LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αυτό είναι?

Panasonic VIERA Demo - The Pipettes - 1080p 40Mbps PCM 7.1 Channels

Info:

Complete name : Panasonic VIERA Demo - The Pipettes - 1080p PCM 7.1 Channels.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : BluRay Video
File size : 940 MiB
Duration : 2mn 54s
Overall bit rate : 45.2 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps
Video #4113
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@High
Format settings, Matrix : Standard
Duration : 2mn 54s
Bit rate mode : Constant
Nominal bit rate : 40.0 Mbps
Width : 1920 pixels
Height : 1080 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate : 29.970 fps
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.644
Audio #4352
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : PCM
Format settings, Endianness : Big
Format settings, Sign : Signed
Bit rate mode : Constant
Video delay : 2ms
Language : English

http://img2.imgup.eu/Panasonic_DEMO.jpg

Το ταπεινο IDO της altec δεν ανταπεξήλθε στο βιντεάκι του Ζαφείρη όπως αναμενόταν. Αλλα ρε παιδιά δεν ξέρω τι νόημα έχει το βίντεο είναι σε Bit rate 40 Mbps ενω οι καλές κωδικοποιήσεις ταινιών σπανίως ξεπερνάνε τα 13 Mbps αλήθεια τα blu ray τι Bit rate έχουν; δέν νομίζω πάνω από 20 - 25 Mbps.
Γενικά πως μπορούμε να καταλάβουμε ποιά συσκευη έχει το πρόβλημα, το HTPC ή η τηλεόραση αν δεν έχουμε 3-4 HTPC και αντίστοιχες τηλεοράσεις;

Πάντως το θέμα είναι ενδιαφέρον και του αξίζει ιδιαίτερο νήμα όπου θα αναφέρονται βιντεάκια ή και σκηνές από ταινίες που ζορίζουν πολύ τα μηχανάκια μας και κάνουν κάποια να ξεχωρίζουν

Blue Ray max video bit rate = 40mbps

Blue Ray video bit rates lists:

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=3338

Όντως τα περισσότερα είναι γύρω στα 25 αλλά υπάρχουν κάμποσα παραπάνω από 25 και πιο λίγα που φτάνουν ακόμα και 40. Βέβαια, εγώ .mkv θα βλέπω για αρκετό καιρό ακόμα 2-3 που κοιτάω τώρα έχουν από 7-12mbps, οπότε.. ^^

Για να δω και το 40αρι πάντως του Κ. Σκορτσέζε.

:firstprize:

Το ταπεινο IDO της altec δεν ανταπεξήλθε στο βιντεάκι του Ζαφείρη όπως αναμενόταν. Αλλα ρε παιδιά δεν ξέρω τι νόημα έχει το βίντεο είναι σε Bit rate 40 Mbps ενω οι καλές κωδικοποιήσεις ταινιών σπανίως ξεπερνάνε τα 13 Mbps αλήθεια τα blu ray τι Bit rate έχουν; δέν νομίζω πάνω από 20 - 25 Mbps.
Γενικά πως μπορούμε να καταλάβουμε ποιά συσκευη έχει το πρόβλημα, το HTPC ή η τηλεόραση αν δεν έχουμε 3-4 HTPC και αντίστοιχες τηλεοράσεις;

Πάντως το θέμα είναι ενδιαφέρον και του αξίζει ιδιαίτερο νήμα όπου θα αναφέρονται βιντεάκια ή και σκηνές από ταινίες που ζορίζουν πολύ τα μηχανάκια μας και κάνουν κάποια να ξεχωρίζουν
Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει hd decoding για το συγκεκριμένο τύπο αρχείου από την vga θα σου δουλέψει.

Ξέρει κάνεις κάνα πρόγραμμα???

Ρε τρελο-Neo, με τι διάολο πρόγραμμα φτιάχνεις αυτά τα .iso και δε μπορώ να τα δω με τπτ. Δεν είναι standard iso. Ακόμα και τώρα που το έκαψα πάλι δε το αναγνωρίζει καν το pc.

Ρε τρελο-Neo, με τι διάολο πρόγραμμα φτιάχνεις αυτά τα .iso και δε μπορώ να τα δω με τπτ. Δεν είναι standard iso. Ακόμα και τώρα που το έκαψα πάλι δε το αναγνωρίζει καν το pc.

Εισαι με xp? Θελει ενα Diver Toshiba UDF 2.50

Στα VISTA παιζει κανονικα με POWER DVD 7.3 ULTRA και ανω

Last edited:
Neo, Ζαφείρη προτείνω να ξεκινήσετε ένα καινούγριο thread στο "Ρυθμίσεις, εγκταστάσεις κλπ" όπου να ποστάρετε συγκεντρωμένα όλα αυτά τα βίντεο αναφοράς με οδηγίες (πώς να τα "κάψει" κανείς, πώς να τα δεί κλπ) για να είναι κάπου συγκεντρωμένα όλα τα χρήσιμα videακια -εραλεία για τεστάρισμα τηλεοράσεων. Αν έχετε και τίποτε κάρτες - οδηγίες ρύθμισης ακόμα καλύτερα.

Neo, πόσταρε σε παρακαλώ το σημερινό το ωραίο σκηνικό που μου περιέγραψες με το σέρβις της LG να γελάσει ( ξανά ) ο κάθε πικραμένος!!

Neo, Ζαφείρη προτείνω να ξεκινήσετε ένα καινούγριο thread στο "Ρυθμίσεις, εγκταστάσεις κλπ" όπου να ποστάρετε συγκεντρωμένα όλα αυτά τα βίντεο αναφοράς με οδηγίες (πώς να τα "κάψει" κανείς, πώς να τα δεί κλπ) για να είναι κάπου συγκεντρωμένα όλα τα χρήσιμα videακια -εραλεία για τεστάρισμα τηλεοράσεων. Αν έχετε και τίποτε κάρτες - οδηγίες ρύθμισης ακόμα καλύτερα.
Φιλε μου το τεσταρισμα μιας τηλεορασης εχει πολλλλεεεες παραμετρους και ειναι κατι το τελειως υποκειμενικο.....

Καποιους τους ενδιαφερει η κινηση .....καποιοι λενε αυτη εχει ωραια χρωματα.....αλλοι λενε αυτη ειναι πιο φωτεινη απο την ταδε......καποιοι τα θελουνε ολα αυτα μαζι:fahne90:....και ετσι πρεπει ......αλλα να βαλεις και το χερι στην τσεπη βρε αδελφε:SFGSFGSF:

Ασχετο.......λογω δουλειας ....και αρκετοι ξερουνε τι δουλεια κανω .....και εχω στην κατοχη μου πολλλλλα ντεμο εταιριων και η πλακα ειναι οτι ολα παιζουνε καλα....πλην αυτο που ανεβασα της philips που εχει να κανει με κινηση

Να τα ανεβασω ΟΛΑ???:ears:

Αν χρειαστει ανοιγουμε ΝΕΟ :worshippy: νημα:Banane0:

Neo, πόσταρε σε παρακαλώ το σημερινό το ωραίο σκηνικό που μου περιέγραψες με το σέρβις της LG να γελάσει ( ξανά ) ο κάθε πικραμένος!!
Garret ........ το πετυχα με 2 r......:rofl::rofl::rofl:εχουμε εξελιξεις?????
Και αν καταλαβα καλα κακες????για δωσε!!!!!

ΝΕΟ-Παναη για πες τι παιζει?????οχι οτι με ενδιαφερει γιατι η δικη μου παιζει αψογα:aetsch::aetsch::aetsch: αλλα ετσι απο περιεργεια.....

Αλλα βρε παιδες μεταξυ σοβαρου και αστειου η lg δεν φημιζεται για το αψογο σερβις της????αυτη την εντυπωση εχω:nurse:

Δεν είδες το ποστ μου πριν 2-3 μέρες μάλλον που έλεγα...

"Αν αυτό είναι το...περίφημο σέρβις της LG, δε θέλω καν να φανταστώ πως θα είναι τα άλλα..."

Θα πει ο Neo αργότερα αν είναι τι έγινε που τα ξέρει κι απο πρώτο χέρι ^^

Garret ........ το πετυχα με 2 r......:rofl::rofl::rofl:εχουμε εξελιξεις?????
Και αν καταλαβα καλα κακες????για δωσε!!!!!

ΝΕΟ-Παναη για πες τι παιζει?????οχι οτι με ενδιαφερει γιατι η δικη μου παιζει αψογα:aetsch::aetsch::aetsch: αλλα ετσι απο περιεργεια.....

Αλλα βρε παιδες μεταξυ σοβαρου και αστειου η lg δεν φημιζεται για το αψογο σερβις της????αυτη την εντυπωση εχω:nurse:

Πηρα που λες χθες φιλε Ζαφειρη τηλ στο σερβις που υποτιθεται θα μ'επαιρνε ο υπευθυνος να με (μας) ενημερωση για το τη θα γινει και αν του ειχε απαντηση η LG στο σχετικο εγραφο που ειχε κανει για τα προβληματα μας (ειπε οτι εστειλε και βιντεο που δειχνει τα σπασιματα).
Σαν πρωτη φαση για την αλλαγη της ετικετας το θεωρησαν στην LG φυσιολογικο και οτι δεν αναφερει καπου στο μανουαλ οτι δεν πρεπει να το κανει.
Μετα μου ειπε το καλωδιο που του πηγα το HDMI για της δοκιμες δεν ηταν 1.3 version και οτι μετα που το δοκιμασε αυτος (ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑ) με δικο του καλωδιο και blu ray επαιζε μια χαρα.(το δικο μου καλωδιο ειναι 1.3b support up to 1600p και εχει 150 ευρω ετσι για την ιστορια το λεω).
Τελειωνοντας την κουβεντα του ειπα αν χρειαζεται να ξαναπαω με τον εξοπλισμο μου μαζι για να το δουμε ξανα κατι που αρνηθηκε λεγοντας μου οτι δεν χρειαζεται και υποσχεθηκε οτι θα δωσει λυση σε μενα και στον GARRET.
Τωρα απο δευτερα και ευτυχως Ζαφειρη που το σερβις ειναι σχετικα κοντα και απο το σπιτι μου αλλα και απο τη δουλεια μου.

Αυτα για την ωρα.

Παιδιά για το Σέρβις θα σας πω.Εγώ πάντως είχα τελείως διαφορετική εμπειρία από την LG.Πριν 2 βδομάδες είχε ένα πρόβλημα το κινητό μου.Έστειλαν οι άνθρωποι κούριερ στο σπίτι ημέρα Παρασκευή μεσημέρι,(αφού πρώτα με ρώτησαν πότε με βόλευε να περάσουν από το σπίτι!!!)το πήραν,και τη Τρίτη μου το επέστρεψαν μια χαρά πάλι με κούριερ στο σπίτι,χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ.Μόνο δύο υπογραφές έβαλα παραλαβή-παράδοση.Τίποτε άλλο.Και μάλιστα κοιτάζοντας ποιό προσεκτικά την απόδειξη παραλαβής του Κούριερ είδα ότι το τηλέφωνο πήγε στην Θεσσαλονίκη για επιδιόρθωση(εγώ μένω Αθήνα),και συγκεκριμένα Τούμπα και μάλιστα με αεροπλάνο η μεταφορά και όλα αυτά από Παρασκευή μέχρι Τρίτη.Ειλικρινά έπαθα την πλάκα μου!!!!! Αφού έλεγα σε όλους ότι είναι απίστευτα καλό για να είναι και ''Ελληνικό''. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο!!!

Last edited: