LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απλά, καμμία σχέση... :D

Θυμάσαι ποιός ενισχυτής ήταν και με τί ηχεία τον δούλευες;

Το ξέρω συντονιστή ότι δεν έχουν σχέση σαν προϊόντα - δεν είμαι κρετίνος. Εξέφρασα μια προσωπική προτίμηση στο τι καταναλωτικό αγαθό δίνω προτεραιότητα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

αν έχει ελλάτωμα το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα είχαν πρόβλημα κ τα άλλα κανάλια;γιατι όταν λέμε πρόβλημα θα το έχει λογικά ο ενσωματωμένος δέκτης της tv.κόλλημα όταν λέω, είναι σαν να κολλάνε τα pixels που κ που κ να επανέρχοντε..μπήκα κ σε καποια άλλα forum για να δω για την degia κ πάρα πολλοι είχαν πρόβλημα με αυτα τα κολλήματα,,κ με διάφορα μοντέλα τηλεοράσεων,,ε δεν μπορει όλες να είναι προβληματικές..εσας ποτε δεν το έχει κάνει;;θυμισέ μου subuteo έχεις την ίδια tv;μήπως πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση;αν έρθει τεχνικός κ μου πει ότι φταιει η degia, τι να κάνω;;έχω στεναχωρηθει λίγο γιατι δεν ξέρω τώρα τι μπορει να φταίει κ αγχώνομαι,,τζάμπα τα 990ευρώ που την πήρα;;δηλ.να αναγκαστώ να παίρνω κ εξωτερικό δέκτη;;´´εχω κ dvd εγγραφής κ πρέπει το βύσμα της κεραίας να μπαίνει στο dvd για να πιάνουν τα κανάλια,,αν πάρω εξωτερικό δέκτη που θέλει και εκεί να μπαίνει το βύσμα της κεραίας πως θα συνδεθούν;;;δεν ξέρω τι να κάνω κ έχω κ τον άντρα μου να λέει καλά είμασταν με την σαμσουνγκ!!!

Αυτό σου είπα και εγώ Demi .... Να κάνεις έλεγχο για την ποιότητα του σήματος σε όλα τα κανάλια... Το 100% στο οποίο αναφέρεσαι είναι ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο κανάλι που έχεις επιλέξει την στιγμή του τεστ (και ομαδοποιει μια ομάδα καναλιών πχ MEGA , STAR SKAI (Ομαδα 1) ALTER ALPHA ANT1 MACEDONIA (Ομαδα 2). κοκ

Επίσης άλλο ισχύς σήματος και άλλο ποιότητα σηματος πρέπει να έχεις 100% και στα δύο ή έστω κοντά στο 100% και στα δύο.

Απλά, καμμία σχέση... :D

Θυμάσαι ποιός ενισχυτής ήταν και με τί ηχεία τον δούλευες;

Είναι ένας DENON AVR 2805 με μια πεντάδα klipsh ηχεία που δεν θυμάμαι μοντέλο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσ

100% είναι κ η ισχύς κ η ποιότητα,,τώρα μπηκα κ το είδα για τον σκαι,,κάποιες φορές δεν κολλάει καθόλου για ωρα,,κάποιες το κάνει ανα 20 δευτερόλεπτα αλλα επανέρχεται τσακ μπαμ,,τι να πω,,το νετ σήμερα δεν κόλλαγε καθόλου κ εκει που βλέπεις την ισχυ κ την ποιότητα να σου πω ότι στην πρώτη συχνότητα κ στην τελευταία είναι 96% κ όλες όι άλλες 100%κατάλαβες φαντάζομαι που λέω.όταν πατάς το κόκκινο κουμπάκι εξυπηρέτηση πελατών πατας μετά ισχυς συστήματος κ σου βγάζει 5-6 συχνότητες που αντιστοιχούν στις ομάδες καναλιών,,όπως τα βέπεις απο πάνω μέχρι κάτω η πρώτη κ η τελευταια είναι 96% κ οι μεσαίες όλες 100%..

Είναι ένας DENON AVR 2805 με μια πεντάδα klipsh ηχεία που δεν θυμάμαι μοντέλο....

Kαι τα έχεις όλα αυτά να σκονίζονται στην αποθήκη ενώ ακούς από τα ηχειάκια της τηλεόρασης; Για ban είσαι... :flipout: :ernaehrung004:

Kαι τα έχεις όλα αυτά να σκονίζονται στην αποθήκη ενώ ακούς από τα ηχειάκια της τηλεόρασης; Για ban είσαι... :flipout: :ernaehrung004:

Ωχ ωχ ωχ :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσ

subuteo εδω κ 4 ώρες όλα οκ,,καθόμαστε όλη η οικογένεια με διαλείμματα κ κοιτάμε συνεχόμενα τα κανάλια που είχαν θέμα κ όλα οκ!!!δεν έχουν κάνει ούτε ένα κολληματάκι!!!έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι ότι φταίει το σήμα της degia κ μάλλον όταν έχει τα κολλήματα είναι κάποιο θέμα με την ισχύ που στέλνει εκείνη την στιγμή στην συγκεκριμένη συχνότητα!!!εσύ τι λες;;γιατί η τηλεορασίτσα κατα τ'αλλα είναι τέλεια,,απίστευτα χρώματα,τέλεια εικόνα κ ήχος,,κρυστάλλινη εικόνα θα έλεγα!!!το 3d όπως είχα κ πρωτοαναφέρει καταπληκτικό!!!ελπίζω να μην έχω ξανά κολλήματα η τουλάχιστον να μην είναι ενοχλητικά!!!αν πάντως πάρω κάποια στιγμή εξωτερικο ψηφιακό δέκτη γίνεται αφου ήδη έχει ενσωματωμένο;;λέμε αν κάποιες φορές έχει πολύ κόλλημα να βάζουμε αυτό;;;

Παιδιά μου λύνετε μια σημαντική απορία;

Οι ρυθμίσεις στην εικόνα 2D ισχύουν όταν βλέπεις 3D; Ξέρω ότι στο 3D μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών προφίλ. Αν σε κάποιο από αυτά, π.χ. στο Cinema, αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο 2D και μετά επιλέξεις Cinema στο 3D, οι ρυθμίσεις σου παραμένουν; Σε αυτό το θέμα έχει αλλάξει κάτι στα τελευταία firmware;

Ακόμα, ξέρει κάποιος να μου πει αν και η 5500 έχει τον ίδιο περιορισμό;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντ

subuteo εδω κ 4 ώρες όλα οκ,,καθόμαστε όλη η οικογένεια με διαλείμματα κ κοιτάμε συνεχόμενα τα κανάλια που είχαν θέμα κ όλα οκ!!!δεν έχουν κάνει ούτε ένα κολληματάκι!!!έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι ότι φταίει το σήμα της degia κ μάλλον όταν έχει τα κολλήματα είναι κάποιο θέμα με την ισχύ που στέλνει εκείνη την στιγμή στην συγκεκριμένη συχνότητα!!!εσύ τι λες;;γιατί η τηλεορασίτσα κατα τ'αλλα είναι τέλεια,,απίστευτα χρώματα,τέλεια εικόνα κ ήχος,,κρυστάλλινη εικόνα θα έλεγα!!!το 3d όπως είχα κ πρωτοαναφέρει καταπληκτικό!!!ελπίζω να μην έχω ξανά κολλήματα η τουλάχιστον να μην είναι ενοχλητικά!!!αν πάντως πάρω κάποια στιγμή εξωτερικο ψηφιακό δέκτη γίνεται αφου ήδη έχει ενσωματωμένο;;λέμε αν κάποιες φορές έχει πολύ κόλλημα να βάζουμε αυτό;;;

Αμα λες κρυστάλλινη εικόνα την σουπα-εικόνα της απαίσιας Digea ετοιμάσου να πάθεις την πλάκα σου όταν θα δεις εικόνα σε 1080p και σε 720p από Blue Ray ή από downloaded υλικό φίλη Demi

Καλές Θεάσεις σε εσενα και στην Οικογένεια σου!

@subuteo αν δεν τα θες πάντως στειλτα σε μενα ..χα χα χα

Διάβασε το post ο αδερφός μου ο Ηλίας και έγινε μέγα σκάνδαλο! Την Επόμενη Φορά που θα κατέβει Αθηνα τα έχει ήδη καβατζώσει! Με κάψατε :smile: :smile: :smile:

Ρε παιδιά θέλω να με διευκρινήσετε κάτι όσο αναφορά την σύνδεση της TV με εξωτερικό σκληρό δίσκο για την αναπαραγωγή ταινιών,χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον media pleyer για να κουμπώσω τον σκληρό η γίνεται η αναπαραγωγή απευθείας απο τον media player της TV? Ο σκληρός δεν λειτουργεί σαν το usb flashaki εφόσον είναι NTFS φορμάτ;

Υ.Γ
Η TV είναι ενώς φίλου μου και πήγε να αγοράσει απο κάποιο κατάστημα multirama εναν σκληρό δίσκο LG και του είπανε πως δεν γίνεται να κουμπώσει τον σκληρό απευθείας στην TV και πρέπει αναγκαστικά να αγοράσει Media Plaeyer.

Διάβασε το post ο αδερφός μου ο Ηλίας και έγινε μέγα σκάνδαλο! Την Επόμενη Φορά που θα κατέβει Αθηνα τα έχει ήδη καβατζώσει! Με κάψατε :smile: :smile: :smile:

Αστα τα σαπια :smash:

Ρε παιδιά θέλω να με διευκρινήσετε κάτι όσο αναφορά την σύνδεση της TV με εξωτερικό σκληρό δίσκο για την αναπαραγωγή ταινιών,χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον media pleyer για να κουμπώσω τον σκληρό η γίνεται η αναπαραγωγή απευθείας απο τον media player της TV? Ο σκληρός δεν λειτουργεί σαν το usb flashaki εφόσον είναι NTFS φορμάτ;

Υ.Γ
Η TV είναι ενώς φίλου μου και πήγε να αγοράσει απο κάποιο κατάστημα multirama εναν σκληρό δίσκο LG και του είπανε πως δεν γίνεται να κουμπώσει τον σκληρό απευθείας στην TV και πρέπει αναγκαστικά να αγοράσει Media Plaeyer.

Καταρχήν ξεχναμε τι του ειπαν στο καταστημα ,κουμπωνεις οποιοδηποτε usb σκληρο στην tv και παιζει ( και NTFS ) ,φυσικα με τους γνωστους περιορισμους στην αναπαραγωγή ηχου DTS ΚΑΙ καποιες αλλες που εχουν αναφερθει στον παρων νημα,προσωπικα πηρα το bd 3d player lg670 και ξεμπερδεψα μια και καλη με όλα...:ernaehrung004:

Last edited:
Ο φίλος μου έχει ένα laptop το οποίο δεν έχει θύρα HDMI αν αγοράσουμε έναν media player και τον συνδέσουμε με το laptop ώστε να αξιοποιήσουμε τον σκληρό του γίνεται να συνδέσουμε laptop-media player-TV ? (το laptop υπενθυμίζω ώς αποθηκευτικό χώρο) με λίγα λόγια να αναπαράγουμε με τον media player ταινίες 3d MKV κ.λ.π. απο τον σκληρό του laptop

Έχω ψάξει λίγο στο νετ και βρήκα αυτόν στα 100 γιούρο και κάτι μιάς και ο φίλος μου δεν θέλει να ξεφύγει και πολύ απο αυτό το μπάτζετ, αν έχετε να προτείνεται κάτι και γνωρίζεται επι του θέματος πολύ ευχαρίστως
http://www.public.gr/prod/computers...00nbk-psifiakos-dektis-polymeson/prod80997pp/
Πώς μπορώ να δώ αν υποστηρίζει DTS ήχο;

Ο φίλος μου έχει ένα laptop το οποίο δεν έχει θύρα HDMI αν αγοράσουμε έναν media player και τον συνδέσουμε με το laptop ώστε να αξιοποιήσουμε τον σκληρό του γίνεται να συνδέσουμε laptop-media player-TV ? (το laptop υπενθυμίζω ώς αποθηκευτικό χώρο) με λίγα λόγια να αναπαράγουμε με τον media player ταινίες 3d MKV κ.λ.π. απο τον σκληρό του laptop

Έχω ψάξει λίγο στο νετ και βρήκα αυτόν στα 100 γιούρο και κάτι μιάς και ο φίλος μου δεν θέλει να ξεφύγει και πολύ απο αυτό το μπάτζετ, αν έχετε να προτείνεται κάτι και γνωρίζεται επι του θέματος πολύ ευχαρίστως
http://www.public.gr/prod/computers...00nbk-psifiakos-dektis-polymeson/prod80997pp/
Πώς μπορώ να δώ αν υποστηρίζει DTS ήχο;

Το WDTV που προτείνεις μπορέι να δεχθεί ως αποθηκευτικά μέσα USB STICKS και USB σκληρούς μέσω των δύο USB θυρών που έχει.
Με κάποιους περιορισμούς (και με κάποια ενοχλητικά bugs) μπορεί μέσω ethernet ή μέσω wireless να "δει" και network shares απο H/Y όπως περιγράφεις.

Οι περιορισμοί στους οποίους αναφέρομαι έχουν να κάνουν α)Με τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιήσεις το Sharing ("network shares" ή "Media Servers") β)Όσον αφορά wireless δυνατότητες το WDTV δεν έχει ενσωματωμένο wireless δέκτη αλλά είναι συμβατά με πολλά - οχι με όλα τα USB Wireless sticks της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχετικά με το WDTV φόρουμς

Πάντως προτείνω, εάν πάρεις ένα WDTV (100E) να πάρεις και έναν 2.5 δίσκο (70Ε) και να ξεμπερδεύεις. Εγώ πχ έγω βάλει στο WDTV μου ένα USB Hub και έχω συνδέσει πάνω του ένα Wireless στικάκι και δυο 2.5 δίσκους από 1TB ο καθένας... 'Οτι κατεβάζω στο PC το κάνω κάποια στιγμή Wireless Copy στους δίσκους του WDTV και μετά το βλέπω χωρίς ανοιχτά πισιά κλπ κλπ

Οσον αφορά τον ήχο.

Το παλαιό WDTV Generation 1 ΔΕΝ παίζει DTS αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον εδώ και 1-2 χρόνια ως συσκευή. Οποιος το πουλάει το πουλάει απο στοκ.
To WDTV Gen 2 παίζει DTS κανονικά
Τo WDTV LIVE παίζει DTS ήχο έχει ιντερνετικά ραδιοφωνα , ιντερνετικά τιβι κανάλια, facebook youtube κλπ κλπ δηλαδή τις δυνατοτητες που δίνουν και οι media τηλεοράσεις και δέχεται και Wireless στικάκια όπως περιέγραψα παραπάνω. Επίσης κυκλοφορούν ωραία open source OS που του δίνουν επιπλέον δυνατότητες.

Κλείνω εδώ για να μην θεωρηθώ off topic και ζητώ συγνώμη από τους συντονιστές.

Last edited:
Κλείνω εδώ για να μην θεωρηθώ off topic ........

:a0210:

Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία για Media Players στο forum..... Media Players

Και σε αυτή υπάρχει νήμα για ερωτήσεις...... Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οπότε οποιαδήποτε ερώτηση και συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί, μιας και το παρόν θέμα αφορά την τηλεόραση LW4500.

Ζητώ συγνώμμη για άλλη μια φορά για το off-topic.

Παρακαλώ τον διαχειριστή να μεταφέρει το post μου στο σχετικό νημα ή αν το κρίνει σκόπιμο να το διαγράψει, δεν είχα πρόθεσει να διαταράξω την συνοχή του παρόντος thread

" ...δεν είχα πρόθεση να διαταράξω την συνοχή του παρόντος thread "

Πω πω τι εγραψες τωρα ,εμένα με αποσυντονισες πάντως και δεν το συγχωρω ,χα χα χα :smash: