Λοιπόν, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και θα τα πάρω στο κρανίο.
H LG θέλει να έρθει να πάρει την τηλεόραση τώρα στο εργαστήριο της, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ τα προβλήματα.
Λέει μπορούν να μου δώσουν 1 άλλη με μορφή δανεισμού μέχρι να αποφανθούν τι θα γίνει τελικά.
Δε δέχτηκα κάτι τέτοιο, γιατί δε θέλω πάλι να μπλέκω στα ίδια, θέλω τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.
Πήγα λοιπόν στο Public και έψαχνα τον υπεύθυνο, έχοντας μαζί μου φωτοτυπία του νόμου, τη βεβαίωση του τεχνικού και απόδειξη αγοράς...δε βρήκα τον υπεύθυνο και το Public εδώ και 4ς μέρες δεν είχε μιλήσει ούτε με την LG, ούτε με εμένα, ενώ τους είχα πάρει 2-3 τηλέφωνα..
Να μη το πολυλογώ, δε θέλουν να δώσουν χρήματα πίσω και πήραν την LG τηλέφωνο για το τι θα κάνουν κλπ.
Βάσει νόμου, δικαιούμαι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
Περιμένω λοιπόν τηλέφωνο από τον υπεύθυνο του Public, και αν αρχίσουν πάλι να τα μασάνε κλπ, τη Δευτέρα θα τους καταγγείλω σε ΙΝΚΑ, Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κλπ. Εϊναι ξεφτίλα να υπάρχουν ξεκάθαροι νόμοι και να μη τους εφαρμόζει κανείς, να σου πουλάνε χαλασμένα προϊόντα και να κάνουν την πάπια προσπαθώντας να αποποιηθούν κάθε ευθύνη "Κε μου, η LG ευθύνεται.."
ΛΑΘΟΣ, εγώ μιλάω με το κατάστημα που την πήρα και είναι ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ να επικοινωνήσει με το προμηθευτή του, ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνουν αυτοί, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Να πάρει την LG και να τους πει "Κύριοι, μας προμηθεύετε με προβληματικές τηλεοράσεις, το και το, αλλάξτε τες."
Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου...
Δεν καταλαβα τι ακριβως δειχνεις εδω? Βλεπω αλλαζεις ετικετα...Για καταλαβεις ακομα καλυτερα εσυ και αλλοι βεβαια δες αυτο:
http://rapidshare.com/files/208323977/HDMI-BUG.mp4
Ειναι απο τη δικια μου.Με ολα τα FIRMWARE το κανει.Αν δεις κατι τετοιο εχεις προβλημα ανεξαρτητος αν σου αρεσει το τη βλεπεις.Μου το ειπαν και στο τηλ. απο την LG οτι δεν πρεπει να το κανει.
Δεν καταλαβα τι ακριβως δειχνεις εδω? Βλεπω αλλαζεις ετικετα...
Το βλεπω οτι μαυριζει η οθόνη. Αυτο που δεν βλεπω ειναι η αλοιωση της εικονας, αλλα για να το λες σε πιστευω.
Και σε εμένα το κάνει. Δλδ σου είπαν τηλεφωνικά από το service της LG ότι δεν πρέπει να το κάνει??? Τίγκα στα προβλήματα είναι αυτή η LCD??? Μήπως θα πρέπει ο τεχνικός να γράψει τα προβλήματα σε μια κόλλα Α4 και όχι σε ένα χαρτάκι???Αυτο το φαινομενο δεν πρεπει να συμβαινη κατα την LG και αυτο δειχνω στο βιντεο.
Την αλοιωση της εικονας μονο απο κοντα μπορεις να τη δεις.
Σε οποιον το κανει εχει προβλημα.
Και δηλαδη Chris85 να τη παει οπως ειναι στο καταστημα?
Δλδ δεν του ανοιγοκλείνει για 1 δευτερόλεπτο??? Γιατί αν θυμάμαι απλώς είπε ότι δεν κάνει σπασίματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.