Ρε συ, μπας και στην έστειλαν στη Ζάκυνθο;![]()
Καλορίζικη και σε σένα..χρόνο να έχεις να την απολαμβάνεις.
Sorry για το 3πλό ποστ, έγινε μπέρδεμα με το imageShack
Νομιζω οτι σχετικα με το ζητημα των αντανακλασεων γινομαστε υπερβολικοι.
Οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες του mib123 (thx mib) παρολο που το δωματιο λουζεται απο φως δεν ειναι τοσες πολλες οσες στο video του nikosjc (wd nik σε βρισκω ακρως δημοσιογραφικο).
Η διαφορα φυσικα ειναι οτι ο χωρος του καταστηματος κατακλυζεται απο εντονο και εστιασμενο φως (απο διαφορες κατευθυνσεις) πραγμα που δεν συμβαινει στο σπιτι μας ακομη και το πρωι με απλετο το ηλιακο φως να μπαινει απ τα παραθυρα (που διαχεεται ομως).
Και τελος παντων αν θελουμε δουμε ταινια με τη μεγιστη δυνατη αντιθεση και μαυρο ας κλεισουμε και κανα φως. Στις κινηματογραφικες αιθουσες που εδωσαν τοσα λεφτα για μηχανηματα και χωρο τι να πουν που τα 'χουν παντα κλειστα...
Δυο τρεις συντομες ερωτησεις μονο,
Θελει ή δε θελει στρωσιμο;
Απο φως πως παει;
Σε ποιον Κωτσοβολο nik; Θελω να δω μια 60αρα απο κοντα.
Καλορίζικη!!! Πολύ όμορφη αν και πολύ γυαλάδα. Δεν ξέρω, ενοχλεί?
1) Με αυτό το τεράστιο ρολόι στον τοίχο φαίνεται μικρή η 50άρα (η τις έχω συνηθίσει και μου φαίνονται πλέον μικρές!!! :-b )
2) Τώρα χρειάζεσαι ένα ηxοσύστημα νομίζω...![]()
Στρωσιμο θελει.Μετα απο 100 ωρες περιπου δεν εχει καμια σχεση τοσο στα χρωματα οσο και στο μαυρο.Οσο για τις αντανακλασεις εχει σε μεγαλο βαθμο.Απο φως μια χαρα.
2010 και ασχολείστε με στρώσιμο;
Κατευθείαν THX και κανονική χρήση ρε παιδιά, μην βασανίζεστε...
:smash:
Καλού κακού θα κάνω και εγώ ένα στρωσιματάκι.
Αναρωτιέμαι αν η επιτοίχια βάση που έχω την kdl 40w 2000 κάνει για την 50ντάρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.