LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Neo, πραγματικά θέλω να τελειώσει αίσια αυτή η υπόθεση, το καταλαβαίνω ότι τα ‛χεις πάρει, αλλά τη συγκεκριμένη φράση καλύτερα να την κάνεις κορνίζα, αντί να στήνεις λογοπαίγνια για λόγους εντυπωσιασμού. Επειδή δηλαδή εσύ – εκτιμάς ότι – πήρες «σκάρτο πράμα», πρέπει όλοι να συμφωνούμε μαζί σου;
Όπως βλέπεις μείναμε καμιά 10αριά άτομα στο νήμα, να περιμένουμε τι θα γίνει με το σέρβις της αντιπροσωπείας. Οι υπόλοιποι λάκισαν. Και απολαμβάνουν τις θεάσεις. Και αγνοούν τα ψειρίσματα που κάνεις. Και δεν ποστάρουν σαν εμένα π.χ. Και ξέρεις κάτι; Αν δεν ήταν η «τιβούλα», όπως τη λες, power buy μεταξύ άκρως απαιτητικών μελών του avclub, πόσοι νομίζεις ότι θα νοιάζονταν για το trumotion; Για φύγε λίγο απ’ αυτό το thread να δεις τι γίνεται και με τις άλλες τηλεοράσεις… Παίζουν καλύτερα νομίζεις τα blu rays; Και δεν μιλάμε για 800 ευρώ, έτσι; Είναι η φύση του 24p, που φαίνεται ότι έχει ακόμα δρόμο για να υλοποιηθεί ευπρεπώς με την τρέχουσα τεχνολογία (pull down κλπ.).
Μήπως τελικά ρε neo για σένα ισχύουν τα …μύδια; Θα σε συμβούλευα να μην κρίνεις εξ ιδίων τ’ αλλότρια.
Αυτά! Γιατί με off topic σχόλια δεν καταφέρνεις τίποτα, αν κατάλαβες…
Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία, ειλικρινά!

Αγαπητοί, νομίζω πως η ένταση μεταξύ μας δεν βοηθά αντίθετα μας αποδυναμώνει στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το αυτονόητο από την αγορά που κάναμε, δηλαδή αυτά τα χαρακτηριστικά έπρεπε να έχει η τηλεόραση. Φίλε vragia, δεν έχουν μείνει μόνο 10 άτομα σε αυτό εδώ το νήμα, αντίθετα το βλέπουν πάρα πολλοί, σχεδόν το 80% από τους "ευτυχείς" κατόχους της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ,γιατί και εγώ είμαι στην συγκεκριμένη θέση, ότι αν τελικά βρεθεί κοινός τρόπος αντίδρασης τότε θα εμφανιστούν πολλοί περισσότεροι από 10...Το κακό είναι ότι ίσως χρειαστεί να στείλουμε όλοι τις τηλεοράσεις στο service και να μείνουμε ή το λιγότερο να ταλαιπωρηθούμε. Τότε να δεις τι μαλί θα κλάσ...ν οι της LG! Όσο για την δική σου αντιμετώπιση, απλά δεν σε νοιάζουν τα προβλήματα που η τηλεόραση έχει ή δεν είναι σημαντικά για σένα και αυτό είναι δεκτό και σεβαστό. Δεκτή είναι όμως και η άποψη των άλλων (garret, lost, neo εμένα) που λένε ότι υπάρχει πρόβλημα και χοντρό. Στο κάτω κάτω το νήμα είναι για τα προβλήματα που έχει η τηλεόραση και όχι για αυτά που δεν έχει! Για τον τρόπο που θα δράσουμε όλοι κατά της LG και όχι για να πείσουμε ό ένας τον άλλο αν έχει και πόσα και σοβαρά προβλήματα. Αν για σένα είναι αποδεκτά καλώς αλλά δεν χρειάζεται να αντιδικείς. Αν σε ευχαριστεί μπορείς να μην ξαναγράψεις και να μην ξανασχοληθείς. Στο κάτω κάτω είσαι ευχαριστημένος και τυχερός. Άσε τους υπόλοιπους εδώ να το ψάξουν.
Επλίζω να μην κούρασα και προσέβαλα κανέναν.
Φιλικά πάντα,
Γιάννης
Υ.Γ Αν τελικά καταφέρουμε κάτι ομαδικό είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κολλήσουν δίπλα...

Γιαννη καλα τα λες.....vragias και εσυ απο την μερια σου εχεις δικιο ......και εγω πριν απο καμια εβδομαδα δεν ειχα προβλημα και ξαφνικα βρεθηκα να εχω....και ελπιζω στο μελον να μην εχεις και εσυ γιατι μαλλον κατι τετοιο συμβαινει.....
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ GARRET οτι απο καποια φαση και μετα αρχισε να επιδεινωνεται η κατασταση.....η δικη μου συγκεκριμενα ποτε παιζει σωστα ποτε οχι....αλλα βρε παιδια μην διμιουργουμε θεμα μεταξυ μας!!!!!εγω οπως ανεφερα χθες θα περιμενω μεχρι και αυριο για μια απαντηση απο το σερβις τι γινεται με τις τρισκαταρατες και αν διορθωνονται...το τι θα κανω μετα ειναι αλλη φαση.
το βραδυ θα κανω δοκιμη και με αλλο καλωδιο μηπως και φταιει αυτο οπως και δοκιμη με d-sub συνδεση να δω τι στο @@@@ φταιει.

Υ.Γ Αν τελικά καταφέρουμε κάτι ομαδικό είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κολλήσουν δίπλα...

Το 99% και καλα θα κανουν.

Ξεχασα να αναφερω οτι το σερβις μου ειπε οτι "καπου στο μελλον" θα φταξουν και καλα το trumotion αλλα για το PC-HDMI BUG δεν εγινε κουβεντα διοτι λενε δεν ειναι "προτεραιοτητα".

Παιδιά, κάνω μια παρένθεση για να κλείσει το θέμα επισημαίνοντας κι εγώ τα αυτονόητα.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αντίθετα όλους μας ενώνει η αγορά της tv, είτε μέσω του PB, είτε ατομικά. Η διαφορά μας είναι ότι πολλοί, μεταξύ των οποίων κι εγώ, την προτιμήσαμε πρωτίστως για όχι σώνει και καλά hi-end υλοποιήσεις. Όπως π.χ. για την καλή ποιότητα τηλεοπτικού σήματος ή τη χρωματική διάυγεια σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα. Επειδή επομένως δεν "τελικιάζω" την τηλεόραση, προσωπικά δεν με ενοχλούν τόσο τα bugs στις HDMI. :grinning-smiley-043

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχω σε ομαδική κίνηση ώστε να πει για παράδειγμα η LG "ανακαλούνται όλα τα μοντέλα της σειράς 7000" ή "πάρτε τα λεφτά σας πίσω" ή έστω "ελάτε να σας φτιάξουμε τα trumotion" που είπαν στο φίλο μας το Neo. Για το λόγο αυτό άλλωστε παρακολουθώ και το νήμα. Και ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να αποκομίσει τα μέγιστα από την αγορά του; Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν θα με χαλούσε καθόλου να μου επισκευάσουν τη συσκευή ή να μου δώσουν πιστωτικό τιμολόγιο. Αυτό είναι νομίζω δεδομένο.

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο πώς θα λύσουμε - αν λύσουμε - το πρόβλημα. Το είπα και πιο πάνω, οι αντιπαραθέσεις σχετικά με το αν είναι σημαντικό και πόσο να δουλεύει ρολόι η HDMI δεν ωφελούν. :damnyou:

@vragias εμενα με μπερδεψες παντως. Αν εισαι ευχαριστημενος με την τηλεοραση, την κρατας και δε σε νοιαζει τι λεει κανενας. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος, τηλεφωνεις στο σερβις και ζητας να ελεγχθει..

Χωρις να μιλαω προσωπικα και εντελως φιλικα:

Το να αφηνετε καποιοι, 2-3 ατομα να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα, τρεχοντας και μιλωντας με το σερβις καθε μερα, ενω εσεις απλα παρακολουθειτε το νημα, ειναι για μενα οχι μονο υποκριτικο αλλα και εκτος λογικης.

Γιατι εκτος λογικης? Γιατι ανεξαρτητα με το τι καταφερουν αυτοι οι 2-3 ''τρελοι'' που ψειριζουν την τηλεοραση, η κριση της τηλεορασης πρεπει να γινεται με τα κριτηρια του καθενος και αναλογως να γινονται οι κινησεις-δηλ οχι αν δεχτει η LG την ανταλλαγη, να ''ανακαλυψουμε'' ξαφνικα προβληματα και στην δικη μας τηλεοραση...και αν δεν δεχτει να βγαζουμε απλα ''τρελους'' και ''αναξιοπιστους'' οσους αντιμετωπιζουν προβλημα με την TV, ενω εμεις να προσποιουμαστε οτι η δικη μας παιζει αψεγαδιαστα..

Υποκριτικο γιατι οποιος θελει αντικατασταση της ΤV πρεπει να ειναι συμμετοχος της προσπαθειας που γινεται και οχι να καθεται στον καναπε του, περιμένοντάς τα ολα ετοιμα.

Last edited:
Με συγχωρείς αν γίνομαι δυσνόητος.
Για να σε ξεμπερδέψω:
Έχεις ένα αυτοκίνητο και πάει τζάμι.
Ξαφνικά ακούς από κάποιους ότι αν μπεις σε απότομη στροφή με 150 χλμ/ώρα το ESP βγαίνει εκτός λειτουργίας, ενώ σύμφωνα με τις προδιαγραφές θα έπρεπε να κολλάει το αυτοκίνητο στο δρόμο.
Εσύ δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Γιατί πολύ απλά δεν μπαίνεις με 150 σε στροφή, άρα δεν σε ζορίζει το συγκεκριμένο θέμα με τη συμπεριφορά του ESP σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί που το ανακάλυψαν όμως καλούν σε συστράτευση τους κατόχους του μοντέλου για να πείσουν την αντιπροσωπεία να διορθώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το πρόβλημα.
Έχεις τότε δυο επιλογές:
α) Ενώνεις κι εσύ τη φωνή σου μ' αυτούς, ελπίζοντας σε θετική έκβαση (στην περιπτωσή μας όπως εγώ).
β) Στ' @@@@ σου. Αφού δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, δεν ασχολείσαι.
(στην περίπτωσή μας αυτοί που σταμάτησαν να παρακολουθούν το νήμα)
Μπήκες;

Last edited:
Ενωνεις τη φωνη σου πως? Παρακολουθωντας ενα νημα απ τον καναπε σου? Τι κανεις εσυ δηλαδη, απο τη στιγμη που παραδεχεσαι οτι οντως υπαρχει θεμα (ενω μερικα ποστ πισω, αλλα ελεγες)?

Ξαναλεω, μιλαω γενικα και οχι προσωπικα για σενα, ωστε να αρπαζεσαι:

Αν οντως σκοπευεις καποια στιγμη στο μελλον να χρησιμοποιησεις br player, hdmi, η οτι ειναι αυτο που τελος παντων δυσλειτουργει, σηκω και παρε τηλ την LG τωρα. Ολα τα περι ''ενωνω τη φωνη μου παρακολουθωντας το νημα'' και ''στηριζω την προσπαθεια να παρουμε πιστωτικο, ενω δεν εχεις παρει καν τηλεφωνο στο σερβις και ενω αλλα ατομα εχουν μεινει χωρις τηλεοραση τοσο καιρο, ειναι για μενα υποκρισια.

Και σε παρακαλω ασε τα περι ''να σε ξεμπερδεψω'' και ''Μπηκες'' γιατι αυτο το ειρωνικο στιλακι δεν ωφελει κανενα.

Last edited:
Και αν "μπαίνεις σε απότομες στροφές με 150χμ την ώρα..." και γι'αυτό πήρες το συγκεκριμένο μοντέλο?
Τι κάνεις βρε φίλε?

Τελος παντων, τελος το οφ τοπικ για μενα, αλλα ειναι δεδομενο οτι οποιος αντιμετωπιζει προβληματα η οποιος εχει σκοπο να χρησιμοποιησει λειτουργιες της τηλεορασης που δεν υποστηριζονται με τον τροπο που ενδεικνυται (αρα θα αντιμετωπισει προβληματα στο μελλον) και αυτη τη στιγμη παρακολουθει το νημα, θα επρεπε να παρει τηλ το σερβις, ετσι ωστε να αυξηθουν οι πιθανοτητες να βρεθει μια λυση.

...Αν εισαι ευχαριστημενος με την τηλεοραση, την κρατας και δε σε νοιαζει τι λεει κανενας. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος, τηλεφωνεις στο σερβις και ζητας να ελεγχθει..

Α! και για να μπούμε - επιτέλους - στο θέμα (έλεος ρε παιδιά με τα off topic!), όταν πήρα πριν από κανά 15ημερο τηλ. στο σέρβις για τα 24p, ο τεχνικός μου είπε ότι το θέμα με τα 24 καρέ / δευτ. είναι πολύ ειδικό και κάθε τηλεόραση το αντιμετωπίζει διαφορετικά.
Βέβαια κι εγώ δεν επέμεινα τότε...
Τώρα από πού σου προέκυψαν αυτά περί καναπέ κλπ. τι να πω...

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Α! και για να μπούμε - επιτέλους - στο θέμα (έλεος ρε παιδιά με τα off topic!), όταν πήρα πριν από κανά 15ημερο τηλ. στο σέρβις για τα 24p, ο τεχνικός μου είπε ότι το θέμα με τα 24 καρέ / δευτ. είναι πολύ ειδικό και κάθε τηλεόραση το αντιμετωπίζει διαφορετικά.
Βέβαια κι εγώ δεν επέμεινα τότε...
Τώρα από πού σου προέκυψαν αυτά περί καναπέ κλπ. τι να πω...

Και τι περιμενες να σου πει το σερβις οτι οτι εχει προβλημα ελα να στην αλαξουμε?.Αλλο το διαφορετικα και αλλο το προβληματικα.

Αν σου φαινονται εξωπραγματικα αυτα τα πραματα η "ψυρισμα" (24p/100Hz - ΗDΜΙ συνδεσης - Blu ray) και δεν μπορεις να τα κατανοησης η δεν σκοπευεις να τα χρησιμοποιήσεις καλυτερα μην ασχολεισαι.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Και τι περιμενες να σου πει το σερβις οτι οτι εχει προβλημα ελα να στην αλαξουμε?.Αλλο το διαφορετικα και αλλο το προβληματικα.

Αν σου φαινονται εξωπραγματικα αυτα τα πραματα η "ψυρισμα" (24p/100Hz - ΗDΜΙ συνδεσης - Blu ray) και δεν μπορεις να τα κατανοησης η δεν σκοπευεις να τα χρησιμοποιήσεις καλυτερα μην ασχολεισαι.

Άντε πάλι!
Φτου κι απ’ την αρχή…
Είπα, ξαναείπα, δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι άλλο.
Δεν έχω αλλάξει γνώμη για τίποτα. Ισχύουν αυτά που έχουν ποσταριστεί εκτενώς πιο πριν. Δεν ξαναγράφω τα ίδια, ούτε έχει νόημα να απολογούμαι. Αν κάποιοι επιμένουν να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τις - διαφορετικές των υπόλοιπων - απόψεις μου, ας μπουν στον κόπο να διαβάσουν τις προηγούμενες σελίδες.
Το νήμα είναι για τα προβλήματα της LG7000.
Τέλος!

αυριο θα τη παω κι εγω τη tv στο σερβις. μπορει καποις να μου πει τι αλλο προβλημα εκτος απο το truemotion πρεπει να τους πω?

Τι νέκρα είναι αυτή σήμερα ρε παιδιά;
Αύριο δεν είναι η απεργία, από σήμερα απεργούμε εμείς;:BDGBGDB55: