LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο καλιμπράρισμα ρυθμίζονται τα χρώματα ανάλογα το προφίλ ημέρας-νυκτας-hdr-gaming ή όχι;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο καλιμπράρισμα ρυθμίζονται τα χρώματα ανάλογα το προφίλ ημέρας-νυκτας-hdr-gaming ή όχι;

Ναι, το πλήρες καλιμπράρισμα περιλαμβάνει και ρύθμιση του CMS (χρώματα)

Παιδιά αν δεν υπάρχει δυνατότητα καλιμπραρισματος τι διαλέγουμε1

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά αν δεν υπάρχει δυνατότητα καλιμπραρισματος τι διαλέγουμε1

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Warm2.
και με την βοήθεια των πατέρνων avs hd 709 φτιάχνεις τα brightness, contrast, sharpness, tint, color.
πέρα από αυτά, μετά δίχως εξοπλισμό δεν κάνεις κάτι.
Και αν πρόκειται για νύχτα μπορείς προσεγγιστικά να παίξεις το OLED Light μεταξύ 30-40 για να μην κινδυνεύεις και με burn in

K καλησπέρα παιδιά, από Netflix dts 5.1 θα πάρω στον ενισχυτή? Ενισχυτής marantz sr7013, στην Samsung plasma. Που έχω 7ετιας παίζει κανονικά

K καλησπέρα παιδιά, από Netflix dts 5.1 θα πάρω στον ενισχυτή? Ενισχυτής marantz sr7013, στην Samsung plasma. Που έχω 7ετιας παίζει κανονικά

Για 2 λόγους όχι... 1) γιατί το Netflix δεν έχει DTS από όσο έχω παρατηρήσει. και 2) γιατί η CX δεν στριμάρει DTS.

Στο Netflix στις ταινίες γράφει dts αλλά στο Internet που έψαξα λέει Dolby digital

Μπουρδολόγος όποιος γράφει για DTS στο Netflix.

Όλη η βιβλιοθήκη πλέον είναι σε Dolby Digital Plus (E-AC-3) [ που υποστηρίζει είτε flat Dolby Digital Plus 5.1 είτε Dolby Atmos via MAT (Dolby Digital Plus + Atmos) ]

Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γνωριζει κανεις τι διαφορα εχει η CX3 με την CX6;

Στη χλωρα μάλλον

Στη χλωρα μάλλον

Χωρα ήθελα να γραψω sorry

Ακριβώς.. Νε τον αριθμό 3 είναι από άλλο εργοστάσιο ή εισαγωγή από άλλη χώρα

Μαλιστα... αρα απο θεμα λειτουργικοτητας και προδιαγραφων ειναι ακριβως η ιδια, σωστα;

Μαλιστα... αρα απο θεμα λειτουργικοτητας και προδιαγραφων ειναι ακριβως η ιδια, σωστα;
Σωστά!

Παιδιά πως τα πηγαίνει η cx με cosmote TV? Σε σχέση με την 51plasma θα έχω καλύτερη εικόνα? Διότι μεγαλώνουν αρκετά οι inches κ η ανάλυση. Σας ευχαριστώ

Παιδιά πως τα πηγαίνει η cx με cosmote TV? Σε σχέση με την 51plasma θα έχω καλύτερη εικόνα? Διότι μεγαλώνουν αρκετά οι inches κ η ανάλυση. Σας ευχαριστώ

Αν μιλας για την 55αρα δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.

Λογικα τα πανελ 1080p παιζουν καλυτερα απο αυτα που γινεται upscale.

Ερώτηση σχετικα με τις 3LA και 6LA. Σίγουρα είναι ακριβώς οι ίδιες τηλεοράσεις; Γιατι στο skroutz με μια πρόχειρη σύγκριση (https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=23516979,25075191) βλέπω ότι υπάρχουν διαφορές όπως πχ 100Hz vs 120Hz, PVR, HbbTV καθώς και στον αριθμο των HDMI θυρων. Ρωτάω μιας και στο eshop οι 55'' και 65'' ειναι 40 και 200 ευρώ αντιστοιχα πιο κατω.

Το πιό βασικό είναι οτι με τα 40 και τα 200 ευρώ, θα πάρεις και 5 χρόνια εγγύηση.
Οι διαφορές που αναφέρεις είναι τυπογραφικά λάθη...

Το πιό βασικό είναι οτι με τα 40 και τα 200 ευρώ, θα πάρεις και 5 χρόνια εγγύηση.
Οι διαφορές που αναφέρεις είναι τυπογραφικά λάθη...
Ακριβώς.. πάρε την 6, όχι την 3.. public με 5ετη δωρο στα 1300