samniotis
AVClub Enthusiast
λογικά η 650s είναι καλύτερη λόγω 200Hz έναντι 100 που έχουν οι άλλες και νομίζω και η καινούρια 9series επίσης
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LW5500 Η 650Σ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 42" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
...
.
Καλησπερα και απο μένα,
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια τηλεόραση. Το θέμα δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να αγοράσω την lg την 3d ή όχι. Εχθές το βράδυ κατά την αναζήτηση μου στο ίντερνετ βρήκα στο site http://http://www.intersys.gr/default.asp?pid=7&ct=513&la=1 της καίνουριες 3d της toshiba. Εγώ δεν ξέρω αρκετά ώστε να μπορέσω να τις συγκρίνω με την lg. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεος.
Ευχαριστώ
Υ.γ όσον αφορά για τη τιμή τους αύριο θα πάρω στην εταιρία να ρωτήσω για την 42'' και την 47''
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LW5500 Η 650Σ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 42" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα.Αγορασα και εγς σημερα την 42LW4500.Απο 3d ειναι πολυ καλη,αλλα απο 2D πολυ χαλια.σε νοβα ι εικονα εχει σπασίματα δλδ σαν μικρα τετραγονακια μεσα στην εικονα.πωσ εξαφανίζετε αυτο?μπορεί?ασ βοηθησει καποιος με της ρύθμισης.
Οι Passive της LG απευθυνονται σε οσους θα βλεπουν πολυ 3D ωστε να εποφεληθουν απο την πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με τις active.
Στα υπολοιπα που αναφερεις (τηλεοπτικο , 2D εικονα , συνδεση με PC) υστερουν κατα πολυ.
Σημερα την παρελαβα gkostanto για τον ιδιο λογω την αγορασα και εγω θα σου πω εντυπωσεις αυριο!!!!
Οι Passive της LG απευθυνονται σε οσους θα βλεπουν πολυ 3D ωστε να εποφεληθουν απο την πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με τις active.
Στα υπολοιπα που αναφερεις (τηλεοπτικο , 2D εικονα , συνδεση με PC) υστερουν κατα πολυ.
Μολις μια σελιδα πιο πισω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.