LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ πάλι προτείνω το drive angry (ειδικά την σκηνή με το νόμισμα).. εννοείται χάλια ταινία αλλά καλούτσικο 3d. Resident evil (μετριότατο 3d), step up, κάποια παιδικά (animation) και μερικά ντοκιμαντέρ έχουν μερικές καλές σκηνές.

Αντικειμενικά τώρα, για έναν σοβαρό σκηνοθέτη το εντυπωσιακό 3d δεν είναι αυτοσκοπός αλλά το 3d γενικότερα (ειδικά σαν βάθος) λειτουργεί μόνο βοηθητικά. Μια ταινία που θα στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε εντυπωσιακό 3d έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι πατάτα.
Επίσης μην ξεχνάς ότι πολλές ταινίες δεν γυρίζονται εξ αρχής σαν 3d αλλά γίνονται με επεξεργασία μετά. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι μετριότατο (βλέπε class of the titans πχ) ενώ καμιά φορά υπάρχουν εξαιρέσεις όπου η επεξεργασία είναι αξιοπρεπέστατη (βλέπε green hornet).

ps προσοχή γιατί έχω πετύχει 1-2 ταινίες (σπανιότατο.. νομίζω το gulliver's travels ήταν ένα) που για κάποιο λόγο η sbs εικόνα ήταν δεξιά-αριστερά και όχι ανάποδα όπως θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα εκεί θα είναι μικρή και κουραστική αίσθηση του 3d. Μπορεί να αλλάξει απ τα 3d options αφού έχουμε επιλέξει sbs σαν 3d επιλογή.

Last edited:
παιδες καλησπερα. μπορει καποιος να βοηθησει?? εχει καταφερει καποιος να μετατρεψει srt υποτιτλο σε 3D?? εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω να δω σωστα υποτιτλους σε ταινιες Half 3D SBS. Please καποιος!!!

Ναι, γίνεται χωρίς πρόβλημα, αρκεί το media player σου να υποστηρίζει υπότιτλους idx/sub. Πρόγραμμα: 3DSubtitler
Στην περίπτωση μου το Netgear 550 δεν τους βλέπει. Αντίθετα το ταπεινό Himedia 300A+ τους βλέπει και τους αποδίδει σωστά.

Πολις πηρα κι εγω μια LG 3D, και θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.
Ενω στα demo κλιπακια που εβλεπα στα μαγαζια το βαθος ηταν εντυπωσιακο και η εικονα εβγαινε εγω απο την οθονη, στις ταινες που νοικιασα σπιτι να δω (tron - Πειρατες Καραιβικης , δεν ειχε την ιδια αισθηση).
To 3D ηταν σωστο (αριστερα-δεξια) και ξεκουραστο , αλλα πουθενα δεν ειδα την ιδια αισθηση.
Εχετε δει καποιες ταινιες, κλιπ κλπ , με εντονη τη 3D αισθηση ?
αν έχεις δορυφορική και δέκτη hd δες τα κανάλια SKAI 3D ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ από τις ταινίες 3d
αλλού δεν βρήκα τόσο καλά βιντεακια-ντοκιμαντερ

για το σερφαρισμα στο ίντερνετ σε σελίδες με video μου ζητά να κάνω εγκατάσταση αρχείο του adope flash player πως γίνετε αυτό ;

Re: Απάντηση: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, γίνεται χωρίς πρόβλημα, αρκεί το media player σου να υποστηρίζει υπότιτλους idx/sub. Πρόγραμμα: 3DSubtitler
Στην περίπτωση μου το Netgear 550 δεν τους βλέπει. Αντίθετα το ταπεινό Himedia 300A+ τους βλέπει και τους αποδίδει σωστά.

ok thanks. το φανταστηκα. εχω το WD TV (1st generation) και δεν υποστηριζει idx/sub. by the way βρηκα αντιστοιχο προγραμματακι με το 3d subtitler που μετατρεπει srt υποτιτλους σε ssa σε 3 δευτερολεπτα. Στο VLC φαινεται να παιζουν καθως τους βαζει αριστερα και δεξια και στις δυο εικονες. Δυστυχως για εμενα το WD TV δεν υποστηριζει ουτε ssa. Για οποιον ενδιαφερεται το προγραμμα λεγεται "srt23dass"

ok thanks. το φανταστηκα. εχω το WD TV (1st generation) και δεν υποστηριζει idx/sub.

Mε αρχεία .avi μια χαρά τους παίζει τους idx/sub... Nα έχει πρόβλημα σε .mkv άραγε; :chinscratch:

Mε αρχεία .avi μια χαρά τους παίζει τους idx/sub... Nα έχει πρόβλημα σε .mkv άραγε; :chinscratch:

εχεις δομικασει μετατροπη με 3Dsubtitler srt σε idx/sub και σου παιξανε οι υποτιτλοι κανονικα?? πες μου γιατι μπορει κατι να κανω λαθος.

Aπό μετατροπή, όχι, δεν έχω δοκιμάσει, όπως και δεν έτυχε να δοκιμάσω σε αρχείο .mkv υπότιτλους idx/sub...

Σε αρχεία .avi, υπότιτλους idx/sub από DVD-rip τους έδειχνε κανονικά.

Οπότε, υποθέτω πως ή θα φταίει το ότι τα αρχεία είναι .mkv ή οι idx/sub που φτιάχνει το 3Dsubtitler ξεφεύγουν κάπως από τις προδιαγραφές (ίσως να λύνεται με διαφορετικές ρυθμίσεις στο πρόγραμμα, αν φταίει αυτό τελικά).

Μάλιστα.
Εγώ την πρόλαβα με την προσφορά του Πλαισίου τον Αύγουστο.
Από ότι είδα στον Σκρουτζ, η τιμή της μένει σταθερά υψηλή. (για 55άρα βέβαια καλά είναι.)

Και μη ξεχνάς: φθηνό γυαλί και καλό 3D. ;)

καλησπέρα νεος στο φορουμ.
σκέφτομαι την αγορά της 42 LW5500 3D.
οι γνώσεις μου δεν ειναι καλές και διαβάζω πως πιθανών vα εχω πρόβλημα στο gaming(ps3)
ποιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα?
μήπως θα έπρεπε να διαλέξω κάποια smart play της samsung που είναι αρκετά φτηνότερες(και αν ναι ποια?) μιας και φαντάζομαι πως δεν θα πολυχρησιμοποιησω την 3d δυνατότητα(λέω τώρα)
ευχαριστω

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Τα θέματα στην κατηγορία αυτή αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μοντέλα που αναγράφονται στο τίτλο του θέματος και φέρουν τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', ως εκ τούτου το παρόν θέμα αφορά την LW5500.

Για έρευνα αγοράς, συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων κ.λ.π., παρακαλώ να ανοίγετε νήμα με τις απορίες σας στη κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης , έτσι θα υπάρχουν σ ένα νήμα οι απόψεις που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χρειάζεται κάποιος να σας απαντάει σε διάφορα νήματα που έχουν εκδηλωθεί απορίες σας ;)

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο forum και πλεον κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Έχω μια απορία ίσως μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος που αφορά το κομμάτι της αναπαραγωγής 3d ταινιών απο το media player της τηλεόρασης. Κατάφερα να δω μια ταινία 3d αφού πρώτα μετέτρεψα τον ήχο απο dts σε ac3 και με το αρχείο srt η τηλεόραση έπαιξε την ταινία κανονικά με υπότιτλους. Σε άλλες ταινίες όμως ενώ ακολουθώ την ίδια διαδικασία ο media player της lg μου λέει "το αρχείο αυτό δεν είναι έγκυρο". Κανείς καμια ιδέα? Ευχαριστώ πολύ