LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη και σε σένα..χρόνο να έχεις να την απολαμβάνεις.

Ευχαριστώ. Είπες τη μαγική λέξη... Χρόνος. Ό,τι πολυτιμότερο μετά την υγεία...

Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιεί το film mode στο HDMI? Μόνο σε εικόνα τηλεόρασης το έχει ενεργό και δε το χρειαζόμαστε εκεί!

img0237q.jpg

img0229u.jpg

img0225.jpg

img0215cn.jpg

img0203w.jpg

img0202h.jpg

Το μαύρο κουτάκι δεξιά απο την τηλεόραση είναι αυτό : http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11389

Last edited:
Καλορίζικη!!! Πολύ όμορφη αν και πολύ γυαλάδα. Δεν ξέρω, ενοχλεί?

1) Με αυτό το τεράστιο ρολόι στον τοίχο φαίνεται μικρή η 50άρα (η τις έχω συνηθίσει και μου φαίνονται πλέον μικρές!!! :-b )

2) Τώρα χρειάζεσαι ένα ηxοσύστημα νομίζω... :-)

Μεγειά!!! Καλορίζικη.
Είναι δυνατόν να έχουμε και μερικές φωτογραφίες από τηλεοπτικό, ή ζητάω πολλά; :blush:

Νομιζω οτι σχετικα με το ζητημα των αντανακλασεων γινομαστε υπερβολικοι.

Οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες του mib123 (thx mib) παρολο που το δωματιο λουζεται απο φως δεν ειναι τοσες πολλες οσες στο video του nikosjc (wd nik σε βρισκω ακρως δημοσιογραφικο).

Η διαφορα φυσικα ειναι οτι ο χωρος του καταστηματος κατακλυζεται απο εντονο και εστιασμενο φως (απο διαφορες κατευθυνσεις) πραγμα που δεν συμβαινει στο σπιτι μας ακομη και το πρωι με απλετο το ηλιακο φως να μπαινει απ τα παραθυρα (που διαχεεται ομως).

Και τελος παντων αν θελουμε δουμε ταινια με τη μεγιστη δυνατη αντιθεση και μαυρο ας κλεισουμε και κανα φως. Στις κινηματογραφικες αιθουσες που εδωσαν τοσα λεφτα για μηχανηματα και χωρο τι να πουν που τα 'χουν παντα κλειστα...

Δυο τρεις συντομες ερωτησεις μονο,

Θελει ή δε θελει στρωσιμο;

Απο φως πως παει;

Σε ποιον Κωτσοβολο nik; Θελω να δω μια 60αρα απο κοντα.

Last edited:
Στρωσιμο θελει.Μετα απο 100 ωρες περιπου δεν εχει καμια σχεση τοσο στα χρωματα οσο και στο μαυρο.Οσο για τις αντανακλασεις εχει σε μεγαλο βαθμο.Απο φως μια χαρα.

Εγω παιδια εχω βαλει απο χθες το break-in dvd και παιζει. Στις ρυθμισεις εικονας εχω διαλεξει κανονικη κι εχω βαλει αντιθεση 40, φωτεινοτητα 40, χρωμα 40 και οξυτητα 0. Επισης την εξοικονομηση ενεργειας την εχω στο off.

Ειναι ενταξει ολα αυτα ή κανω κατι λαθος σχετικα με το στρωσιμο;

Εχω σκοπο να χρησιμοποιησω το break-in σχεδον για ολη τη διαρκεια του στωσιματος (θα βλεπω απο την τηλεοραση που εχω, οσο κρατησει το στρωσιμο). Αν κανω κατι λαθος, σας παρακαλω να με διορθωσετε.

Νομιζω οτι σχετικα με το ζητημα των αντανακλασεων γινομαστε υπερβολικοι.

Οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες του mib123 (thx mib) παρολο που το δωματιο λουζεται απο φως δεν ειναι τοσες πολλες οσες στο video του nikosjc (wd nik σε βρισκω ακρως δημοσιογραφικο).
Η διαφορα φυσικα ειναι οτι ο χωρος του καταστηματος κατακλυζεται απο εντονο και εστιασμενο φως (απο διαφορες κατευθυνσεις) πραγμα που δεν συμβαινει στο σπιτι μας ακομη και το πρωι με απλετο το ηλιακο φως να μπαινει απ τα παραθυρα (που διαχεεται ομως).
Και τελος παντων αν θελουμε δουμε ταινια με τη μεγιστη δυνατη αντιθεση και μαυρο ας κλεισουμε και κανα φως. Στις κινηματογραφικες αιθουσες που εδωσαν τοσα λεφτα για μηχανηματα και χωρο τι να πουν που τα 'χουν παντα κλειστα...

Δυο τρεις συντομες ερωτησεις μονο,
Θελει ή δε θελει στρωσιμο;
Απο φως πως παει;
Σε ποιον Κωτσοβολο nik; Θελω να δω μια 60αρα απο κοντα.

Στο κατάστημα, εκτός από την ίδια την τηλεόραση που δείχνει να γυαλίζει αρκετά, ήταν πάρα πολλά τα φώτα, αλλά ήταν και το στήσιμο της τηλεόρασης μπροστά από ένα πολύ γυαλιστερό background (όπως φαίνεται και στο βίντεο) και έδινε την αίσθηση ενός τεράστιου καθρέπτη! Στο βίντεο ειδικά φαίνεται πολύ έντονο. Ζωντανά όμως, μπορούσες να παρακολουθήσεις άνετα το demo που έπαιζε και μάλιστα έδειχνε πολύ φωτεινό και έντονο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου από το φωτεινό περιβάλλον (φαντάζομαι πως θα είναι σε έναν λίγο πιο σκοτεινό χώρο ή σε πλήρως σκοτεινό περιβάλλον!). Η ευκρίνεια της, η αντίθεση και το μαύρο της είναι πάρα πολύ καλό! Το σημείο που δείχνει τις ασπρόμαυρες ρίγες της ζέβρας από κοντά είναι νομίζω εντυπωσιακό! Με τόσα φώτα και ούτε γκριζάρει, ούτε... πρασινίζει. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή και οικονομική 60άρα!

Εμένα πάντως μου άρεσε, αν και τελικά έκλεισα την 50PK760 που έχει μερικά φίλτρα επιπλέον εναντίον των αντανακλάσεων (καλά, επειδή θα την πάρω νωρίτερα από την 550 πήγα στην 760, αλλά έχει και κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω).

Ο Κωτσόβολο στην Εθνική οδό την έχει. (19ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ) :smile:

Παιδιά όσες φώτο θέλετε (με τηλεοπτικό σήμα), αλλά από τετάρτη. Πάντως τα Digea είναι φοβερά! δεν πίστευα ότι σε 50αρα, SD υλικό θα έδειχνε τόσο όμορφο!
όσο για τις ανακλάσεις δεν ενοχλούν καθόλου. :2thumb22sup:

Last edited:
Καλορίζικη!!! Πολύ όμορφη αν και πολύ γυαλάδα. Δεν ξέρω, ενοχλεί?

1) Με αυτό το τεράστιο ρολόι στον τοίχο φαίνεται μικρή η 50άρα (η τις έχω συνηθίσει και μου φαίνονται πλέον μικρές!!! :-b )

2) Τώρα χρειάζεσαι ένα ηxοσύστημα νομίζω... :-)

1) όντος στις φωτογραφίες φαίνεται μικρή (ξεγελάει) αλλά αν την δεις από κοντά , είναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακή και επιβλητική και όμορφή

2) Έχεις να πρωτίνεις κάτι οικονομικό , αλλά και κάτι που θα είναι συμβατό με XBOX360 , και με το LACIE που έχει ψηφιακή έξοδο ήχου(DTS) ?
από ηxοσύστηματα είμαι βαθιά νυχτωμένος, ξέρω ότι φεύγω εκτώς θέματος, απλά δώσε μου μια κατεύθυνση

Στρωσιμο θελει.Μετα απο 100 ωρες περιπου δεν εχει καμια σχεση τοσο στα χρωματα οσο και στο μαυρο.Οσο για τις αντανακλασεις εχει σε μεγαλο βαθμο.Απο φως μια χαρα.

2010 και ασχολείστε με στρώσιμο;
Κατευθείαν THX και κανονική χρήση ρε παιδιά, μην βασανίζεστε...
:smash:
Καλού κακού θα κάνω και εγώ ένα στρωσιματάκι.
Αναρωτιέμαι αν η επιτοίχια βάση που έχω την kdl 40w 2000 κάνει για την 50ντάρα

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με το προηγούμενα μήνυμα ,απλώς κάνοντας την σύγκριση των δυο μηνυμάτων και απόψεων συγχρόνως από 2 έμπειρα μέλη του φόρουμ θέλω να δείξω ότι οι γνώμες περι στρωσίματος διίστανται.

Όταν λέμε στρώσιμο, ουσιαστικά εννοούμε την λειτουργία της συσκευής με την αντίθεση στο 50% το πολύ και την αποφυγή στατικών εικόνων, για τις πρώτες 100-200 ώρες.

Δεν πρόκειται για κάποια εξεζητημένη διαδικασία. Το διαβόητο DVD-στρωσίματος, δεν αποτελεί πανάκεια, απλώς εργαλείο διευκόλυνσης για κάποιους. Η χρήση του, είναι προαιρετική. Εγώ π.χ. στην U10 δεν το χρησιμοποίησα...