ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Senior Member
Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...
Μια χαρα θυμαμαι και αν διαβασεις παρακατω τα δεδομενα αλαξανε.
Τωρα αν του anavatis του αρεσε η σονυ σεβαστο μεν αλλα στο δικο μου το ματι αναμεσα σ'αυτες τις δυο οχι αποδεκτο.
Τα 24ρ της lg δεν ειναι παραπληροφορηση.....αληθεια εδωσε κανεις σημα σε τηλεοραση που δεν υποστηριζει 24ρ να δει τι συμβαινει?
Για τα 100ΗΖ το ξαναπα οτι υπαρχει θεματακι αλλα επειδη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να βλεπω βερα στο δεξι δεν με νοιαζει κιολας.
Και σε οποιαδηποτε περιπτωση ΝΑΙ παιζει ΠΟΛΥ καλυτερα απο πολλες αλλες και ειδικα απο την w4000
Φιλικα παντα
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ
Ο φιλος anavatis πηγε και την ειδε με τα ματια του να παιζει καλυτερα τη μπορουμε να πουμε εμεις?
Κοιτα και το REVIEW να δεις οτι δεν ειναι και για πεταμα.
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/05/22/Sony-Bravia-KDL-40W4000-Full-HD-40in-LCD-TV/p1
Ο φιλος justapstar7 ειπε "Την LG 7000 Scarlet α πάρουμε τελεία και πάυλα.
Καλό ή κακό του κεφαλιού μας."
Εσυ και'γω που εχουμε της προβληματικες μου λες τη κανουμε?
Καποιος μου ειχε προτείνει να την πουλησω και σε ρωταω αν την πουλαγα σε'σενα που ξερεις το ζορη της θα την αγοραζες?.Ειδα οτι ξενερωσες σε ενα post που αφορα την κινηση και τα σπασιματα και βαθμολογισες με 5 λιαν επειοικος αν θυμαμαι καλα.Και μια και αναφερες για παραπληροφορηση τα 24ρ 100Hz της LG δεν ειναι?
Μια χαρα θυμαμαι και αν διαβασεις παρακατω τα δεδομενα αλαξανε.
Τωρα αν του anavatis του αρεσε η σονυ σεβαστο μεν αλλα στο δικο μου το ματι αναμεσα σ'αυτες τις δυο οχι αποδεκτο.
Τα 24ρ της lg δεν ειναι παραπληροφορηση.....αληθεια εδωσε κανεις σημα σε τηλεοραση που δεν υποστηριζει 24ρ να δει τι συμβαινει?
Για τα 100ΗΖ το ξαναπα οτι υπαρχει θεματακι αλλα επειδη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να βλεπω βερα στο δεξι δεν με νοιαζει κιολας.
Και σε οποιαδηποτε περιπτωση ΝΑΙ παιζει ΠΟΛΥ καλυτερα απο πολλες αλλες και ειδικα απο την w4000
Φιλικα παντα
Last edited: