Το ορθο ειναι να γινει η καταγγελια οχι μονο προς την lg αλλα και προς τον μεταπωλητη..
Εγινε και αυτο.
Το ορθο ειναι να γινει η καταγγελια οχι μονο προς την lg αλλα και προς τον μεταπωλητη..
Εγω σε ποιον να κανω καταγγελια??????χαχαχαχαχαΕγινε και αυτο.
Neo, πραγματικά θέλω να τελειώσει αίσια αυτή η υπόθεση, το καταλαβαίνω ότι τα ‛χεις πάρει, αλλά τη συγκεκριμένη φράση καλύτερα να την κάνεις κορνίζα, αντί να στήνεις λογοπαίγνια για λόγους εντυπωσιασμού. Επειδή δηλαδή εσύ – εκτιμάς ότι – πήρες «σκάρτο πράμα», πρέπει όλοι να συμφωνούμε μαζί σου;
Όπως βλέπεις μείναμε καμιά 10αριά άτομα στο νήμα, να περιμένουμε τι θα γίνει με το σέρβις της αντιπροσωπείας. Οι υπόλοιποι λάκισαν. Και απολαμβάνουν τις θεάσεις. Και αγνοούν τα ψειρίσματα που κάνεις. Και δεν ποστάρουν σαν εμένα π.χ. Και ξέρεις κάτι; Αν δεν ήταν η «τιβούλα», όπως τη λες, power buy μεταξύ άκρως απαιτητικών μελών του avclub, πόσοι νομίζεις ότι θα νοιάζονταν για το trumotion; Για φύγε λίγο απ’ αυτό το thread να δεις τι γίνεται και με τις άλλες τηλεοράσεις… Παίζουν καλύτερα νομίζεις τα blu rays; Και δεν μιλάμε για 800 ευρώ, έτσι; Είναι η φύση του 24p, που φαίνεται ότι έχει ακόμα δρόμο για να υλοποιηθεί ευπρεπώς με την τρέχουσα τεχνολογία (pull down κλπ.).
Μήπως τελικά ρε neo για σένα ισχύουν τα …μύδια; Θα σε συμβούλευα να μην κρίνεις εξ ιδίων τ’ αλλότρια.
Αυτά! Γιατί με off topic σχόλια δεν καταφέρνεις τίποτα, αν κατάλαβες…
Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία, ειλικρινά!
Υ.Γ Αν τελικά καταφέρουμε κάτι ομαδικό είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κολλήσουν δίπλα...
...Αν εισαι ευχαριστημενος με την τηλεοραση, την κρατας και δε σε νοιαζει τι λεει κανενας. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος, τηλεφωνεις στο σερβις και ζητας να ελεγχθει..
Α! και για να μπούμε - επιτέλους - στο θέμα (έλεος ρε παιδιά με τα off topic!), όταν πήρα πριν από κανά 15ημερο τηλ. στο σέρβις για τα 24p, ο τεχνικός μου είπε ότι το θέμα με τα 24 καρέ / δευτ. είναι πολύ ειδικό και κάθε τηλεόραση το αντιμετωπίζει διαφορετικά.
Βέβαια κι εγώ δεν επέμεινα τότε...
Τώρα από πού σου προέκυψαν αυτά περί καναπέ κλπ. τι να πω...
Νεο σε τι φαση βρισκεσαι? :ridinghorse:
Και τι περιμενες να σου πει το σερβις οτι οτι εχει προβλημα ελα να στην αλαξουμε?.Αλλο το διαφορετικα και αλλο το προβληματικα.
Αν σου φαινονται εξωπραγματικα αυτα τα πραματα η "ψυρισμα" (24p/100Hz - ΗDΜΙ συνδεσης - Blu ray) και δεν μπορεις να τα κατανοησης η δεν σκοπευεις να τα χρησιμοποιήσεις καλυτερα μην ασχολεισαι.
αυριο θα τη παω κι εγω τη tv στο σερβις. μπορει καποις να μου πει τι αλλο προβλημα εκτος απο το truemotion πρεπει να τους πω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.