LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εμένα γράφει ότι είναι Ιανουάριος 2009.
Την έχω συνδεδεμένη όπως και ο tazakos με vga γιατί δεν έχω καλό pc.
Δεν κάνει καμιά διαφορά όταν αλλάζω την ετικέτα σε pc ή ότι και να βάλω.Είναι απλά διακοσμιτικό.Κάνει όμως μερικά κολιματάκια όταν βάζω να παίξω παιχνίδι στο ps3 αλλά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. Την έχω ένα μήνα και όλα είναι μια χαρα.
Το μόνο που δε μπορώ να πειράξω είναι το true motion και είναι μόνιμα στο off.
To true motion μπορώ να το αλλάξω μόνο όταν την έχω σε τηλεοπτικό σήμα.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος

φιλικά
Λευτέρης

Λογικά δε σου κάνει διαφορά γιατί θέλει σύνδεση με HDMI...

Ορίστε και για το EDID που έλεγα...

http://en.wikipedia.org/wiki/Extended_display_identification_data

Last edited:
garret θα προσπαθήσω αύριο να ανεβάσω βιντεο...
Μακαρι να μπορούσα να στο έδειχνα από κοντά αλλά μένω Αίγιο..

Να τονίσω για άλλη μια φορά ότι σε εμένα το στιγμιαίο μαύρισμα της εικόνας δεν το παθαίνει με το DVD σε hdmi, αλλά με το PC με hdmi και συνδεδεμένο σε AV.

timko - Την έχεις συνδεδεμένη με HDMI;;

Επίσης, δοκίμασες να την συνδέσεις με PC;

@ Μάνο - Έχεις κάποια κονσόλα να το τσεκάρεις; Για εξωτερικό dvd δε ξέρω, αλλά το στιγμιαίο μαύρισμα σε μένα το κάνει και σε PC, και σε Xbox 360 και σε Wii ( το ένα συνδεδεμένο με HDMΙ και το άλλο με Component )

Last edited:
Ζαφείρη έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα
Σπασίματα βλέπω και στο δευτερο βιντεάκι.
Η γνωμη μου είναι ότι δεν έχει νόημα να ανεβάζουμε βιντεάκια
γιατί αλλιώνεται το αποτέλεσμα.

Οτι εχω δοκιμάσει ειναι με ps3 σύνδεση hdmi
το pc είναι μπρίκι κ δεν παίζει mkv οπότε δεν το έχω συνδέσει
Τα divx τα βλέπω κ αυτά από το ps3

Με το true motion ΟΝ, δε κάνει σπασίματα δηλαδή; Για βάλε ένα dvd και κοίτα για σημεία που η κάμερα γυρίζει αριστερά - δεξιά / πάνω κάτω σε σκηνές και πες.. ένα divx έστω.

Εμένα πάντως μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και στο xbox 360 ( Hdmi ) και πριν που είχα wii (component σύνδεση).

@ Μάνο - Έχεις κάποια κονσόλα να το τσεκάρεις; Για εξωτερικό dvd δε ξέρω, αλλά το στιγμιαίο μαύρισμα σε μένα το κάνει και σε PC, και σε Xbox 360 και σε Wii ( το ένα συνδεδεμένο με HDMΙ και το άλλο με Component )
Όχι δεν έχω.

Ζαφειρη βγηκε καινουργιο FIRMWARE για τη δικια σου.Την Περασμενη εβδομαδα κυκλοφόρησε.Νομιζω το 3.58

Οτι εχω δοκιμάσει ειναι με ps3 σύνδεση hdmi
το pc είναι μπρίκι κ δεν παίζει mkv οπότε δεν το έχω συνδέσει
Τα divx τα βλέπω κ αυτά από το ps3
Τι pc εχεις?????γιατι στην δουλεια με P4 2,8 ουτε καν hyperthreading καρτα γραφικων 440 και με media player classic παιζει ματροσκες 720ρ μια χαρουλα......πιο μπρικι απο αυτο δεν νομιζω να εχεις:flipout::flipout::flipout:

Εχεις καποιο λινκ αδελφε η να το ψαξω?????αν και βαριεμαι ....τι διορθωνει αυτο????

Οχι δεν εχω.Μου το ειπε ο τεχνικος που ηρθε,ουτε και αυτος ηξερε τη φτιαχνει και δεν το ειχε μαζι του αλλιως ενοιτε θα του το βουταγα.

Τι pc εχεις?????γιατι στην δουλεια με P4 2,8 ουτε καν hyperthreading καρτα γραφικων 440 και με media player classic παιζει ματροσκες 720ρ μια χαρουλα......πιο μπρικι απο αυτο δεν νομιζω να εχεις:flipout::flipout::flipout:

celeron 2.66 Τα 720ρ μου τα ψιλοπαίζει αλλά ανα διαστήματα τραβάει κάτι χοντρά κολλήματα..
Θα συνδέσω απο φίλο μου laptop να δοκιμάσω κ ματρόσκες..Απλως επειδή δεν κατέχω κ πολλά πείτε καμοιά ιδέα.. Πως να τον συνδέσω? Επαιδή έχω το hdmi καλώδιο να πάρω εναν αντάπτορα dvi?

celeron 2.66 Τα 720ρ μου τα ψιλοπαίζει αλλά ανα διαστήματα τραβάει κάτι χοντρά κολλήματα..
Θα συνδέσω απο φίλο μου laptop να δοκιμάσω κ ματρόσκες..Απλως επειδή δεν κατέχω κ πολλά πείτε καμοιά ιδέα.. Πως να τον συνδέσω? Επαιδή έχω το hdmi καλώδιο να πάρω εναν αντάπτορα dvi?
με τι προγραμμα τα παιζεις????με celeron παντως ειναι δυσκολο .....με mpc player και core avc λογικα θα παιξεις.....δυσκολα μεν αλλα θα παιξει.

Είναι η τελευταία φορά που θα γράψω εδώ καθότι η δική μου(42lg7000) δεν έχει κανένα πρόβλημα κ είμαι off topic..
Την πήρα πριν μια βδομάδα μεσω του powerbuy, πίσω γραφει ημ/νια κατασκευής Φεβρουάριος 2009 κ εκδ. λογισμικού VO3.22.00

Οταν αλλάζω ετικέτα η οθόνη δεν ανοιγοκλείνει..
Οταν έχω ετικέτα pc to truemotion το βάζω όπου θέλω
Σπασίματα δεν μου κάνει σε ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (blueray, dvd, τηλεοπτικό)
Η επιλογή εισαγωγή-ετικέτα τελικα λειτουργεί σαν διακοσμητικο-αυτοκόλητο για τις κάθε εισόδους και δεν επιρεάζει την ποιότητα της είκόνας που την θεωρώ αρκετά καλη χωρις όμως να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης με άλλη lcd

Μήπως τελικά η lg με την τελευταία παρτίδα έλυσε το πρόβλημα?

Κι εγώ από το powerbuy την πήρα αλλά στην αλλαγή από pc σε bluray κάνει το μαύρισμα του 1 sec, οπότε μάλλον εσύ είσουν από τους τυχερούς. Και εγώ έκδοση 3.22

Sorry για την επανάληψη, απλά έπρεπε να συμπηρώσω μερικά. Κι εγώ από το powerbuy την πήρα αλλά στην αλλαγή ετικέτας από pc σε bluray κάνει το μαύρισμα του 1 sec, οπότε μάλλον εσύ είσουν από τους τυχερούς. Και εγώ την έκδοση 3.22 έχω. Την εχω συνδεδεμένη με laptop (2 μηνών, καινούργιο δηλαδή) μέσω hdmi και στα mkv με trumotion on έστω και στο χαμηλό μου κάνει τα σπασίματα.

Τι να πω ρε παιδιά... μπάχαλο.. αλλα κάνει η μία κ άλλα η άλλη. Το απόγευμα θα δοκιμάσω κ ματρόσκες..
Πάντως δεν έχω λόγο να σας λέω ψέματα και σας λέω μέχρι στιγμής σε blueray k dvd δεν έχω σπασίματα.. Εχω φέρει κ 2 φίλους να δουν γιατι λεω μήπως δεν τα πέρνω χαμπάρι κ αυτοί το ίδιο.. σπασίματα δεν είδαν..
Τώρα σκέφτομαι... μήπως η δική μου δεν ''ακούει'' το τρουμοσιον καθόλου..
δηλαδή ενώ μπορώ να το βάζω όπου θέλω στην ουσία να είναι πάντα οφφ..
Γιατί εδώ που τα λέμε σε οπαιδήποτε μεταβολή της κατάστασης του τρουμοσιον δεν κατάλαβαίνω κ καμία διαφορά.. μήπως θα έπρεπε? τί λέτε?

Καλωσήρθες στο Club Sagona....

Πρέπει να κάνουμε ομαδική καταγγελία στη Γραμματεία καταναλωτή να αποσύρουν την σειρά 7000 από την αγορά, αυτό με συμβούλεψε και το ΙΝΚΑ.

Ταλαιπωρείται τόσος κόσμος για τις μαμακίες της LG.

Timko - Είναι περίεργη η δική σου περίπτωση, δε ξέρω τι γίνεται..ίσως όπως λες κι εσύ να μη δουλεύει καν στη περίπτωση σου, να είναι σαν την 32" 7000 που δεν έχει καθόλου true motion.

Last edited:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Timco το trumotion θα έπρεπε να το καταλάβαινες σαν διαφορά. Εγώ προσωπικά που το είδα πρώτη φορά το κατάλαβα αμέσως, είναι σαν να βλέπεις τα πράγματα τρεισδιάστατα λίγο πιο γρήγορα, δηλαδή σαν να είσαι μέσα στην ταινία. Κάπως έτσι μου φαίνεται εμένα.
Όσο για την καταγγελία garret δεν έχω πρόβλημα, όμως εγώ την 42" την πήρα ειδική τιμή 790 και δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Θα μου δώσει πίσω τα λεφτά το κατάστημα ή τι άλλο?