LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LW5500 Η 650Σ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 42" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν εχει καποιος μετρο συγκρισης μπορει να του φανει καλη.

Ο Samniotis εχει και την Panasonic P42U10 οποτε δυστυχως η συγκριση βγαινει κατα των edge LED οπως οι 4500/5500 κτλ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Η ΝΟΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ LCD ΠΑΛΙΑ(8 ΕΤΩΝ) ΠΟΥ ΕΧΩ?
ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ Η ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ..!

Απο LCD 8 ετων η διαφορα θα ειναι μερα με την νυχτα.

Καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις και στην "αγορα νεας τηλεορασης" για να δεις και αλλες αποψεις.

Καλησπερα και απο μένα,
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια τηλεόραση. Το θέμα δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να αγοράσω την lg την 3d ή όχι. Εχθές το βράδυ κατά την αναζήτηση μου στο ίντερνετ βρήκα στο site http://http://www.intersys.gr/default.asp?pid=7&ct=513&la=1 της καίνουριες 3d της toshiba. Εγώ δεν ξέρω αρκετά ώστε να μπορέσω να τις συγκρίνω με την lg. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεος.
Ευχαριστώ

Υ.γ όσον αφορά για τη τιμή τους αύριο θα πάρω στην εταιρία να ρωτήσω για την 42'' και την 47''

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LW5500 Η 650Σ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 42" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Το παρόν νήμα αφορά αποκλειστικά την LG Cinema LW4500 και ότι πληροφορίες υπάρχουν γι' αυτή, ως εκ τούτου παρακαλώ...

ό,τι ερωτήσεις υπάρχουν σχετικά με έρευνα αγοράς τηλεόρασης να ανοίξετε νήματα στην αντίστοιχη κατηγορία ( http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130 ), ώστε να γίνει εκεί η συζήτηση, επίσης μη γράφετε με κεφαλαία , ευχαριστώ για την κατανόηση.

Last edited:
καλησπερα.Αγορασα και εγς σημερα την 42LW4500.Απο 3d ειναι πολυ καλη,αλλα απο 2D πολυ χαλια.σε νοβα ι εικονα εχει σπασίματα δλδ σαν μικρα τετραγονακια μεσα στην εικονα.πωσ εξαφανίζετε αυτο?μπορεί?ασ βοηθησει καποιος με της ρύθμισης.

ευχαριστω

βγάλε απο τις ρυθμίσεις εικόνας ότι έχει να κάνει με true motion και άλλες ρυθμίσεις και θα ψιλοστρώσει.

Σήμερα με επισκέφτηκε τεχνικός της LG στο σπίτι να δεί το θέμα με τις HDMI και τον ασυγχρονισμό ήχου εικόνας και μου επιβεβαίωσε ότι είναι θέμα firmware.
κατά λέξη, ο άνθρωπος είπε ότι είχε βγεί ένα fw τελευταία (αυτό που πέρασα και γώ) το οποίο αντί να διορθώνει το πρόβλημα (σύμφωνα με τον τεχνικό, καθυστέρηση της εικόνας απο hdmi) δημιουργούσε κι άλλα και γι αυτό το αποσύρανε και τώρα είναι σε αναμονή νέου firmware.

Παιδιά μα μικρή βοήθεια παρακαλω. Ε´χω μια 42LW4500,την οποία έχω συνδέσει με υπολογιστη με καλώδιο HDMI. Την εξοδο της κάρτας ήχου την εχω συνδέσει με την είσοδο AUX του ενισχυτή για να έχω για ήχο στα ηχεία.Το πρόβλημα είναι ότι μέσω των windows βλέπω μόνο την έξοδο HDMI και έτσι δεν έχω ήχο στο ενισχυτή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ

Βρε παιδιά τελικά αξίζει να την πάρει κανείς που θέλει να βλέπει καθημερινά κανονική τηλεόραση, nova κανα dvd περιστασιακά να παίζει κανένα παιχνίδι απο pc ή playstation και πού και πού κανένα 3d;
Γιατί διάβασα κάποιοι να λένε οτι απο 2d χάλια.
Λέτε αυτό το πολυαναμενόμενο fw update να λύσει προβλήματα;

Η απόσταση που θα βλέπω θα είναι γύρω στα 2,5 με 3 μέτρα.

Ευχαριστώ

Σημερα την παρελαβα gkostanto για τον ιδιο λογω την αγορασα και εγω θα σου πω εντυπωσεις αυριο!!!!

Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα.Αγορασα και εγς σημερα την 42LW4500.Απο 3d ειναι πολυ καλη,αλλα απο 2D πολυ χαλια.σε νοβα ι εικονα εχει σπασίματα δλδ σαν μικρα τετραγονακια μεσα στην εικονα.πωσ εξαφανίζετε αυτο?μπορεί?ασ βοηθησει καποιος με της ρύθμισης.

Μολις μια σελιδα πιο πισω...

Οι Passive της LG απευθυνονται σε οσους θα βλεπουν πολυ 3D ωστε να εποφεληθουν απο την πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με τις active.

Στα υπολοιπα που αναφερεις (τηλεοπτικο , 2D εικονα , συνδεση με PC) υστερουν κατα πολυ.

Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι Passive της LG απευθυνονται σε οσους θα βλεπουν πολυ 3D ωστε να εποφεληθουν απο την πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με τις active.

Στα υπολοιπα που αναφερεις (τηλεοπτικο , 2D εικονα , συνδεση με PC) υστερουν κατα πολυ.
Μολις μια σελιδα πιο πισω...

Άρα εσύ μου προτείνεις αν δεν βλέπω πολυ 3d να μην την πάρω και να πάρω κάποια άλλη οχι 3D;

καλημερα και παλι.μια ακομα ερωτησουλα.το στικ LG AN-WF100 στην TV μας (LW4500 3D ) παει?η θα το αγορασω τσαμπα?

Μάλλον είμαι μια αμελητέα μειοψηφία - διότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την LW4500 μου.

Δεν μου παρουσιάζονται ουτε τετραγωνάκια ούτε πιξελάκια ουτε κολληματα ούτε τίποτα. Δεν έχω πειράξει τα true motion - δεν έχω απενεργοποιήσει τίποτα. Όλα είναι μια χάρά. Δεν ξέρω γιατί - απλά το καταθέτω.

Το ξαναλέω όμως ότι ίσως (για κάποιο περιεργο λόγο) να παίζει ρόλο ότι έχω 42ρι πάνελ (την πήρα μικρη για το υπνοδωμάτιο) ενώ οι περισσότεροι πήραν την 47ρα και πάνω.

Το μόνο παράπονο που έχω έχει να κάνει με το υψηλό lag στα games (δεν λύνεται με την ρυθμίση εισόδου σε PC - ότι και να λένε αυτοί που αναπαράγουν ότι διαβάζουν στα φορουμς) αλλά αυτό είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί στο επόμενο firmware.

Πάντως , έχει πλάκα που έρχονται σπίτι διάφοροι που έχουν αγοράσει LCDs αρκετών χιλιάδων ευρώ και μαζευω τα σαγόνια τους απο τα πατώματα όταν βλέπουν το 3D αλλα και το 2D μου.

Λέω ΚΑΙ για το 2D μου διότι σήμερα είχα έναν φίλο που έχει μια Samsung 400mhz cmr και είδαμε στην lw4500 ERTHD (το πρωτάθλημα κλειστού που δείχνει αυτές τις ημέρες σε 1080) Λοιπόν έπαθε την πλάκα του και δεν μπορούσε να πιστεψει ότι η TV μου είναι "μονο" 100hz , διότι η κίνηση του φαίνονταν εξίσου ομαλή με την δική του 400hz

Μια άλλη φίλη της γυναίκας μου που δήλωνε ότι δεν θα αφήσει ποτέ τα παιδιά της να δουν 3d (έχουν μια active - δεν την χρησιμοποιούν) είδε μαζί μου το
"UNDER THE SEA 3D IMAX" και είπε στον άντρα της

-Πάλι μαλακία αγόρασες . Αυτή του Νίκου (εγω ειμαι αυτός) είναι φτηνότερη και ΠΟΛΥ καλύτερη. Τώρα κατάλαβα τι είναι το 3d που κόντεψα να πάθω επιληψια.

Αυτά.

Εχω την τηλεοραση 2 μερες θα συμφωνήσω με το subuteo δεν εχω κανενα προβλημα το 2d ειναι μια χαρά βλέπω nova ,tv,την συνδεσα με το pc είδα ταινίες (ΤΕΛΕΙΑ),επαιξα το pes11 δεν ειχα κανένα πρόβλημα . Εκείνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι το 3d αλλα θεωρώ οτι θα είναι μια χαρά γιατί σε αυτό συμφωνήτε όλοι πως είναι ΟΚ.

Αν και δέν εχω περάσει το νεο firmware !!!!! όπως ειχα διαβάσει στο νήμα.
subuteo να το περάσω???

Εγω το πέρασα (το 4.60.13) αλλά οι περισσότεροι που το έβαλαν μιλάνε για προβλήματα και μάλλον έχουν δίκιο γιατί οι κορεάτες το αποσύραν απο το site τους.

If it works dont fix it. Περίμενε το επόμενο.

ok ευχαριστώ μάλλον είμαι τυχερός που πίστεψα αυτά που έγραφες και όχι τούς περισσότερους που εγραφαν διάφορα.!!!
Το 3d να υποθέσω οτι το βλέπεις με blueray δισκάκι? η σε αρχείο?

Και σε αρχείο και σε blueray φίλε thanos. Παίζουν τέλεια και οι δύο περιπτώσεις. Σε blue ray η TV "γυρνάει" αυτόματα σε 3d.

Όταν παίζεις 3d αρχείο , τότε, από το σχετικό κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ επιλέγεις το κατάλληλο φορμάτ (side-by-side , top/bottom Κλπ) ..

Η πρώτη επιλογή (2d->3d) είναι το ψευτο-3d που δεν θα πρέπει να επίλέγεις)