Τη παράγγειλα. Πλήρωσα και επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια.
Δεν μιλάω για πρόβλημα εκ κατασκευής,αλλά κάτι ου συνέβει στην πορεία... Πχ από κατα λάθος τράβηγμα καλωδίου προς το πλάι
Την παράγγειλα από Media Markt τηλεφωνικά το μεσημέρι στα 599 ευρώ συν 100 η επέκταση εγγύησης. Η επέκταση εγγύησης καλύπτει πολλά πράγματα:Αντε με το καλο.....!!!!
Ποσο πληρ. για την επεκταση εγγύησης?
Ετυχε που μίλησα με τα κεντρικα της LG στην εβδομαδα που την ειχα παρει και μου το προτείνανε...και τους ειπα αν ειναι θα τους παρω εγω τηλ. ,αλλα δεν ρωτησα τιμη
Οι κλίμακες κοντράστ-φωτεινότητας είναι από 0-100; Πολύ ψηλά δεν είναι το κοντράστ κοντά στο max;
Απο ευκρίνεια πως συγκρίνεται μια plasma σε σχέση με τις lcd / led; Ή ακόμη καλύτερα η συγκεκριμένη LG;
Στη λεπτομέρεια, πόσο ξυράφι - sharp είναι η εικόνα.
Δεν ξέρω τον προβολέα σου, πάντως νομίζω με έπιασες τι θέλω να πω. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει. Ούτε το sharpness. Μιλάμε για ψηφιακή οθόνη όπου το κάθε pixel είναι ανεξάρτητο. Από την άλλη, όπως σε όλες τις plasma, παίζει temporal dithering.Όχι, αναφέρομαι στη λεπτομέρεια της εικόνας. Το glow το κάνει και ο CRT προβολέας μου, αν λέμε το ίδιο πράγμα, κάτι σαν φωτοστέφανο γύρω από π.χ. φωτεινό σημείο σε μαύρο background.
Έχετε παρατηρήσει σε πλήρες λευκό καμία ροζ - ματζέντα αλλοίωση - σκιά;
http://www.avsforum.com/forum/167-p...78-lg-60pb5600-lots-pink-tint-right-side.html
Τις είδα αλλά αυτές είναι ενδεικτικές φωτο από κάποια lcd του 2005. Έχω δει πολλές σχετικές φωτο αλλά εγώ ρώτησα για τις δικές σας LG 60PB5600.
Πως βλέπουμε τις ώρες λειτουργίας της 60PB5600;
Συγνώμη, λάθος δικό μου. Από αυτές τις φωτο δεν φαίνεται κάτι που να ενοχλεί όσον αφορά την ομοιομορφία λευκού. Ευχαριστώ ξανά.
Δηλ. εσείς π.χ. για το στρώσιμο πως μετράτε τις ώρες;
Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και η μόνη plasma που υπάρχει είναι η 50άρα HD-Ready. Η 60άρα εξαφανίστηκε.
http://www.mediamarkt.gr/mcs/productlist/Τηλεοράσεις-Plasma,99452,397565.html?langId=-18
Έχει γούστο... Κατά την τηλεφωνική παραγγελία μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν σε 2-3 ημέρες για αποστολή, ενώ υπήρχε και το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η παραγγελία αν δεν υπάρχει σε στοκ. Βρε έχει γούστο, πέρνω ξανά τηλ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Λοιπόν, ευγενικότατος ο υπάλληλος στη γραμμή της Media Markt. Μου είπε εν ολίγοις ότι η τηλεόραση έχει δεσμευτεί στο όνομά μου και μέσα σε 2 ημέρες θα με ενημερώσουν πότε θα έχουν παραλαβή από τον προμηθευτή τους. Δεν νομίζει ότι δεν θα τη πάρω τελικά, όμως δεν το απέκλεισε και εντελώς.
Για να δούμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.