LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ

Ο φιλος anavatis πηγε και την ειδε με τα ματια του να παιζει καλυτερα τη μπορουμε να πουμε εμεις?

Κοιτα και το REVIEW να δεις οτι δεν ειναι και για πεταμα.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/05/22/Sony-Bravia-KDL-40W4000-Full-HD-40in-LCD-TV/p1

Ο φιλος justapstar7 ειπε "Την LG 7000 Scarlet α πάρουμε τελεία και πάυλα.
Καλό ή κακό του κεφαλιού μας."

Εσυ και'γω που εχουμε της προβληματικες μου λες τη κανουμε?
Καποιος μου ειχε προτείνει να την πουλησω και σε ρωταω αν την πουλαγα σε'σενα που ξερεις το ζορη της θα την αγοραζες?.Ειδα οτι ξενερωσες σε ενα post που αφορα την κινηση και τα σπασιματα και βαθμολογισες με 5 λιαν επειοικος αν θυμαμαι καλα.Και μια και αναφερες για παραπληροφορηση τα 24ρ 100Hz της LG δεν ειναι?

Μια χαρα θυμαμαι και αν διαβασεις παρακατω τα δεδομενα αλαξανε.
Τωρα αν του anavatis του αρεσε η σονυ σεβαστο μεν αλλα στο δικο μου το ματι αναμεσα σ'αυτες τις δυο οχι αποδεκτο.

Τα 24ρ της lg δεν ειναι παραπληροφορηση.....αληθεια εδωσε κανεις σημα σε τηλεοραση που δεν υποστηριζει 24ρ να δει τι συμβαινει?
Για τα 100ΗΖ το ξαναπα οτι υπαρχει θεματακι αλλα επειδη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να βλεπω βερα στο δεξι δεν με νοιαζει κιολας.

Και σε οποιαδηποτε περιπτωση ΝΑΙ παιζει ΠΟΛΥ καλυτερα απο πολλες αλλες και ειδικα απο την w4000

Φιλικα παντα

Last edited:

Ναι εδωσα εγω 24ρ απο ΒLU RAY player και για να παιξη σωστα πρεπει να βαλω στο ON το REAL CINEMA κατι που τονιζω οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ αλλα ειναι ο μονος τροπος για να δεις και οχι αυτος οπως πρεπει.

ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΔΕΙΣ ΣΩΣΤΑ BLU RAY ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ REAL CINEMA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ OFF ΚΑΙ ΤΟ TRUMOTION ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ Η ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 24ρ 100ΗΖ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Ναι εδωσα εγω 24ρ απο ΒLU RAY player και για να παιξη σωστα πρεπει να βαλω στο ON το REAL CINEMA κατι που τονιζω οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ αλλα ειναι ο μονος τροπος για να δεις και οχι αυτος οπως πρεπει.

ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΔΕΙΣ ΣΩΣΤΑ BLU RAY ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ REAL CINEMA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ OFF ΚΑΙ ΤΟ TRUMOTION ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ Η ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 24ρ 100ΗΖ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Καλημερα....Αλλο ρωτησα ,αν εχεις δωσει 24ρ σε τηλεοραση που δεν υποστηριζει να δεις τι συμβαινει.
οταν λες εδωσες 24ρ απο μπλου ρει πλευερ ....απο τι εξοδο-με τι αναλυση -και τι ταινια εβαλες?????ειπα οτι με σωστο συνδιασμο παιζει σωστα.....και η lg λεει οτι το real cinema δουλευει απο component εισοδο με σημα 1080i και οχι απο hdmi.

O συνδιασμος 24ρ 100ΗΖ λογικο ειναι να μην δουλευει κατω απο καποιες προυποθεσεις.
Αν το δεις τεχνικα θα καταλαβεις γιατι γινεται αυτο ....τι κανει το real cinema και τι κανει το true motion.

Σε σενα υπαρχει συνδιασμος που η κινηση ειναι αψογη????αν ναι τοτε γιατι το κανουμε θεμα????αν οχι ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με την δικη σου τηλεοραση φιλε μου.

στο νημα που ανεβασα για την 6000 γραφω αναλυτικα για την δικη μου που παιζει και που ειναι για κλωτσιες.λογικα πρεπει να το διαβασες.
Επισης σε προηγουμενο ποστ ανεβασα φωτο απο το κρυφο μενου με εκδοση firmware οπως ειπε και καποιο αλλο μελος 3.28.
Δεν ξερω ισως να παιζει και αυτο τον ρολο του.

Το θεμα ειναι οτι εγω με τον καταλληλο συνδιασμο ξεμπερδεψα.
Το λεω και παλι οτι στα τηλεοπτικα υπαρχει θεματακι με τα 100ΗΖ και το καταλαβαινεις απο τα οριζοντια γραμματα στις διαφημησεις που βγαζει στο κατω μερος της οθονης.....και το προβλημα ειναι οτι υπαρχει καθυστερηση εξομαλυνσης της κινησης για μισο-ενα δευτερολεπτο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ LG 7000 ΤΗΝ 37’’ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ. ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 898 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ MEDIAMARKT,ELECTROWORLD?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ LG 7000 ΤΗΝ 37’’ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ. ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 898 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ MEDIAMARKT,ELECTROWORLD?

ELECTROWORLD και Κωτσόβολος = το ίδιο πράγμα-ίδιες τιμές...η καλύτερη τιμή είναι μέσω ίντερνετ
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?21739

αλλα διάβασε λίγο μέσα στο site ίσως βρεις και καλύτερα..

Στο www.skroutz.gr την βρίσκω 728Ευρώ!!

καλό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο για να δεις εάν υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί το μοντέλο είναι προς κατάργηση ή έχει ήδη καταργηθεί...

Καλημερα....Αλλο ρωτησα ,αν εχεις δωσει 24ρ σε τηλεοραση που δεν υποστηριζει να δεις τι συμβαινει.
οταν λες εδωσες 24ρ απο μπλου ρει πλευερ ....απο τι εξοδο-με τι αναλυση -και τι ταινια εβαλες?????ειπα οτι με σωστο συνδιασμο παιζει σωστα.....και η lg λεει οτι το real cinema δουλευει απο component εισοδο με σημα 1080i και οχι απο hdmi.

O συνδιασμος 24ρ 100ΗΖ λογικο ειναι να μην δουλευει κατω απο καποιες προυποθεσεις.
Αν το δεις τεχνικα θα καταλαβεις γιατι γινεται αυτο ....τι κανει το real cinema και τι κανει το true motion.

Σε σενα υπαρχει συνδιασμος που η κινηση ειναι αψογη????αν ναι τοτε γιατι το κανουμε θεμα????αν οχι ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με την δικη σου τηλεοραση φιλε μου.

στο νημα που ανεβασα για την 6000 γραφω αναλυτικα για την δικη μου που παιζει και που ειναι για κλωτσιες.λογικα πρεπει να το διαβασες.
Επισης σε προηγουμενο ποστ ανεβασα φωτο απο το κρυφο μενου με εκδοση firmware οπως ειπε και καποιο αλλο μελος 3.28.
Δεν ξερω ισως να παιζει και αυτο τον ρολο του.

Το θεμα ειναι οτι εγω με τον καταλληλο συνδιασμο ξεμπερδεψα.
Το λεω και παλι οτι στα τηλεοπτικα υπαρχει θεματακι με τα 100ΗΖ και το καταλαβαινεις απο τα οριζοντια γραμματα στις διαφημησεις που βγαζει στο κατω μερος της οθονης.....και το προβλημα ειναι οτι υπαρχει καθυστερηση εξομαλυνσης της κινησης για μισο-ενα δευτερολεπτο.

Αν ειχες διαβασει ποιο πισω θα δεις οτι εκανα ολες της συνδεσης (Component HDMI και προς θεου μη με ρωτησης για την ποιοτητα των καλωδιων) και δεν δουλευει.Σε ξενα φορουμ το ανομαζουν BROKE FEATURE τα 24ρ 100Hz.

O συνδιασμος 24ρ 100ΗΖ δεν δουλευει κατω απο ολες της προυποθεσεις.
Η σειρα 6000 και 7000 ειναι ιδιες.Οτι ζορια εχεις εσυ τα εχω και'γω.
Στο κρυφο μενου αν δεν ξερεις τι κανεις μην το πειραξεις καθολου.
Εχω διαβασει και ξερω τη τη κανει το real cinema και το true motion.
Και το Blu ray θελει to true motion on.
Ναι εβαλα το BD player σε TV που δεν υποστηριζει 24ρ ουτε 100HZ και παιζει οπως και η δικια μου με το real cinema στο ON

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Kαλα μην φωναζεις!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ?
ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ SHOP STO NET ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEDIA ΕΓΩ ΚΑΝΑ 750 ΥΠΟΛΓΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΝΤΕ 800!

Ειναι τελεια.Αφου να φανταστεις μερικα απο τα καλα χαρακτηρηστικα δεν δουλευουν.

Last edited:

Αν ειχες διαβασει ποιο πισω θα δεις οτι εκανα ολες της συνδεσης (Component HDMI και προς θεου μη με ρωτησης για την ποιοτητα των καλωδιων) και δεν δουλευει.Σε ξενα φορουμ το ανομαζουν BROKE FEATURE τα 24ρ 100Hz.

O συνδιασμος 24ρ 100ΗΖ δεν δουλευει κατω απο ολες της προυποθεσεις.
Η σειρα 6000 και 7000 ειναι ιδιες.Οτι ζορια εχεις εσυ τα εχω και'γω.
Στο κρυφο μενου αν δεν ξερεις τι κανεις μην το πειραξεις καθολου.
Εχω διαβασει και ξερω τη τη κανει το real cinema και το true motion.
Και το Blu ray θελει to true motion on.
Ναι εβαλα το BD player σε TV που δεν υποστηριζει 24ρ ουτε 100HZ και παιζει οπως και η δικια μου με το real cinema στο ON

Εισαι σιγουρος οτι πηρες εικονα δινοντας σημα 24ΗΖ σε τηλεοραση που δεν το υποστηριζει?????
Γιατι σε οσες το δοκιμασα εγω τουλαχιστον και πιστεψε με ειμαι σε χωρο που εχει ΠΑΡΑ πολλες τηλεορασεις.....το αποτελεσμα ηταν ...<<input not supported η χωρις σημα στην εισοδο η η αναλυση δεν υποστηριζεται .....κτλ-κτλ-κτλ.>>

To ξερω αυτο που λες και μου ετυχε σε μια αλλα δεν ηταν 1080ρ.Δεν ξερω αν παιζει ρολο η αναλυση.Απο αυτα που γραφεις παντος δειχνεις ανθρωπος που ξερει και θα ηθελα να μιλησουμε αν εχεις skype , msn στειλε μου το user name να τα πουμε και να γραψουμε μια και καλη το τη γινεται

To ξερω αυτο που λες και μου ετυχε σε μια αλλα δεν ηταν 1080ρ.Δεν ξερω αν παιζει ρολο η αναλυση.Απο αυτα που γραφεις παντος δειχνεις ανθρωπος που ξερει και θα ηθελα να μιλησουμε αν εχεις skype , msn στειλε μου το user name να τα πουμε και να γραψουμε μια και καλη το τη γινεται

Δεν ασχολουμαι με skype , msn και τετοια πραματακια φιλε μου αλλωστε δεν εχω και χρονο .
Οτι θελησεις και μπορω να βοηθησω απο τις σελιδες του avclub παντα στην διαθεση σου -bye-

Αφαιρέθηκαν μηνύματα που περιείχαν προσωπικές αντιπαραθέσεις και στάλθηκαν συστάσεις σε μέλη.

Παρακαλώ να δοθεί ένα τέλος και να είμαστε πιο προσεκτικοί τόσο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων όσο και για τον τρόπο που τα γράφουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ?
ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ SHOP STO NET ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEDIA ΕΓΩ ΚΑΝΑ 750 ΥΠΟΛΓΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΝΤΕ 800!
Κατι ασχετο, ετσι για καλοπροαίρετη ενημερωση. Τα κεφαλαια γραμματα σε forums δηλωνουν οτι φωναζεις(νευρα,θυμος,αγανακτηση κλπ:violent-smiley-030::argue::furious3:). Προτιμησε τα μικρουλια καλυτερα-bye-

φίλε Ζαφείρη μιας και το "έχεις" το άθλημα δε μας ρίχνεις ένα σετ ρυθμίσεις για αρχική βελτίωση του out of the box! :aktion033:

φίλε Ζαφείρη μιας και το "έχεις" το άθλημα δε μας ρίχνεις ένα σετ ρυθμίσεις για αρχική βελτίωση του out of the box! :aktion033:

Τις εχω ανεβασει βρε φιλε καπου αλλα ειμαι στην δουλεια τωρα .....δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ηταν.....θα ψαξω και θα βαλω λινκ.-bye-

το βρηκα ....σελ.2 ποστ Νο 16.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40553&page=2

Και σε 6000 και σε 7000 δουλευουνε καλα.

Λιγο προσοχη μονο με τα real cinema kai true motion που θα ειναι ον και που οφφ.

Καλες θεασεις και καλοριζικες οσοι παραλαβατε.

ΥΓ.στο ποστ Νο 17 θα δειτε το χαλια μαυρο της.......χαχαχαχαχα

Last edited:

Το Σ/Κ θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Σε γενικές γραμμές ειμαι υπερευχαριστημένος .. Το θεμα με τα 24p ... για μενα πλέον δεν υπαρχει.. Η τηλεοραση διαχειρίζεται μια χαρά το σήμα αρκει να εχουμε επιλέξει

Real cinema : off
Trumotion : off ή Low

Mε αυτές τις ρυθμίσεις ειδα και ξαναειδα το i-robot σε BR (κλασσική ταινια με την οποια εαν δειτε εντοπισαν το προβλημα στο avforums) και δεν παρατήρησα ουτε σπασιματα ουτε καθυστερήσεις.. Το ιδιο ισχυει και για αλλα BR που εχω δει αυτές τις ημερες (νύχτες..)

Πιστεύω οτι το αρχικο προβλημα οφείλεται στο οτι ολοι νομιζουμε οτι το Real cinema πρέπει να ειναι on. Oπως ειπώθηκε και παραπάνω εδώ τα εχει μπλέξει λιγο η LG και μας μπέρδεψε και εμας..

Αύριο θα την καλιμπράρω με το DVE Essentials (BR) μηπως πετύχω κατι καλύτερο σε εικονα παρότι μεχρι στιγμης ειμαι πολύ ευχαριστημένος και θα ποστάρω ρυθμίσεις