ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Senior Member
Μην ανησυχειτε ΩΡΕ Ελληνοπουλα......θα βγαλουνε νεα πλακετα με νεο firmware και θα λυθουνε ολα τα προβληματα.
Μην ανησυχειτε ΩΡΕ Ελληνοπουλα......θα βγαλουνε νεα πλακετα με νεο firmware και θα λυθουνε ολα τα προβληματα.
Μήπως είναι καινούργια τεχνολογία (τα 100Hz) για τις LCD?
:bang::bang::bang:.............το ξεχασαΨιτ, προχθές ήταν Πρωταπριλιά![]()
Γεια σας είμαι και εγώ κάτοχος μιας 37'' LG7000 με λογισμικό 3.04 και έχω τα ίδια προβλήματα που διάβασα σε όλο το νήμα. συνδέω τον Η/Υ με καλώδιο HDMI κάρτα γραφικών ATI 4670. την δουλεύω στα 1920χ1080 50HZ μονό σκανάρισμα τρουμοσιον off realcinema off με αρκετά καλά αποτελέσματα χωρίς σπασίματα στα περισσότερα video που έχω δοκιμάσει. Σε αυτό με την κοπέλα που έτρεχα στα πλακάκια μου έκανε σπασίματα. αναμένω εξελίξεις ευχαριστώ.
Πάντως, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, τα 100Hz δεν είναι κάτι το καινούργιο. Θυμάμαι ένα φίλο πριν 6-7 χρόνια που πήρε μια CRT sony 32" 100Hz 1300 ευρώ τότε. Γιατί να έχουν τέτοια προβλήματα μετά από τόσο καιρό? Μήπως είναι καινούργια τεχνολογία (τα 100Hz) για τις LCD?
Καλησπερα φιλε και καλως ορισες.....το βιντεο με την κοπελα σε ποια εκδοση το εχεις????με ποσα καρε ενοω????24-25 η 30???αν και νομιζω οτι 24 και 25 ανεβηκε.
Φίλε μου το κινητό μου έκανε 100 ,αν αυτό σου λέει κάτι.Δηλαδή το servis (κούριερ,μεταφορά με αεροπλάνο,πήγαινε-έλα Θεσ/νίκη),έφτανε κοντά στην τιμή του κινητού.Και όμως οι άνθρωποι το φτοιάξανε και μάλιστα το φτοιάξανε τζι-τζι,και με αναβάθμιση.Και με πήρανε τηλέφωνο μετά από 5ημέρες για να με ρωτήσουν αν είναι όλα οκ.με το κινητό και αν έμεινα ευχαριστημένοσ από το servis.Αυτά.Μόνο που το κινητό σου δεν έκανε 1200 ευρώ... ^^
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.