LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση το εξης....

lg

Added: March 10, 2009, 11:51 PM
Time: 2:54
Views: 42
Rating:
none.gif

Comments: 0
Responses: 0
Broadcast: Public
Raw File: V090309_22.19.AVI

Ειναι το βιντεο που ανεβασα με την 6000.......το ειδανε 42 ατομα υποτιθεται βγαλε 5-6 φορες που το ανοιξα εγω και σχολια 0,0.
Θελω να δω αν καταφερω να το σηκωσω να παιζει οκ τι θα γινει.

Παντως ΝΕο επιμενω ο εγγλεζος ειναι καραγκιοζακος.:violent-smiley-030:

Βρε παιδια μηπως οι δικες σας ειναι χαλασμενες?????θα τρελαθω στο τελος:frusty:
Κανε υπομονη να σηκωσω βιντεο με 30 καρε μηπως και εμφανιστει σωστο.

Προτεινω να μου στειλεις με πμ τηλεφωνο msn email η οτι εχεις να τα πουμε γιατι καποιος κανει λαθος η καποιου η τηλεοραση ειναι χαλασμενη......Αντε και θα την παρουμε την πολη που θα παει??????

Δεν νομιζω.Εχω δει αρκετες με ολα τα FIRMWARE και ολες το ιδιο προβλημα παρουσιαζαν.Το πλαισιο της εφερε για μια εβδομαδα και ολοι της επιστρεψανε πισω.Εχω φιλο και μου το ειπε οταν πηγα να ρωτησω τη συμβαινει γιατι την ειχανε στο site και τη εβγαλαν.To ιδιο μου ειπαν και στο eshop που ειναι πισω απο το σπιτι μου.Αν εχεις καποιο μαγαζι της γειτονια σου και τον ξερεις βαλτον να παρει τηλ. και καλα στην LG να δεις τη θα σου πει.Αρκει να εχει καποιο γνωστο.

Ανεβαζω βιντεακι χωρις σπασιματα.....υπομονη ειναι 172 ΜΒ.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043....και hd μαλιστα
To οποιο δεν ανεβαινει και μου βγαζει......Upload Failed: An unknown error occurred.

Μπορει να βοηθησει καποιος????ειναι η τριτη προσπαθεια που κανω:guitarist:

Δεν νομιζω.Εχω δει αρκετες με ολα τα FIRMWARE και ολες το ιδιο προβλημα παρουσιαζαν.Το πλαισιο της εφερε για μια εβδομαδα και ολοι της επιστρεψανε πισω.Εχω φιλο και μου το ειπε οταν πηγα να ρωτησω τη συμβαινει γιατι την ειχανε στο site και τη εβγαλαν.To ιδιο μου ειπαν και στο eshop που ειναι πισω απο το σπιτι μου.Αν εχεις καποιο μαγαζι της γειτονια σου και τον ξερεις βαλτον να παρει τηλ. και καλα στην LG να δεις τη θα σου πει.Αρκει να εχει καποιο γνωστο.

TAZAKO pls help me:egg:

NEo TO PM το πηρες????

Υπάρχει περίπτωση το καλώδιο που χρησιμοπιείταιι να μην είναι 1.3 HDMI και να παίζουν διάφορα προβλήματα ποιότητας?(σόρυ αν είμαι λίγο άσχετος αλλά είπα να το αναφέρω).
Εμένα το true motion το έχει κλειστό σε pc mode

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Υπάρχει περίπτωση το καλώδιο που χρησιμοπιείταιι να μην είναι 1.3 HDMI και να παίζουν διάφορα προβλήματα ποιότητας?(σόρυ αν είμαι λίγο άσχετος αλλά είπα να το αναφέρω).
Εμένα το true motion το έχει κλειστό σε pc mode
Σε ποιο AV mode? στο expert, η οπουδηποτε?

1. Εσείς που λέτε ότι μπορείτε να αλλάξετε το true motion σε pc mode, έχετε την 7000 ή την 6000???
2. Εσείς που λέτε ότι δεν κάνει σπασίματα, έχετε την 7000 ή την 6000???

1. Εσείς που λέτε ότι μπορείτε να αλλάξετε το true motion σε pc mode, έχετε την 7000 ή την 6000???
2. Εσείς που λέτε ότι δεν κάνει σπασίματα, έχετε την 7000 ή την 6000???

1)εγω που δεν μπορω να αλλαξω το truemotion εχω την 6000.
2)Εγω που δεν εχω σπασιματα εχω την 6000

Lost, δλδ όταν βάζεις ετικέτα PC σε αφήνει να αλλάξεις το true motion??? Και με off το true motion, πάλι σπασίματα τρως???

Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι στο true motion αλλά σε κάτι άλλο, αφού ο Ζαφείρης με την 6000 δεν μπορεί να το αλλάξει (να υποθέσω όμως ότι είναι ανοιχτό) και δεν έχει σπασίματα???

Καθως δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στο PCmode το επανεφερα στο BRmode. Εγω βλεπω με TM στο low, γιατι μου φαινεται καλυτερο απο off, και στα 2 modes(PC or BR) ιδια συμπεριφορα τελοσπαντων...
Παιδια θα ξαναμπω στην κουβεντα απο αυριο, καλοβραδυ σε ολους.

Lost, δλδ όταν βάζεις ετικέτα PC σε αφήνει να αλλάξεις το true motion??? Και με off το true motion, πάλι σπασίματα τρως???

Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι στο true motion αλλά σε κάτι άλλο, αφού ο Ζαφείρης με την 6000 δεν μπορεί να το αλλάξει (να υποθέσω όμως ότι είναι ανοιχτό) και δεν έχει σπασίματα???

Ναι ειναι ανοιχτο
Ναι δεν μπορω να το αλλαξω
Ναι εχει σπασιματα σε καφριλες divx με 23 καρε
Ναι δεν εχει σπασιματα σε mkv .
Σε 6000 47"

Lost, έχεις σπασίματα γενικά (σε off, low, high) ή οχι??? Τι firmware έχεις και μπορείς να αλλάξεις το true motion σε pc mode??? Οι άλλοι γιατί δεν μπορούν και με το τελευταίο firmware??? Ρε τελικά τι συμβαίνει οέο???

Άρα το πρόβλημα είναι με την 7000 και όχι με την 6000, καθώς με ανοιχτό το true motion τρως σπασίματα (γενικά και όχι σε μάπα divx. 23fps??? Που τα βρίσκεις αυτά???!!!).

42lg7000 firmware 3.07
Σε PC mode το truemotion δεν έχει πρόσβαση.
Με truemotion ενεργοποιημένο ακόμα σε τηλεοπτικό σήμα
κάνει σπασίματα .Το έχω πάντα OFF.
Το PC mode δεν το χρησιμοποιώ (αν και βελτιωνει αισθητά τη εικόνα) γιατί δουλευει το truemotion και κάνει συνεχώς σπασίματα.
Υποχώρηση στην ποιότητα απο δώ υποχώρηση στην κίνηση από κει..........................................

κλαίω τα 900 Ευρωπουλάκια

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

42lg7000 firmware 3.07
Σε PC mode το truemotion δεν έχει πρόσβαση.
Με truemotion ενεργοποιημένο ακόμα σε τηλεοπτικό σήμα
κάνει σπασίματα .Το έχω πάντα OFF.
Το PC mode δεν το χρησιμοποιώ (αν και βελτιωνει αισθητά τη εικόνα) γιατί δουλευει το truemotion και κάνει συνεχώς σπασίματα.
Υποχώρηση στην ποιότητα απο δώ υποχώρηση στην κίνηση από κει..........................................

κλαίω τα 900 Ευρωπουλάκια

Λιγο υπομονη.Αναμενεται νεα απο εμενα και τον GARRET να δουμε τη θα πει και το σερβις.

Λοιπόν στη δικιά μου περίπτωση ισχύουν τα εξής:
Με 47LG7000 και firmware 3.22 και βλέποντας DivX upscaled σε 1080p:
- ΜΠΟΡΩ να αλάζω το Truemotion σε είσοδο HDMI που έχω βάλει PC MODE. Η αλλαγή του Truemotion ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καθώς με Truemotion στο OFF παίρνω ελάχιστα σπασίματα στην κίνηση σε σχέση με το Truemotion στο LOW όπου τα σπασίματα πολλαπλασιάζονται.
- Σπασίματα έχω όταν βλέπω DIVX στα 23 fps (δυστυχώς πολλά από αυτα που κατεβάζω έχουν 23fps). Τα σπασίματα είναι εμφανή κυρίως στην κίνηση της κάμερας (γρηγορο pan)

Τα συμπεράσματά μου είναι:
- Στις 7000 το Truemotion μπορει να αλλαχτει ακόμα και όταν βάλεις τη θύρα σε PC MODE - τουλάχιστον με 3.22 Firmware. Δε ξέρω γιατί του NEO δεν την αλλάζει παρότι έχει 7000 (και πιστεύω την έχει αναβαθμίσει σε 3.22 αφού αυτός πόσταρε το Update). Ίσως να φταίει ότι έχει συνδεδεμένο Blue Ray στην είσοδο ενώ εγώ DVD? μπορεί η τηλεόραση να ανιχνέυει μέσω HDMI τι είναι συνδεδεμένο πάνω της και αναλόγως ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την επιλογή Truemotion.
- Σπασίματα στην κίνηση ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το Truemotion στο LOW κυρίως κατά την κίνηση κάμερας και βλέποντας DivX στα 23 fps