην LG 50PV350 με εικονα σε τηλεοπτικο πολυ καλυτερη απο τις LCD/LED της ιδιας εταιρειας.

Web browser κανονικο δεν θα βρεις ουτε σε BR ουτε σε τηλεοραση.

Καταρχην και να υπαρχει ενας στοιχειωδης πλοηγος η συνδεση θα γινεται με καρβουνο (αργουν οι σελιδες) και κατα δευτερον μεχρι να πληκτρολογησεις την διευθυνση με το τηλεκοντρολ θα περναει πολυ ωρα.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LW5500 Η 650Σ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 42" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!