LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου έχουν πει κάτι για την ημερομηνία κατασκευής από την lg αλλά καλό είναι να ψάχνουμε όλες τις περιπτώαεις. Το πρόβλημα το διαπίστωσα και τις 3 τελευταίες μέρες με το playstation 3 βάζοντας το fifa 12. Άρα δεν είναι θέμα κεραίας. Σχετικά με τις επαναλήψεις του euro εγώ δεν έχω δει σε κανένα κανάλι! Αν έχεις κάτι υπόψην σου και σου είναι εύκολο πες μου.
Όσο για την lg σήμερα με εκνεύρισαν αρκετά....ενώ με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει ότι βλέπουν το πρόβλημα από το βίντεο που ανέβασα στο youtube και αφού μου είπαν να κάνω δοκιμή με εσωτερική κεραία μήπως και λυθεί, σήμερα με πήρε κάποιος άλλος και μου είπε ότι ο υπεύθυνος(δεν θυμάμαι τι υπεύθυνος ήταν) δεν βλέπει κάτι στο βίντεο! Και δεν μου τον έδινε και στο τηλέφωνο! Τώρα περιμένω εκ νέου απάντησή τους.

To προβλημα σιγουρα υπαρχει... Το εχω διαπιστωσει και εγω στην δικη μου τηλεοραση στο euro και το εχουν και αρκετοι στο αγγλικο νημα κατοχων του συγκεκριμενου μοντελου. Καλα κανεις και κοιτας την ημερομηνια, μπορει να εχει καποια σχεση. Στο αμερικανικο νημα σε καποιους εκαναν αντικατασταση πλακετας γιατι στην πρωτη γραμμη παραγωγης δεν ειχαν κανει κατι καλ και δεν ειχαν truemotion. Τελος παντων, να δουμε τι θα σου πει και εδω αντιπροσωπεια. Το καινουργιο firmware παντως, ενω στην αρχη μου φανηκε οκ, τωρα παλι βλεπω κατι κολληματα στην εικονα ,στην αρχη οταν αλλαζω καναλι. Επισεις εχω την αισθηση οτι η τηλεοραση μερικες φορες ζεστενεται παρα πολυ! Και δεν μιλαω για εκει που εχει το τροφοδοτικο, αλλα για το σημειο των εισοδων hdmi κ usb, δηλαση εκει που εχει την πλακετα. Το εχετε παρατηρησει εσεις?

Μπορεις να μου πεις ποια ακριβως keybord και mouse εχεις αγορασει και σου λειτουργουν μια χαρα?Γιατι σκεφτομαι να την αγορασω αμεσα και θα με ενδιεφερε να αποφυγω ασυμβατοτητες...
Το microsoft wireless mouse & keyboard 1000
Ξέρει κάποιος που είναι ο browser της;

Το microsoft wireless mouse & keyboard 1000
Ξέρει κάποιος που είναι ο browser της;

Πατας το κουμπι "my Apps" (διπλα απο το κουμπι home) καισου βγαζει μια γραμμη με διαφορες εφαρμογες. Μια απο αυτες γραφει "internet" . Το πατας και εισαι ετοιμος.

Πατας το κουμπι "my Apps" (διπλα απο το κουμπι home) καισου βγαζει μια γραμμη με διαφορες εφαρμογες. Μια απο αυτες γραφει "internet" . Το πατας και εισαι ετοιμος.

Σε ευχαριστώ

Η δικιά μου γράφει Ιούνη πίσω θα τσεκάρω για τη σκιά και θα πω, πέρα του γηπέδου που αλλού φαίνεται η σκιά;

Σε ευχαριστώ

Η δικιά μου γράφει Ιούνη πίσω θα τσεκάρω για τη σκιά και θα πω, πέρα του γηπέδου που αλλού φαίνεται η σκιά;

Μάλλον η σκιά είναι ευδιάκριτη στο μάτι μόνο όταν από πίσω υπάρχει μονόχρωμο φόντο, όπως είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή τέννις.

jote στο fifa, στις δυνατές μπαλιές και στα ελεύθερα του τερματοφύλακα φαίνεται περισσότερο. Πάντως στην δική σου tv δεν βλέπω κάτι. Δοκίμασα κι εγώ να το καταγράψω αλλά τα σημεία που φαίνονται οι σκιές, η κάμερα δεν τις πιάνει και δείχνει την μπάλα σαν να ακολουθείτε και από άλλες μπάλες! Επίσης κατέβασα τον τελικό του euro σε mkv στα 720p και το πρόβλημα υπάρχει και πάλι αν και φαίνεται δυσκολότερα μιας και η κίνηση του βίντεο και της μπάλας από αναπαραγωγή μέσω της usb θύρας της τηλεόρασης είναι άθλια! Μετά δοκίμασα το φλασάκι στο ps3, έπαιξα από εκεί το βίντεο χωρίς να σέρνεται και οι σκιές πάλι φαίνονται.

ερωτησουλες πολυυυυυυυυυυ απλες
το wireless keyboard mouse δουλευουν? συνδεονται στη usb που ειναι για τα flashakia?
εχει wifi out of the box η της προσθετεις κατι? συνδεεται ετσι αμεσα στο ρουτερ ασυρματα?
Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ

Μιλαω για τη 42LM620S, δε ξερω μηπως οι μεγαλυτερες εχουν κατι extra

Last edited:
ερωτησουλες πολυυυυυυυυυυ απλες
το wireless keyboard mouse δουλευουν?
Ναι!
συνδεονται στη usb που ειναι για τα flashakia?
Ναι!
εχει wifi out of the box η της προσθετεις κατι?
Δεν εχει, θελει ασυρματο στικακι. wifi out of the box εχει η 670
συνδεεται ετσι αμεσα στο ρουτερ ασυρματα?
Ναι, αν βαλεις το password.
Μιλαω για τη 42LM620S, δε ξερω μηπως οι μεγαλυτερες εχουν κατι extra
Εχουν. Δες www.lg.com/gr για τα μοντελα 670, 860 κτλ.

1)ασυρματο wifi στικακι? και αυτο στη Usb?
2)ενα κλασικο wifi usb dongle?
3)τι θα πρωτοβαλω στη Usb? wifi stick η πληκτρολογιο ποντικι? παιρνει hub?
4)εχει παραπανω usb?
5)πλεον δηλαδη οι usb θυρες παιρνουν κοινα περιφεριακα pc και οχι μονο flashakia και σκληρους?
παιρνει και καμερα γιατι ειδα οτι εχει εφαρμογη skype?

ευχαριστωωωωωωω
εγω ανεκαθεν ημουν κατα των smart μιας που το pc μου ειναι πιο smart συνδεμενο σε μια μη smart tv
αλλα δεν ειναι για μενα η tv, browsing, wifi, youtube κτλ wanted χωρις κουτι υπολογιστη με ασυρματη συνδεση στο ρουτερ

επισης εχω στο μυαλο και τα hdmi στικακια με usb θυρες και wifi included που κουβαλανε android 4 ως τροπο να κανεις smarter μια χαζη tv
οπως αυτο
http://www.ippea.com/products-page και
http://www.ebay.com/itm/Mini-Androi...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4605073831

σαν ακριβουλα κοβω την 670 αν το βασικο της πλεονεκτημα ειναι το wifi included
οταν ενα κοινο wifi stick αρκει και τωρα που υπαρχουν και τα παραπανω wifi hdmi android pc
6)μηπως τελικα μια χαζη tv με ενα hdmi stickaki κανει τη δουλεια της με πολυ λιγοτερα λεφτα στισ δουλειες που ανεφερα?

Last edited:
1)ασυρματο wifi στικακι? και αυτο στη Usb?
NAI

2)ενα κλασικο wifi usb dongle?
NAI

3)τι θα πρωτοβαλω στη Usb? wifi stick η πληκτρολογιο ποντικι? παιρνει hub?
TA ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

4)εχει παραπανω usb?
ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ USB HUB

5)πλεον δηλαδη οι usb θυρες παιρνουν κοινα περιφεριακα pc και οχι μονο flashakia και σκληρους?
παιρνει και καμερα γιατι ειδα οτι εχει εφαρμογη skype?
ΜΠOΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SKYPE ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η 620S

ευχαριστωωωωωωω
εγω ανεκαθεν ημουν κατα των smart μιας που το pc μου ειναι πιο smart συνδεμενο σε μια μη smart tv
αλλα δεν ειναι για μενα η tv, browsing, wifi, youtube κτλ wanted χωρις κουτι υπολογιστη με ασυρματη συνδεση στο ρουτερ

επισης εχω στο μυαλο και τα hdmi στικακια με usb θυρες και wifi included που κουβαλανε android 4 ως τροπο να κανεις smarter μια χαζη tv
οπως αυτο
http://www.ippea.com/products-page και
http://www.ebay.com/itm/Mini-Androi...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4605073831

σαν ακριβουλα κοβω την 670 αν το βασικο της πλεονεκτημα ειναι το wifi included
οταν ενα κοινο wifi stick αρκει και τωρα που υπαρχουν και τα παραπανω wifi hdmi android pc
6)μηπως τελικα μια χαζη tv με ενα hdmi stickaki κανει τη δουλεια της με πολυ λιγοτερα λεφτα στισ δουλειες που ανεφερα?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ

Καλα μην εχετε και μεγαλες προσδοκιες απο στικακια που δεν έχουν εγκυημένη υποστήριξη ή έστω google play store και 1080p apps,μην νομίζετε οτι ο browser της lm620s τρέχει σφαίρα αλλα σίγουρα π.χ στα 650 ευρώ της 42lm620s Ιουνίου που έχω εγώ δε πιστεύω να υπάρχουν πολλές καλύτερες,το 3d και smart πάνε σχεδόν πάντα μαζί την καλύτερη κίνηση και χρώμα στην αγορά.Εγω π.χ εχω κινητό lg 2x που τρέχει χάλια το android αλλα η τηλεόραση μου που είναι μοντέλο Ιουνιου ειναι κορυφή για την τιμή της. Επίσης να προσθέσω ότι το microsoft wirwlwss 1000 mouse και keyboard δουλεύουν στον browser όπου υπάρχει μόνο θέμα με τα flash games, τέλος μέχρι τώρα το καλό είναι ότι η τηλεόραση έχει πάρει πολλές αναβαθμίσεις παρά τη πρόσφατη κυκλοφορία της που δείχνει ενδιαφέρον από την lg

Απόψε ατις 9:30 η ΕΤ1 έχει τον τελικό ανάμεσα στην Εθνική μας και την Ισπανία, αν τον δει κανείς(και ειδικά όποιος αγόρασε τώρα την τηλεόραση και δεν έχει δει κάποιο αγώνα) ας προσέξει αν υπάρχουν οι μαύρες σκιές που ακολουθούν την μπάλα. Για να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα έβαλα στην περιγραφή του βίντεο που έχω ανεβάσει, τα χρονικά διαστήματα που φαίνεται περισσότερο η σκιά: http://www.youtube.com/watch?v=y4ICeV6dEJI

Τώρα με την lg άκρη δεν έχω βγάλει παρότι "τσακώνομαι" καθημερινά μαζί τους και ενώ τους έχω αποδείξει με χίλιους τρόπους ότι έχω δίκιο. Αλλά αν και μετά την αποψινή καταγραφή με κεραίες, παρακεραίες, ρυθμίσεις κτλ. δεν μου δώσουν νέα τηλεόραση, τότε θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο.

Γι´ αυτό θα παρακαλούσα όσοι δουν τον αγώνα απόψε, να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχουν στις τηλεοράσεις τους μαύρες σκιές στις γρήγορες μπαλιές(όπως αυτές που φαίνονται στο βίντεο που έχω ανεβάσει) ή για το αντίθετο αν τις βλέπουν.

*προσπάθησα να διαπιστώσω αν υπάρχει το πρόβλημα με τις σκιές και σε πολυκατάστημα που είχε και την 32άρα και την 42άρα lm620s αλλά και οι δύο είχα την ίδια άθλια κίνηση στην αναπαραγωγή βίντεο που ήταν αδύνατο να δεις την σκία αφού σε κάθε πάσα-σούτ-σέντρα έβλεπες 5-6 μπάλες από την αργή κίνηση και τα κολλήματα.

*επίσης sstavross θα σου πρότεινα να απευθυνθείς κι εσύ στην lg γιατί κάποιος από όλους αυτούς που έχω μιλήσει μου είπε ότι κανείς άλλος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και κάτι τέτοιες βλακείες.

Θα δω και εγω τον αγωνα αποψε και θα σου πω. Εχεις δικιο, πρεπει και εγω να παρω τηλεφωνο...

Eπίσης όποιος θέλει να δοκιμάσει την τηλεόρασή του ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω link για ένα mkv αρχείο(περίπου 300mb) με τέννις το οποίο παίζει χωρίς κολλήματα στην τηλεόραση και στο οποίο φαίνονται εύκολα οι σκιές. Τέλος όταν βρω χρόνο θα πάω πάλι στο κατάστημα που έχει και την 32άρα και την 42άρα lm620s για να δω αν υπάρχουν και εκεί οι σκιές.

Φίλε grepms,
είναι ολοφάνερο οτι υπάρχουν οι σκιές που λες....δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φέτος η LG έχει βγάλει μοντέλα με βασικά προβλήματα που δεν υπήρχαν στο παρελθόν....!!!!

Να φανταστείς, έχω βάλει και εγώ στο μάτι αυτό το μοντέλο αλλά αρχίζω να διστάζω, ειδικά όταν μου λες ότι η αντιπροσωπεία σου "κάνει νερά" και λένε ότι δεν βλέπουν τίποτα!!!

Είμαστε όλοι σε αναμονή με τις εξελίξεις για εσένα και για όσους έχουν παρόμοια προβλήματα...

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε grepms,
είναι ολοφάνερο οτι υπάρχουν οι σκιές που λες....δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φέτος η LG έχει βγάλει μοντέλα με βασικά προβλήματα που δεν υπήρχαν στο παρελθόν....!!!!

Να φανταστείς, έχω βάλει και εγώ στο μάτι αυτό το μοντέλο αλλά αρχίζω να διστάζω, ειδικά όταν μου λες ότι η αντιπροσωπεία σου "κάνει νερά" και λένε ότι δεν βλέπουν τίποτα!!!

Είμαστε όλοι σε αναμονή με τις εξελίξεις για εσένα και για όσους έχουν παρόμοια προβλήματα...

Η αντιπροσωπεία με έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα και μερικοί από αυτούς έχουν και το θράσος να με ρωτούν αν θέλω να συμμετάσχω σε κάποιες ερωτήσεις για την εξυπηρέτηση πελατών. Σκέψου ότι έχω παρατηρήσει το πρόβλημα από την πρώτη μέρα της αγοράς και από την επομενη κιόλας το ανέφερα στην lg(έχει καταχωρηθεί και στα αρχεία τους μαζί με την ημερομηνία). Τότε δεν μου έδωσαν κάποια σαφή απάντηση για τον αν έχει πρόβλημα η τηλεόραση και είπα να ψάξω τις ρυθμίσεις για μην τους την δώσω άδικα πίσω αν δεν έχει βλάβη, παρότι μπορούσα να το κάνω άνετα και να έχω ξεμπλέξει λόγω ύπαρξης DOA 10 ημερών. Εν τέλη και αφού δεν αλλάζει κάτι με τις ρυθμίσεις μου λένε να την πάω στο service τους στην πλατεία Αττικής. Πηγαίνω και αφού είπαν ότι έκαναν κάποια αναβάθμιση και ενώ δεν είχαν κάποιο βίντεο με αθλητικα για να διαπιστώσουν το πρόβλημα, μαθαίνω προχθες από την lg ότι το service την έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα! Παίρνω στο service, μου το επιβεβαιώνουν(παρότι όταν ήμου εκεί δεν μου είπαν κάτι τέτοιο) και μου λένε ότι κάναμε τους ελέγχους που προβλέπει η lg και δεν βρέθηκε πρόβλημα! Τους λέω κάνατε ελέγχους για άλλα πράγματα και όχι γι´ αυτό που ανέφερα αφού δεν είχατε κάποιο βίντεο για να το διαπιστώσετε και μου απαντούν ότι είναι συγκεκριμένοι οι έλεγχοι που γίνονται και αφού δεν βγάζουν κάτι αυτοί, τότε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ακόμα και αν το πρόβλημα είναι ορατό οπτικά! Ξαναπαίρνω στην lg και μου λένε να στείλω την τηλεόρασή μου σε κάποιο service τους στην επαρχία με δικά μου έξοδα και ότι αν δεν βρεθεί βλάβη θα χρεωθώ κιόλας! Ζητάω να μου δώσουν κάποιον ανώτερο ή έναν συνάδελφό τους από άλλο τμήμα ο οποίο με είχε πάρει τηλέφωνο και είχε παραδεχτεί το πρόβλημα μιας και είχε δει το βίντεο που ανέβασα και μου λένε ότι μπορώ να μιλήσω μόνο με την εξυπηρέτηση πελατών! Τους λέω ότι όλα αυτά είναι γελία και ότι δεν είναι εξυπηρέτηση πελάτων αλλά ταλαιπωρία πελατών και κάπου εκεί έκλεισε η τελευταία μας επικοινωνία.

Last edited:
Καλησπερα και απο εμενα σαν νεος.
Ειμαι ετοιμος μετα απο μια μικρη ερευνα να αγορασω και εγω αυτο το μοντελο της LG.
Διαβασα ολα τα θεματα και θελω να κανω με την σειρα μου καποιες ερωτησεις.

1. Διαβασα σε καποιο σχολιο οτι μπορεις να κανεις χρηση του pvr, αλλα στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι δεν υποστηριζει pvr. Τι γινετε και τι ισχυει τελικα?
2. Στα χαρακτηριστηκα αλλα και ο πωλητης που ειχα ρωτηση μου ειπε οτι υποστηριζει skype, αλλα ποιο πανω βλεπω οτι καποιο παιδι αναφερει οτι δεν υποστηριζει. Τι ισχυει παλι και γιαυτο το θεμα? Μπορει να προστεθει σαν εχτρα? Απο ολες τις εφαρμογες αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ και μετα ο browser.
3. Υποστηριζει ολους του τυπους βιντεο? Αν οχι τοτε ποιους υποστηριζει?
4. Τι τυπους υποτιτλων υποστηριζει, αναφερομαι για εξωτερικους εννοειται.

Ευχαριστω και αναμενω απαντησεις.

Last edited: