Δεν μπορω να κανω καποια παρεμβαση στην τηλεοραση (μεσω firmware κτλ>?)
Το ωραιο ειναι οτι αλλα dts τα παιζει(πχ ironman 2) kai alla oxi(px avartar).
επειδη ενδιαφερομαι για την τηλεοραση εχω καποιες αποριες...
1. οι γωνιες θεασης ειναι καλύτερες απο lcd?
2. στην περιοχη δεν εχει ερθει ψηφιακο σήμα σε σχεση με μια crt θε δειχνει καλύτερα ή χειροτερα?
3. επειδη ειναι πλασμα θα πρεπει να εχω συνεχεια του νου μου μην δημιουργηθουν τα γνωστα προβλήματα των πλασμα οπως πχ να μεινει καποια στατική εικονα ή το πρωτο καιρο να προσεχω μονο?
δυστυχως σε τηλεοπτικο η εικονα που εχω στα καναλια, ελλειψη ψηφιακων καναλιών στην πατρα, ειναι μετρια και δεν βγαζεις συμπερασμα..οτι μπαλα εχω δει σε μεγα-νετ σκατα εικονα εχουν...σε σχεση με την crt η εικονα των αναλογικων στην πλασμα δεν βλεπετε..ενα μαυρο χαλι...ισως φταιει το μεγεθος,οπου οι ατελειες των αναλογικων ειναι πιο ορατες..
τις ιδιες ρυθμισεις(απο PJ350 review) εχω δοκιμασει και εγω κ επισης ανεβασα Sharpness,γιατι τοσο χαμηλα κατι με χαλουσε...
σε ματροσκες με αυτες τις ρυθμισεις ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!!
Το αναλογικό σήμα, από το λίγο που έχω ασχοληθεί, είναι δύσκολη υπόθεση για τις επίπεδες τηλεοράσεις και θέλουν πολύ καλό σήμα για να δουλέψουν σωστά.
Πχ. στο πατρικό μου έχουμε πρόβλημα με τις καλωδιώσεις της κεραίας (λόγω παλαιότητας και κακών υλικών) και ενώ οι CRT παίζουν καλά η LG είχε άθλιες παρεμβολές στο αναλογικό.
Σε άλλο σπίτι με καλές καλωδιώσεις αναλογικό με ψηφιακό δεν είχε μεγάλες διαφορές (εννοείται το ψηφιακό είναι καλύτερο).
Γενικά πάντως, στα ψηφιακά που βλέπω δεν έχω κανένα παράπονο από την εικόνα.
Ειδικά για το ποδόσφαιρο που αναφέρεις, η ΝΕΤ χθες είχε πάρα πολύ καλή εικόνα στο ματς του Ολυμπιακού.
Πιστεύω πως χρειάζεσαι λίγη υπομονή για να έρθουν τα ψηφιακά και στην περιοχή σου. Αλλιώς ίσως πρέπει να δεις την καλωδίωση σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.