αν έχει ελλάτωμα το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα είχαν πρόβλημα κ τα άλλα κανάλια;γιατι όταν λέμε πρόβλημα θα το έχει λογικά ο ενσωματωμένος δέκτης της tv.κόλλημα όταν λέω, είναι σαν να κολλάνε τα pixels που κ που κ να επανέρχοντε..μπήκα κ σε καποια άλλα forum για να δω για την degia κ πάρα πολλοι είχαν πρόβλημα με αυτα τα κολλήματα,,κ με διάφορα μοντέλα τηλεοράσεων,,ε δεν μπορει όλες να είναι προβληματικές..εσας ποτε δεν το έχει κάνει;;θυμισέ μου subuteo έχεις την ίδια tv;μήπως πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση;αν έρθει τεχνικός κ μου πει ότι φταιει η degia, τι να κάνω;;έχω στεναχωρηθει λίγο γιατι δεν ξέρω τώρα τι μπορει να φταίει κ αγχώνομαι,,τζάμπα τα 990ευρώ που την πήρα;;δηλ.να αναγκαστώ να παίρνω κ εξωτερικό δέκτη;;´´εχω κ dvd εγγραφής κ πρέπει το βύσμα της κεραίας να μπαίνει στο dvd για να πιάνουν τα κανάλια,,αν πάρω εξωτερικό δέκτη που θέλει και εκεί να μπαίνει το βύσμα της κεραίας πως θα συνδεθούν;;;δεν ξέρω τι να κάνω κ έχω κ τον άντρα μου να λέει καλά είμασταν με την σαμσουνγκ!!!