LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Επιμένω ότι είναι value for money. Για βρείτε μου μια καλύτερη τηλεόραση 42'' στα 790 ευρώ που μου στοίχισε αυτή! :grinning-smiley-043

Edit!
Παρασύρθηκα από την τιμή του power buy...
Εγώ την πήρα 870. Όχι ότι θα βρεθεί κάτι εφάμιλλο κι εκεί βέβαια...
Ακόμα και στο χιλιάρικο λέω.
Και μην μου πείτε για A656 σε προσφορά, εκτός από 2 ολόκληρες ίντσες υπολείπεται κατά την ταπεινή μου άποψη και σε άλλα (ζωηρά χρώματα, clouding κλπ.) -bye-

Δεν έχω τη τηλεόραση εδώ και 10 μέρες για να κάνω κι άλλα τεστ.

Δεν ήταν θέμα γραφικών, ίσως firmware ή έστω καλωδίου αλλα αμφιβάλλω ότι ήταν το 2ο.

Ακριβώς αυτό, είναι πολλά τα προβλήματα και τα ημίμετρα δεν αναιρούν την ουσία...

EDIT: Μόλις πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά της LG, μόνο και μόνο για να μου σπάσουν τα νεύρα ξανά. Δευτέρα μεσημέρι το αργότερο θα έχουμε νέα ήταν η ΚΛΑΣΣΙΚΗ απάντηση της "εξυπηρέτησης πελατών" που φυσικά αρνήθηκε για πολλοστή φορά να μου δώσει τηλέφωνα υπευθύνων που βγάζουν τα χαρτιά για αντικατάσταση-πιστωτικά κλπ.

Άμα ξανακούσω κανέναν να μιλάει για την "περίφημη εξυπηρέτηση της LG" θα....:violent-smiley-030::argue:

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Edit!
Παρασύρθηκα από την τιμή του power buy...
Εγώ την πήρα 870. Όχι ότι θα βρεθεί κάτι εφάμιλλο κι εκεί βέβαια...
Ακόμα και στο χιλιάρικο λέω.
Και μην μου πείτε για A656 σε προσφορά, εκτός από 2 ολόκληρες ίντσες υπολείπεται κατά την ταπεινή μου άποψη και σε άλλα (ζωηρά χρώματα, clouding κλπ.) -bye-

Συμφωνω.Αλλα μην νομιζεις οτι με τα 870 και την LG επιασες τον παπα απ'τα μυδια.Σκαρτο πραμα πηρες παλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Συμφωνω.Αλλα μην νομιζεις οτι με τα 870 και την LG επιασες τον παπα απ'τα μυδια.Σκαρτο πραμα πηρες παλι.

Συ είπας -bye-
Οι αναγνώστες διαβάζουν και αξιολογούν τις απόψεις μας φίλε μου.

Η δικη μου σημερα επαιξε μια χαρα για κανα 3ωρο.....μετα ΤΗΝ εσβησα:flipout:

Αν συνεχισει τις λαμακιες με βλεπω απο βδομαδα για 47"7403.....επεσε και η τιμουλα της λιγο.

Την LH 4000 που ειδα χθες δεν με ενθουσιασε η κινηση της παντως.....δεν εχει απο οτι φαινεται τα προβληματα των αλλων αλλα δεν με επεισε.

Παναγιωτη με την δικη σου τι γινεται ????εχεις νεα?

Η δικη μου σημερα επαιξε μια χαρα για κανα 3ωρο.....μετα ΤΗΝ εσβησα:flipout:

Αν συνεχισει τις λαμακιες με βλεπω απο βδομαδα για 47"7403.....επεσε και η τιμουλα της λιγο.

Την LH 4000 που ειδα χθες δεν με ενθουσιασε η κινηση της παντως.....δεν εχει απο οτι φαινεται τα προβληματα των αλλων αλλα δεν με επεισε.

Παναγιωτη με την δικη σου τι γινεται ????εχεις νεα?

Οτι ειπε ο GARRET ποιο πανω.Απο δευτερα.

Μηπως λες αυτη?
http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=47LH7030

ρε παιδια απο τοτε που περασα το 3.22 νομιζω οτι η τηλεοραση παιζει χειροτερα στη νοβα και σε σταθμους. ειναι 37lg700 και ειχε το 3.06. ειναι δυνατον η ειναι απλα η ιδεα μου?

Οτι ειπε ο GARRET ποιο πανω.Απο δευτερα.

Μηπως λες αυτη?
http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=47LH7030
οχι ρε συ....η 7403 ειναι της philips και ειναι η μεγαλη μου συμπαθεια.... αν εξαιρεσεις το input lag και δεν μπορω να παιξω καλα guitar hero:flipout:

Αυτη ειναι και θα την χτυπησω μαλλον ΑΦΟΥ πρωτα ξεφορτωθω την τρισκαταρατη:violent-smiley-030:

edit.....ξεχασα το λινκ... http://www.consumer.philips.com/con...ategoryid_7400_SERIES_FLAT_TV_SE_GR_CONSUMER/

ρε παιδια απο τοτε που περασα το 3.22 νομιζω οτι η τηλεοραση παιζει χειροτερα στη νοβα και σε σταθμους. ειναι 37lg700 και ειχε το 3.06. ειναι δυνατον η ειναι απλα η ιδεα μου?

Στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ιδεα σου.

Μηπως χαλασε?????γιατι η δικη μου επαιζε κατσε καλα και τωρα παιζει κατσε καλυτερα:flipout::flipout::flipout::flipout:

Και χωρις να αλλαξω firmware:flipout:

δεν υπαχει dark side
πηρα στο σερβις και δευτερα θα τη παω μια βολτα απο εκει
οτι και να εχει μου ειπε πως γινετε
για να δουμε

δεν υπαχει dark side
πηρα στο σερβις και δευτερα θα τη παω μια βολτα απο εκει
οτι και να εχει μου ειπε πως γινετε
για να δουμε

Το σερβις ειναι dark side.

Αυτα ειπαν σε μενα και στον GARRET "οτι και να εχει πως γινετε"

Πήραμε και ο Neo και εγώ τηλέφωνο, εμένα μου είπαν ότι εντός της ημέρας ( ως τις 8 το βράδυ που κλείνουν) θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι έγινε, γιατί δεν έχουν ακόμα απάντηση.. και στον Neo κάτι παρόμοιο είπαν.

Υπόψιν, σήμερα λήγει η προθεσμία απάντησης που μας είχαν πεί "εντός 5 εργάσιμων θα έχετε απάντηση".

Προσωπικά το βλέπω κοροϊδία το θέμα, γιατί απο αύριο σε αύριο μας πάνε, αλλά να δούμε μέχρι απόψε τι θα γίνει.

Εαν δε, αύριο το πρωί καταγγελίες σε ΙΝΚΑ και Γραμματεία Καταναλωτή να αναλάβουν το θέμα.

Πήραμε και ο Neo και εγώ τηλέφωνο, εμένα μου είπαν ότι εντός της ημέρας ( ως τις 8 το βράδυ που κλείνουν) θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι έγινε, γιατί δεν έχουν ακόμα απάντηση.. και στον Neo κάτι παρόμοιο είπαν.

Υπόψιν, σήμερα λήγει η προθεσμία απάντησης που μας είχαν πεί "εντός 5 εργάσιμων θα έχετε απάντηση".

Προσωπικά το βλέπω κοροϊδία το θέμα, γιατί απο αύριο σε αύριο μας πάνε, αλλά να δούμε μέχρι απόψε τι θα γίνει.

Εαν δε, αύριο το πρωί καταγγελίες σε ΙΝΚΑ και Γραμματεία Καταναλωτή να αναλάβουν το θέμα.

Μαλλιστα......εγω μιλησα σημερα με σερβις και μου ζητησαν 3 μερες υπομονη για να δουμε αν εχει βγει καποιο update η καποια ενημερωση για τα προβληματα απο την lg.
Παντως αν δεν ειναι θεμα firmware θα μπορουσε η lg να επανασχεδιασει μια πλακετα που να δουλευει σωστα (λεω τωρα) και να την δωσει στα σερβις ωστε να γινεται αντικατασταση.
Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα στην δικη μου να μπει κατσαβιδι και ουτε με νοιαζει αν θα αντικατασταθει ολη η τηλεοραση .....αρκει να παιζει.
Και ενω η lg τα τελευταια χρονια μπηκε πολυ δυνατα στην αγορα και ειδικα στις τηλεορασεις.....τελικα στα εξιδικευμενα προιοντα αφησε πολυ κοσμο δυσαρεστημενο.....αλλα και παλι δεν νομιζω να το αφησουνε ετσι.
Ειναι και οι μερες που το πλυντηριο μου ειναι για αντικατασταση και σκεφτομουν να παρω ενα απο τα νεα μοντελα της lg που υποσχονται παπαδες με την χαμηλοτερη καταναλωση....και τιμη φευγατη.....
Ενω ημουν ετοιμος να σκασω την χιλιαδουμπα....το σκεφτομαι πλεον....στην τελικη τελικη εγω θα χασω?????
Και αν εγω ειμαι ενας, ο garret ενας ,και ο Παναγιωτης αλλος ενας δεν εγινε και τιποτε για την lg......αν σκεφτει ομως κανεις οτι αυτοι οι 5-10 -50 ανθρωποι οσοι ειναι τελος παντων μπορουνε να επηρεασουν εκατονταδες αλλους........ας κατσει η lg και η οποιαδηποτε lg στην τελικη και ας κανει τον κινεζο.

Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι ατομα σχετικα με το θεμα μας διαβαζουν και δεν παιρνουνε θεση, θα παρακαλουσα τους υπευθυνους της lg αν δεν δωσουνε μια λυση ,η αν δεν θελουνε να παρουν θεση πανω στα προβληματα που υπαρχουνε .......να μην κανουν τουλαχιστον τον κινεζο οταν τους ενοχλει καποιος πελατης.
Αυτο ειναι το χειροτερο για μενα.