LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Video θαλασσόλυκος...

Βρε Ζαφείρη, μήπως προμηθεύεις και δραμαμίνες? (για τη ναυτία)
χα χα χα...
Φοβερό βίντεο...
Όλα τα λεφτά λέμε.
Αν δε ζαλιστεί ο τεχνικός της LG τότε θα έιναι ναυτικός τουλάχιστον...lol

Mια καταγγελια στο ΙΝΚΑ με ταυτοχρονη δημοσιοποιηση του περιστατικου σε ιντερνετικα forums δεν εβλαψε κανεναν παντως..Μονο και μονο η πιεση που θα τους ασκησετε με το ενδεχομενο και μονο να τους καταγγειλετε, πιστευω θα αποδωσει καρπους.

Όσον αφορά το υλικό, αν είναι demo ελεύθερα διαθέσιμο δεν υπάρχει πρόβλημα με το να δίνεται link.

Επίσης θα παρακαλέσω να γράφουμε όσο πιο κόσμια γίνεται και να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Η επιθυμια σας ......= διαταγη......:Banane0:

Το ξανανεβαζω αλλα φροντιστε να αφησετε τον ΝΕΟ να το παρει ωστε να το ξαναανεβασει για να το παρουνε ολοι.

ΥΓ....οσοι χρειαζονται δραμαμινες για το συγκεκριμενο βιντεο παει να πει οτι η τηλεοραση τους εχει προβλημα....= .....ειναι χαλασμενη:Banane0:
Σε λιγο θα εχει ανεβει ....στο 19% ειναι τωρα και θα δωσω λινκ.

Όσον αφορά το υλικό, αν είναι demo ελεύθερα διαθέσιμο δεν υπάρχει πρόβλημα με το να δίνεται link.

Επίσης θα παρακαλέσω να γράφουμε όσο πιο κόσμια γίνεται και να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις.
ευχαριστω Γιωργη......για το κοσμια ναι μαζι σου ειμαι γιατι ο γιος μου, μου την ειπε πριν......οσο αφορα το Δια που συνουσιαζεται....:flipout::flipout::flipout:

Όσοι ετοιμάζονται να το δουν, καλό είναι να πάρουν δραμαμίνες ή κάτι αντίστοιχο από πριν για κάθε ενδεχόμενο.
Όχι γιατί το demo έχει πλοκή, αλλά γιατί εμφανίζει το πρόβλημα που έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο...

Βίντεο αναφοράς.

Μπράβο Ζαφείρη.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Όσοι ετοιμάζονται να το δουν, καλό είναι να πάρουν δραμαμίνες ή κάτι αντίστοιχο από πριν για κάθε ενδεχόμενο.
Όχι γιατί το demo έχει πλοκή, αλλά γιατί εμφανίζει το πρόβλημα που έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση (και όχι μόνο) σε όλο της το μεγαλείο...

Βίντεο αναφοράς.

Μπράβο Ζαφείρη.

Ευχαριστω......γι'αυτο το ανεβασα κολητε ....αν εχει καποιος προβλημα να εμφανιστει......να δειτε πλακα με τις 656 τι θα γινει....:Banane0:

Σε όλα αυτά που διάβασα είμαι μέσα για καταγγελία στο ΙΝΚΑ και LG!!!

Ειλικρινά εύχομαι να βρείτε όλοι λύση στο πρόβλημα σας, αλλά θα παρακαλέσω για περισσότερη ηρεμία. Ήδη διέγραψα 5 μηνύματα σου που γράφουν το ίδιο πράγμα με κεφαλαία τόσο σε αυτό όσο και σε άλλα νήματα.

Δεν δουλευει ρεεεεεεεεε
repost link pls!!!
BTW επιβεβαιωνω οτι στις αλλαγες ετικετας η δικια μου TV δεν μαυριζει στιγμιαια αλλα και μου δινει προσβαση στο truemotion.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δεν δουλευει ρεεεεεεεεε
repost link pls!!!
BTW επιβεβαιωνω οτι στις αλλαγες ετικετας η δικια μου TV δεν μαυριζει στιγμιαια αλλα και μου δινει προσβαση στο truemotion.

Λιγο υπομονη.Κατι εχει το Rapidshare.

BTW Το truemotion κανει τιποτα οταν το αλλαζεις η οπου και να το βαλεις δεν βλεπεις διαφορα.

Last edited:
To Βιντεο αναφορας του ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ τον οποιο εγω προσωπικα ευχαριστω για τη υποστηριξει και βοηθεια του

http://rapidshare.com/files/209614450/philips_DNM_demo.VOB

Το ιδιο βιντεο σε μορφη ISO για αμεση εγραφη και αναπαρωγη σε PS3 και BD Player που υποστηριζουν AVCHD (Tο PS3 τα παιζει και πολλα BD Player)

http://rapidshare.com/files/209624291/Philips_AVCHD.iso

Και ανεβαζω αλλο ενα σε λιγο το ιδιο με 24 καρε να δουμε τη γινεται.

Η δικιά μου πλέον είναι σε κατάσταση διάλυσης...κάνει συνέχεια ghosting ακόμα και με ετικέτα pc πλέον. Ό,τι να ναι εντελώς.. !!

Αλλάζω πίσω υποδοχές hdmi μπας και φτιάξει προσωρινά...