http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+UpdatesTo firmware που έβαλες από που το κατέβασες;Το λέω μήπως και ο φίλος που είχε θέμα με την εικόνα μετά από αναβάθμιση βάλει τη νέα και δει βελτίωση.
http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+UpdatesTo firmware που έβαλες από που το κατέβασες;Το λέω μήπως και ο φίλος που είχε θέμα με την εικόνα μετά από αναβάθμιση βάλει τη νέα και δει βελτίωση.
Πήρες τελικά τηλέφωνο την LG για να δεις αν μπορούν να το διορθώσουν;
Μίλησα με LG και ζήτησα να μου στείλουν το τελευταίο επίσημο firmware.H απάντηση ήταν ότι δεν δίνουν τα νεώτερα firmware στους αγοραστές. Αν υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα (δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό) , τότε το τεχνικό τμήμα της LG κάνει την αναβάθμιση δωρεάν (φαντάζομαι για όσο ισχύει η εγγύηση)....
Αυτά από LG.
Όπως ανέφερε ο Σάκης (sfortis) στο νήμα της U10 με....
Επαναφορά Ρυθμίσεων > Χώρα Γερμανία
...εμφανίζεται το EPG και το Guide plus +, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτό της δικής μου 46G10..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Πάω τώρά να ξαναφτιάξω τα κανάλια όπως ήταν...
βγηκε καινουργιο firmware 6.55 το εγκατεστησα με επιτυχια
καλησπερα σε ολους τους φιλους .
Ειμαι κατοχος του μοντελου αλλα στις 42'. Η μεγαλη απογοητευση ειναι οταν ενεργοποιησεις την επιλογη trumotion ακομη και στο χαμηλο επιπεδο ! τοσο σε απλες ταινειες dvd που τις κανει upskaling to PS 3 οσο και σε ταινειες blue ray σου ερχεται να σπασεις την την τηλεοραση απο τα νερα , που βλεπεις να περιβαλουν ολες τις κινουμενες μορφες. Το προβλημα εχει επιβεβαιωθει και απο την επιτοπια επισκεψη service της LG η οποια ομως σε προτρεπει να απενεργοποιησεις το trumotion , υποστηριζοντας παραλληλα κατι ασυναρτητες δικαιολογιες περι μη συμβατοτητας blue ray player (PS3 SLIM )και για δισκακια blue ray που εχουν κατασκευαστει με προτυπο τα 50 ΗΖ και οχι τα 100 HZ !!!!!!!!!!!!!! (η tv εχει δοκιμαστει και με 3 διαφορετικα hdmi καλωδια και για να μην το ξεχασω δεν αναγνωριζει usb εξωτερικους σκληρους )
Δεν χρειαζεται να εχεις περισσοτερη αντιληπτικη και διανοητικη ικανοτητα απο την ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ή την ΑΜΟΙΒΑΔΑ για να καταλαβεις οτι αυτο οφειλεται στην πολυ χαμηλη τεχνολογικη δυνατοτητα των επεξεργαστων της τηλεορασης... γιατι αδυνατω να πιστεψω οτι αποτελει καποια παιδικη ασθενεια των led αφου ολοι ξερουν οτι στην πραξη ειναι μια LCD TV. Μακρυα λοιπον απο την LH9000 KAI ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ! ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ !
....Για να μην τρελλαθουμε δηλαδη ! ειναι δυνατον να σου λενε να απενεργοποιησεις τα 200 ή τα 100 hz για να δεις περιεχομενο HD ενω εχεις επιλεξει αυτο το μοντελο ακριβως λογω αυτων των υποτιθεμενων (!) χαρακτηριστικων του και οχι ενα αλλο 200-300 ευρω φθηνοτερο ??
Περιμενω μια επισημη απαντηση απο την LG ετοιμαζοντας παραλληλα επιστολη στην γραμματεια καταναλωτη και προετοιμασμενος ψυχολογικα για καθε νομιμη διεκδικηση μεσω δικηγορικου γραφειου φυσικα...
ΦΙΛΙΚΑ DIOSKOUROS
στοιχεια και τηλ αμεσα σε καθε ενδιαφερομενο !
< Προηγούμενο
ναι βιαστηκα να ποσταρω και εκανα το λαθοςΕννοείς 3.65 :a0210:.
Ήρθαν σήμερα από εξουσιοδοτημένο service της LG και πήραν την τηλεόραση. Είδαν το καμένο pixel και μου είπαν ότι θα αλλαχτεί το panel (όχι νέα τηλεόραση). Να επιμείνω για νέα TV ή τζάμπα θα σπάσουν τα νεύρα μου??? Ρώτησα και για αναβάθμιση firmware και είπαν για τόσο καινούργια τηλεόραση "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" να υπάρχει νέα έκδοση. Ωστόσο η δικιά μου έχει 3.40 και διάβασα στο forum (ο "yrig" 30/04/2010) ότι την αγόρασε με εργοστασιακό 3.63. Ισχύει αυτό ή γράφτηκε εκ παραδρομής? Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.
PS Το πρόβλημα που είχα ένα 24-ωρο με το τηλεχειριστήριο και την τηλεόραση που άλλο πατούσες και άλλο έκανε, λύθηκε από μόνο του ως δια μαγείας !!???:huh2::huh2::huh2:
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.