LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε b16b πρόσεξες καμία άλλη διαφορά με το 3.65 ή μόνο την βελτίωση στην ταχύτητα αλλαγής των ψηφιακών καναλιών ?

Πήρες τελικά τηλέφωνο την LG για να δεις αν μπορούν να το διορθώσουν;

Μίλησα με LG και ζήτησα να μου στείλουν το τελευταίο επίσημο firmware.H απάντηση ήταν ότι δεν δίνουν τα νεώτερα firmware στους αγοραστές. Αν υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα (δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό) , τότε το τεχνικό τμήμα της LG κάνει την αναβάθμιση δωρεάν (φαντάζομαι για όσο ισχύει η εγγύηση). Η μόνη περίπτωση για έχουμε στα χέρια μας το επίσημο firmware είναι μόνο αν αναρτηθεί στο site τους.
Αυτό που δεν ρώτησα είναι γιατί δεν μου δίνουν να περάσω μόνος το τελευταίο firmware με δικιά μου ευθύνη, δηλ. να χάσω την εγγύηση (πράγμα που μάλλον ισχύει για μένα, μιας και πέρασα το 3.55 ).
Αυτά από LG.

Η δική μου ήρθε κατευθείαν από το εργοστάσιο με firmware v3.63. Λέτε να προχωρήσω στην αναβάθμιση ή να περιμένω λίγο. Σίγουρα είναι λίγο ενοχλητικός ο χρόνος που χρειάζεται για την αλλαγή των καναλιών αλλά κατά τ'αλλα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα.
Εχετε παρατηρήσει να διορθώνει κάτι παραπάνω;

Μίλησα με LG και ζήτησα να μου στείλουν το τελευταίο επίσημο firmware.H απάντηση ήταν ότι δεν δίνουν τα νεώτερα firmware στους αγοραστές. Αν υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα (δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό) , τότε το τεχνικό τμήμα της LG κάνει την αναβάθμιση δωρεάν (φαντάζομαι για όσο ισχύει η εγγύηση)....
Αυτά από LG.

Χαχ. Αυτά είπαν και σε μένα.
Ορίστε κι ένα "διαπιστωμένο" πρόβλημα που τους ανέφερα: Στο EPG της Digea μου δείχνει την αγγλική περιγραφή και όχι την ελληνική όπως δείχνουν οι τηλεοράσεις της Sony και της Philips.
Και η απάντησή τους:
"Αυτό είναι πρόβλημα της Digea" ............................ ok.

Αν τους πω ότι με το νέο firmware αλλάζουν πιο γρήγορα τα κανάλια λέτε να μου πουν ότι αυτό είναι πρόβλημα της ΔΕΗ;;

Πάντως και στις δύο Panasonic που έχω (2008 και 2009) το EPG δουλεύει κανονικά με επιλογή γλώσσας Ελληνικά (κι ας έχω δηλώσει χώρα Γερμανία).

Όπως ανέφερε ο Σάκης (sfortis) στο νήμα της U10 με....

Επαναφορά Ρυθμίσεων > Χώρα Γερμανία

...εμφανίζεται το EPG και το Guide plus +, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτό της δικής μου 46G10..

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Υ.Γ.: Πάω τώρά να ξαναφτιάξω τα κανάλια όπως ήταν...

Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα σε ολους τους φιλους .

Ειμαι κατοχος του μοντελου αλλα στις 42'. Η μεγαλη απογοητευση ειναι οταν ενεργοποιησεις την επιλογη trumotion ακομη και στο χαμηλο επιπεδο ! τοσο σε απλες ταινειες dvd που τις κανει upskaling to PS 3 οσο και σε ταινειες blue ray σου ερχεται να σπασεις την την τηλεοραση απο τα νερα , που βλεπεις να περιβαλουν ολες τις κινουμενες μορφες. Το προβλημα εχει επιβεβαιωθει και απο την επιτοπια επισκεψη service της LG η οποια ομως σε προτρεπει να απενεργοποιησεις το trumotion , υποστηριζοντας παραλληλα κατι ασυναρτητες δικαιολογιες περι μη συμβατοτητας blue ray player (PS3 SLIM )και για δισκακια blue ray που εχουν κατασκευαστει με προτυπο τα 50 ΗΖ και οχι τα 100 HZ !!!!!!!!!!!!!! (η tv εχει δοκιμαστει και με 3 διαφορετικα hdmi καλωδια και για να μην το ξεχασω δεν αναγνωριζει usb εξωτερικους σκληρους )
Δεν χρειαζεται να εχεις περισσοτερη αντιληπτικη και διανοητικη ικανοτητα απο την ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ή την ΑΜΟΙΒΑΔΑ για να καταλαβεις οτι αυτο οφειλεται στην πολυ χαμηλη τεχνολογικη δυνατοτητα των επεξεργαστων της τηλεορασης... γιατι αδυνατω να πιστεψω οτι αποτελει καποια παιδικη ασθενεια των led αφου ολοι ξερουν οτι στην πραξη ειναι μια LCD TV. Μακρυα λοιπον απο την LH9000 KAI ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ! ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ !
....Για να μην τρελλαθουμε δηλαδη ! ειναι δυνατον να σου λενε να απενεργοποιησεις τα 200 ή τα 100 hz για να δεις περιεχομενο HD ενω εχεις επιλεξει αυτο το μοντελο ακριβως λογω αυτων των υποτιθεμενων (!) χαρακτηριστικων του και οχι ενα αλλο 200-300 ευρω φθηνοτερο ??
Περιμενω μια επισημη απαντηση απο την LG ετοιμαζοντας παραλληλα επιστολη στην γραμματεια καταναλωτη και προετοιμασμενος ψυχολογικα για καθε νομιμη διεκδικηση μεσω δικηγορικου γραφειου φυσικα...

ΦΙΛΙΚΑ DIOSKOUROS
στοιχεια και τηλ αμεσα σε καθε ενδιαφερομενο !
< Προηγούμενο

Οπως αναγραφεται στο manual το real cinema δεν λειτουργει παραλληλα με το trumotion απενεργοποιησε τα real cinema οταν δεν βλεπεις περιχομενο 24p και οταν παιζεις 24p βαλε μονο real cinema.
Και οι δυο αυτες τεχνολογιες αφορουν την μετατροπη του σηματος απο 24 hz στα 96 hz και απο 50 hz στα 100 η 200 οταν τα βαλεις ολα μαζι γινεται αχταρμας .
Το ιδιο συμβαινει σε ολες τις lcd αναλογης τεχνολογιας οπως ακουω απο φιλους και βελτιωνεται σημαντικα με to firmware 3.65
επισης στο manual γραφει οτι με ενεργοποιημενο το truecinema ενδεχεται να υπαρχουν τεχνουργηματα και απλα απενεργοποιεις το truemotion

Last edited:
Παιδιά βοήθεια!!!!!
Άνοιξα σήμερα την TV και δεν ανταποκρίνεται στο τηλεχειριστήριο (και με καινούργιες μπαταρίες). Πατώντας αλλαγή καναλιών πάνω-κάτω ή ένταση πάνω-κάτω, η tv προχωράει τα κανάλια προς τα πάνω μόνο. Πατώντας MENU ή Q.MENU ή GUIDE κάνει mute, με το return ή το guide χαμηλώνει τον ήχο και διάφορα άλλα κουλά. Τα χειριστήρια στο πλάι της τηλεόρασης δουλεύουν. Από εκεί έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα. Έχω το firmware 3.55.
Καμμιά ιδέα κανείς. Please……………..

P.S. Δεν φταίει το τηλεχειριστήριο, γιατί και με αυτό του dvd που είναι LG και μέχρι χθες το βράδυ δούλευε με την TV, σήμερα κάνει το ίδιο και με αυτό.
P.S. Και κάτι ακόμα. Πρόσεξα ένα pixel που είναι μόνιμα κόκκινο. Γνωρίζει κανείς αν το καλύπτει η εγγύηση.

Σε οτι αφορα το pixel εχει 0 pixel εγγυηση και πας για αντικατασταση .
Σε οτι αφορα το τηλεχειριστηριο δοκιμασε να την βγαλεις απο την πριζα και να την ξαναβαλεις ..
Εαν εχεις άλλαξει to firmware βαλε το αρχικο πριν ερθει ο τεχνικος

Φίλε svellini μπορούν αυτοί (οι άνθρωποι της LG) να ξέρουν το αρχικό firmware??? H tv έχει ημερομηνία Φεβρουάριο του 2010 και αρχικό firmware 3.40.
Για να πω την αλήθεια επειδή η τηλεόραση συμπεριφέρεται αλλόκοτα, διστάζω να κάνω downgrade. Άσε που το καμένο pixel δεν σχετίζεται με το firmware. Λες να το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μη μου την αλλάξουν???

Μια τηλεοραση αν εχει προβλημα δεν φταιει το firmware .... ειναι υποχρεωμενοι η να στην αλλαξουν η να στην επισκευασουν...

Ήρθαν σήμερα από εξουσιοδοτημένο service της LG και πήραν την τηλεόραση. Είδαν το καμένο pixel και μου είπαν ότι θα αλλαχτεί το panel (όχι νέα τηλεόραση). Να επιμείνω για νέα TV ή τζάμπα θα σπάσουν τα νεύρα μου??? Ρώτησα και για αναβάθμιση firmware και είπαν για τόσο καινούργια τηλεόραση "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" να υπάρχει νέα έκδοση. Ωστόσο η δικιά μου έχει 3.40 και διάβασα στο forum (ο "yrig" 30/04/2010) ότι την αγόρασε με εργοστασιακό 3.63. Ισχύει αυτό ή γράφτηκε εκ παραδρομής? Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.
PS Το πρόβλημα που είχα ένα 24-ωρο με το τηλεχειριστήριο και την τηλεόραση που άλλο πατούσες και άλλο έκανε, λύθηκε από μόνο του ως δια μαγείας !!???:huh2::huh2::huh2:
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ήρθαν σήμερα από εξουσιοδοτημένο service της LG και πήραν την τηλεόραση. Είδαν το καμένο pixel και μου είπαν ότι θα αλλαχτεί το panel (όχι νέα τηλεόραση). Να επιμείνω για νέα TV ή τζάμπα θα σπάσουν τα νεύρα μου??? Ρώτησα και για αναβάθμιση firmware και είπαν για τόσο καινούργια τηλεόραση "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" να υπάρχει νέα έκδοση. Ωστόσο η δικιά μου έχει 3.40 και διάβασα στο forum (ο "yrig" 30/04/2010) ότι την αγόρασε με εργοστασιακό 3.63. Ισχύει αυτό ή γράφτηκε εκ παραδρομής? Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.
PS Το πρόβλημα που είχα ένα 24-ωρο με το τηλεχειριστήριο και την τηλεόραση που άλλο πατούσες και άλλο έκανε, λύθηκε από μόνο του ως δια μαγείας !!???:huh2::huh2::huh2:
Ευχαριστώ.

Προφανώς δεν υπάρχει διαθέσιμη νέα τηλεόραση LH9000 για αντικατάσταση μιας και το μοντέλο αυτό έχει καταργηθεί. Αν γίνει αντικατάσταση θα είναι με ένα νέο μοντέλο από την καινούργια σειρά LH8500.

Ευχαριστώ Aptaliko. Το θέμα όμως είναι το εξής :
είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν ή μπορούν να την επιδιορθώσουν και να είμαι με μία διορθωμένη "καινούργια" τηλεόραση (4-εβδομάδων)???

Η LG δίνει εγγύηση 0 pixel στα μοντέλα από 42 ίντσες και πάνω. Άυτό ίσχυε μέχρι πρότεινος. Ισχύει ακόμα; Αν δεν έχουν ετοιμοπαράδοτη 9000 για να στην αντικαταστήσουν μπορείς να επιμείνεις να σου δώσουν νέα τηλεόραση από τη καινούργια σειρά LE8500 με μια μικρή επιβάρυνση. Εκτός από το τηλέφωνο στείλτους και ένα email ώστε να πάρεις και επίσημη απάντηση.