LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πάντως, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, τα 100Hz δεν είναι κάτι το καινούργιο. Θυμάμαι ένα φίλο πριν 6-7 χρόνια που πήρε μια CRT sony 32" 100Hz 1300 ευρώ τότε. Γιατί να έχουν τέτοια προβλήματα μετά από τόσο καιρό? Μήπως είναι καινούργια τεχνολογία (τα 100Hz) για τις LCD?

Γεια σας είμαι και εγώ κάτοχος μιας 37'' LG7000 με λογισμικό 3.04 και έχω τα ίδια προβλήματα που διάβασα σε όλο το νήμα. συνδέω τον Η/Υ με καλώδιο HDMI κάρτα γραφικών ATI 4670. την δουλεύω στα 1920χ1080 50HZ μονό σκανάρισμα τρουμοσιον off realcinema off με αρκετά καλά αποτελέσματα χωρίς σπασίματα στα περισσότερα video που έχω δοκιμάσει. Σε αυτό με την κοπέλα που έτρεχα στα πλακάκια μου έκανε σπασίματα. αναμένω εξελίξεις ευχαριστώ.

Γεια σας είμαι και εγώ κάτοχος μιας 37'' LG7000 με λογισμικό 3.04 και έχω τα ίδια προβλήματα που διάβασα σε όλο το νήμα. συνδέω τον Η/Υ με καλώδιο HDMI κάρτα γραφικών ATI 4670. την δουλεύω στα 1920χ1080 50HZ μονό σκανάρισμα τρουμοσιον off realcinema off με αρκετά καλά αποτελέσματα χωρίς σπασίματα στα περισσότερα video που έχω δοκιμάσει. Σε αυτό με την κοπέλα που έτρεχα στα πλακάκια μου έκανε σπασίματα. αναμένω εξελίξεις ευχαριστώ.

Καλησπερα φιλε και καλως ορισες.....το βιντεο με την κοπελα σε ποια εκδοση το εχεις????με ποσα καρε ενοω????24-25 η 30???αν και νομιζω οτι 24 και 25 ανεβηκε.

Πάντως, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, τα 100Hz δεν είναι κάτι το καινούργιο. Θυμάμαι ένα φίλο πριν 6-7 χρόνια που πήρε μια CRT sony 32" 100Hz 1300 ευρώ τότε. Γιατί να έχουν τέτοια προβλήματα μετά από τόσο καιρό? Μήπως είναι καινούργια τεχνολογία (τα 100Hz) για τις LCD?

Πάντως σε Sony CRT 100 Hz φίλου που είχα δει ταινία πριν κάποια χρόνια κάτι με ενοχλούσε και δε μπορούσα να καταλάβω τι. Τώρα που τα 100Hz μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας (μαζί με τα προβλήματά τους) ξερω τι ηταν. Αυτό που με ξένιζε ήταν η κίνηση και όντως ήταν όπως πολλοί την περιγράφουν σα να έχει γυριστεί η ταινία με κάμερα στο χέρι.
Τα πράγματα δεν ειναι τοσο απλά στις LCD. Τα 100 Hz δουλεύουν παρεμβάλοντας (δημιουργώντας δηλαδή) επιπλέον καρέ (frames) ανάμεσα στα πραγματικά της ταινίας. Φαντάσου λοιπόν οτι η τηλεόραση πρέπει 50 φορές το δευτερόλεπτο να συγκρίνει δύο διαδοχικά frames της ταινίας και να κατασκευάσει ένα που να κάνει τη μετάβαση μεταξύ τους πιο ομαλή. Σκληρή δουλειά και εκεί φαίνεται πόσο ισχυρό επεξεργαστή έχει συμπεριλάβει ο κατασκευαστής αλλά και πόσο καλό αλγόριθμο interpolation εχει υλοποιήσει ώστε να εισάγει κατά το δυνατόν λιγότερα τεχνουργήματα.
Καποια στιγμή στο μέλλον οι ταινίες θα γυρίζονται με περισσότερα καρέ το δευτερόλεπτο από τα 24 που γυρίζονται σήμερα και θα ησυχάσουμε από όλα αυτά. Τότε φαντάζομαι θα βρουν άλλα προβλήματα να μας βασανίζουν (p.x προβλήματα 3D απεικόνισης :-) )

Καλησπερα φιλε και καλως ορισες.....το βιντεο με την κοπελα σε ποια εκδοση το εχεις????με ποσα καρε ενοω????24-25 η 30???αν και νομιζω οτι 24 και 25 ανεβηκε.

το powerdvd μου βγάζει αυτά:
Video compression mode: MPEG-2
Aspect ratio: 4:3
Source picture resolution: 720x576
Frame rate: 23.00
Bitrate: 9.12Mbps

Μόνο που το κινητό σου δεν έκανε 1200 ευρώ... ^^
Φίλε μου το κινητό μου έκανε 100 ,αν αυτό σου λέει κάτι.Δηλαδή το servis (κούριερ,μεταφορά με αεροπλάνο,πήγαινε-έλα Θεσ/νίκη),έφτανε κοντά στην τιμή του κινητού.Και όμως οι άνθρωποι το φτοιάξανε και μάλιστα το φτοιάξανε τζι-τζι,και με αναβάθμιση.Και με πήρανε τηλέφωνο μετά από 5ημέρες για να με ρωτήσουν αν είναι όλα οκ.με το κινητό και αν έμεινα ευχαριστημένοσ από το servis.Αυτά.

Last edited:
Πείτε όσες κακίες θέλετε - βρίστε - αλλά η LG είναι χρόνια μπροστά:
http://www.youtube.com/watch?v=fMHHY_WoZ2A
:BDGBGDB55:

(στο fullhd.gr το είδα)

Απλά στις δικές μας 7000 το σύστημα δεν είχε τελειοποιηθεί και αντί για όλα αυτά που βλέπετε στο video βάλαν σπασίματα. Για το καλό σας βρε κουτά!

Ωραιο.

Και να φανταστείτε προχτες με πηραν απο τα κεντρικα για να με ρωτησουν τη γνωμη ειχα για την εξυπηρετηση τους.

Ποιον εμενα που την εχω 1 μηνα στο σερβις.
Τοσο μα@#!#$κες ειναι?

Καλησπέρα παίδες,
Έχω ένα πρόβλημα με την τηλεόραση και εν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει. Την τηλεόραση την χρησιμοποίησα το σκ αυτό για πρώτη φορά. Τόσο καιρό δεν μπορούσα γιατί την είχα στο καινούριο σπίτι και δεν έμενα ακόμα εκεί.
Σχετικά με το πρόβλημα. Δούλεψε για λίγο και κάποια στιγμή η τηλεόραση κόλλησε και κάτι οριζόντιες γραμμές εμφανίστηκαν στην οθόνη και ακουγόταν ένας ήχος όπως κάνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Την έβγαλα από το ρεύμα και την ξανά ξεκίνησα. Δούλεψε καλά αλλά όταν την έκλεισα και πήγα να την ξανανοίξω εμφανίστηκε άλλο πρόβλημα. Η τηλεόραση δεν άνοιγε. Το φωτάκι της τηλεόρασης έγινε μπλε από κόκκινο αλλά από εικόνα τίποτα. Μετά από κάμποση ώρα άνοιξε κανονικά (δεν θυμάμαι τι έκανα). Την επόμενη όμως μέρα η τηλεόραση τα ίδια. Δεν φέρνει εικόνα.
Έχεις κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Επειδή είναι και καινούρια πολυκατοικία σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα το ρεύμα και δεν δίνει αρκετό για να ανοίξει σωστά η τηλεόραση. Άλλες συσκευές όμως λειτουργούν κανονικά (ψυγείο, πλυντήριο)

Θα πάρω τηλέφωνο την LG αύριο να δω τι θα μου πουν.

:laugh:

Ρε τι τραβάμε, καταραμένη η ώρα και η στιγμή που πήγα και τους έσκασα τα μετρητά μου, το έχω μετανιώσει οικτρά !!

Τέτοια απαράδεκτα σκηνικά δεν είχα ακούσει ποτέ...

Να δούμε αύριο τι νέα θα χουμε, αλλά έχει ξεφτιλίστει το θέμα, έχουμε δώσει τόσα λεφτά και είμαστε 3ς βδομάδες και 1 μήνα + χωρίς τηλεόραση... !!!

Ετοιμάστειτε για +1 μήνα ακόμα.

Μίλησα πριν λίγο με το ΙΝΚΑ να δω τι γίνεται με την καταγγελία και είπανε ότι..

1 -Το Υπουργείο Ανάπτυξης τους παίρνει τηλέφωνο να κάνει παρέμβαση.

2 - Μετά από 10 μέρες τους στέλνει επιστολή.

3 - Αν περάσουν άλλες 10 μέρες χωρίς απάντηση, τους στέλνει κι άλλη επιστολή

4 - Μετά απο αυτό τους στέλνει επιστολή με ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Στα επι του θέματος, μίλησα ξανά με τον Κορεάτη υπεύθυνο στην Ελλάδα και μου είπε πως είδε το ιστορικό μου και περιμένει κάποιες απαντήσεις από το τεχνικό τμήμα στην Κορέα και πως σε 1-2 μέρες θα έχει τις απαντήσεις.

Όταν του είπα γιατί το κάνει αυτό αφού ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος στην Ελλάδα λέει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ, μου είπε ότι ήθελε να ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες επειδή δεν είναι τεχνικό κλπ.

Καληνύχτα και καλή τύχη μας βλέπω. Έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ !