Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
To προβλημα σιγουρα υπαρχει... Το εχω διαπιστωσει και εγω στην δικη μου τηλεοραση στο euro και το εχουν και αρκετοι στο αγγλικο νημα κατοχων του συγκεκριμενου μοντελου. Καλα κανεις και κοιτας την ημερομηνια, μπορει να εχει καποια σχεση. Στο αμερικανικο νημα σε καποιους εκαναν αντικατασταση πλακετας γιατι στην πρωτη γραμμη παραγωγης δεν ειχαν κανει κατι καλ και δεν ειχαν truemotion. Τελος παντων, να δουμε τι θα σου πει και εδω αντιπροσωπεια. Το καινουργιο firmware παντως, ενω στην αρχη μου φανηκε οκ, τωρα παλι βλεπω κατι κολληματα στην εικονα ,στην αρχη οταν αλλαζω καναλι. Επισεις εχω την αισθηση οτι η τηλεοραση μερικες φορες ζεστενεται παρα πολυ! Και δεν μιλαω για εκει που εχει το τροφοδοτικο, αλλα για το σημειο των εισοδων hdmi κ usb, δηλαση εκει που εχει την πλακετα. Το εχετε παρατηρησει εσεις?
Δεν μου έχουν πει κάτι για την ημερομηνία κατασκευής από την lg αλλά καλό είναι να ψάχνουμε όλες τις περιπτώαεις. Το πρόβλημα το διαπίστωσα και τις 3 τελευταίες μέρες με το playstation 3 βάζοντας το fifa 12. Άρα δεν είναι θέμα κεραίας. Σχετικά με τις επαναλήψεις του euro εγώ δεν έχω δει σε κανένα κανάλι! Αν έχεις κάτι υπόψην σου και σου είναι εύκολο πες μου.
Όσο για την lg σήμερα με εκνεύρισαν αρκετά....ενώ με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει ότι βλέπουν το πρόβλημα από το βίντεο που ανέβασα στο youtube και αφού μου είπαν να κάνω δοκιμή με εσωτερική κεραία μήπως και λυθεί, σήμερα με πήρε κάποιος άλλος και μου είπε ότι ο υπεύθυνος(δεν θυμάμαι τι υπεύθυνος ήταν) δεν βλέπει κάτι στο βίντεο! Και δεν μου τον έδινε και στο τηλέφωνο! Τώρα περιμένω εκ νέου απάντησή τους.
To προβλημα σιγουρα υπαρχει... Το εχω διαπιστωσει και εγω στην δικη μου τηλεοραση στο euro και το εχουν και αρκετοι στο αγγλικο νημα κατοχων του συγκεκριμενου μοντελου. Καλα κανεις και κοιτας την ημερομηνια, μπορει να εχει καποια σχεση. Στο αμερικανικο νημα σε καποιους εκαναν αντικατασταση πλακετας γιατι στην πρωτη γραμμη παραγωγης δεν ειχαν κανει κατι καλ και δεν ειχαν truemotion. Τελος παντων, να δουμε τι θα σου πει και εδω αντιπροσωπεια. Το καινουργιο firmware παντως, ενω στην αρχη μου φανηκε οκ, τωρα παλι βλεπω κατι κολληματα στην εικονα ,στην αρχη οταν αλλαζω καναλι. Επισεις εχω την αισθηση οτι η τηλεοραση μερικες φορες ζεστενεται παρα πολυ! Και δεν μιλαω για εκει που εχει το τροφοδοτικο, αλλα για το σημειο των εισοδων hdmi κ usb, δηλαση εκει που εχει την πλακετα. Το εχετε παρατηρησει εσεις?