LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Προσωπικά γιε εμένα η sony είναι οτι χειρότερο σε lcd full hd τηλεοράσεις. Χίλιες φόρες philips, samsung & lg.

Τέλος ο garret έχει μαγαζί ή κάτι τέτοιο?

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ναι οκ η lg έκανε μαλακία με ένα της μοντέλο είναι αυτός λόγος να την σκοτώσουμε?
Πιστεύω αν κάτσουμε και το ψάξουμε οι περισσότερες εταιρίες έχουν κάνει κατά καιρούς καποια λάθει μεγάλα ή μικρά αλλά δεν τις γιουχάρατε σε τέτοιο βαθμό.

Ζαφείρη οι απόψεις διίστανται

Δεν καταλαβες.......συμφωνω μαζι σου αν βγαλεις εξω τα ακριβα μοντελα που ειναι καταπληκτικες............αλλα και παλι δεν ειναι philips.

Το γελιο επεσε γιατι καποιους μαλλον τους ψιλομαμησες την ψυχολογια:flipout:

neo να παω την TV στο σερβις για να διπιστωσουν το προβλημα και απο εκει να ζητησω πιστοποιητικο οστε να παρω τα λεφτα μου πισω και αν δεν μου δωσουν πιστοποιητικο να κανω καταγγεκεια στο ινκα?
ευχαριστω.

Ναι οκ η lg έκανε μαλακία με ένα της μοντέλο είναι αυτός λόγος να την σκοτώσουμε?
Πιστεύω αν κάτσουμε και το ψάξουμε οι περισσότερες εταιρίες έχουν κάνει κατά καιρούς καποια λάθει μεγάλα ή μικρά αλλά δεν τις γιουχάρατε σε τέτοιο βαθμό.

Ετσι ειναι συμφωνω και παλι μαζι σου ......εγω προσωπικα δεν γιουχαρω γιατι εκανε μια λαμακια σε καποια μοντελα.......γιουχαρω γιατι οταν μιλας με καποιον της lg και του λες τι προβληματα υπαρχουν κανουνε λες και το ακουνε για πρωτη φορα.......

Κοινως κανουν τον Κινεζο:flipout:

Ρε παιδιά μπορεί σας παρακαλώ κάποιος γνώστης του θέματος να μου εξηγήσει ποια προβλήματα έχει η νέα σειρά της lg 7000 και τι μπορώ να κάνω γι' αυτά(Είτε να την πάω πίσω(Δεν την έχω ούτε 8μηνο), είτε να την αλλάξω με καποια άλλη κάτι το οτιδηποτε)

Ετσι ειναι συμφωνω και παλι μαζι σου ......εγω προσωπικα δεν γιουχαρω γιατι εκανε μια λαμακια σε καποια μοντελα.......γιουχαρω γιατι οταν μιλας με καποιον της lg και του λες τι προβληματα υπαρχουν κανουνε λες και το ακουνε για πρωτη φορα.......

Κοινως κανουν τον Κινεζο

Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ανευθυνότητα(Για να μην πω τίποτα άλλο...) από μέρους τους.

Ρε παιδιά μπορεί σας παρακαλώ κάποιος γνώστης του θέματος να μου εξηγήσει ποια προβλήματα έχει η νέα σειρά της lg 7000 και τι μπορώ να κάνω γι' αυτά(Είτε να την πάω πίσω(Δεν την έχω ούτε 8μηνο), είτε να την αλλάξω με καποια άλλη κάτι το οτιδηποτε)

Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ανευθυνότητα(Για να μην πω τίποτα άλλο...) από μέρους τους.

κανε λιγο υπομονη και απο βδομαδα θα το κυνηγησουμε......20 ατομα που μαζευτηκαμε μεχρι στιγμης δεν ειναι και λιγα.

Ξεκινα απ'την αρχη του νηματος και οχι απο της τελευταιες σελιδες.

Δηλαδη τι μπορούμε να κάνουμε 20 άτομα που έχουμε μαζευτεί ρε φίλε?

Δεν νομίζω να καταφέρουμε και τίποτα....

neo να παω την TV στο σερβις για να διπιστωσουν το προβλημα και απο εκει να ζητησω πιστοποιητικο οστε να παρω τα λεφτα μου πισω και αν δεν μου δωσουν πιστοποιητικο να κανω καταγγεκεια στο ινκα?
ευχαριστω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=20

Δηλαδη τι μπορούμε να κάνουμε 20 άτομα που έχουμε μαζευτεί ρε φίλε?

Δεν νομίζω να καταφέρουμε και τίποτα....

Εδω καταφεραμε 3 ατομα δεν θα κανετε τιποτα 20?

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τι καταφέρατε ρε 3 άτομα? για εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ και μην μιλάς κωδικοποιημένα.

Τη Sony 46w5500.

Αφου εξεταστικε και δοκιμαστικε απο τον GARRET.

πως και δεν διαλεξες την καινουρια σαμσουνγκ που παιζει και βιντεο απ τη θυρα usb?

πως και δεν διαλεξες την καινουρια σαμσουνγκ που παιζει και βιντεο απ τη θυρα usb?

Καταρχην σε ευχαριστω και εγω αλλα και οι GARRET kalergman που μας εδειξες το τη μπορουμε να κανουμε στην περιπτωση μας.

Πηγε ο GARRET στο public και δοκιμασε(εφαγε κανα δυωρο) τη sony w5500 και τη samsung LE-40B650(ποιο φτηνη απο τη sony) με XBOX 360 και laptop με HDMI και ΒLU-RAY και δεν ειδε τα αποτελεσματα που περιμενε.

Σε 1920χ1080 η samsung απετυχε σε ποιοτητα-απεικονιση.Τη να τα κανουμε τα βιντεο απο το usb οταν δεν παιζουν σωστα τα βασικα?

Last edited:
Καταρχην σε ευχαριστω και εγω αλλα και οι GARRET kalergman που μας εδειξες το τη μπορουμε να κανουμε στην περιπτωση μας.

Πηγε ο GARRET στο public και δοκιμασε(εφαγε κανα δυωρο) τη sony w5500 και τη samsung LE-40B650(ποιο φτηνη απο τη sony) με XBOX 360 και laptop με HDMI και ΒLU-RAY και δεν ειδε τα αποτελεσματα που περιμενε.

Σε 1920χ1080 η samsung απετυχε σε ποιοτητα-απεικονιση.Τη να τα κανουμε τα βιντεο απο το usb οταν δεν παιζουν σωστα τα βασικα?

Αλιμονο, δεν εκανα κατι ουσιαστικο για να σας βοηθησω. Εσεις εισασταν ετοιμοι να επαναστατησετε κατα της LG, ενα μικρο σπρωξιμο χρειαζοταν μονο!! :))

Παντως μπραβο που τα καταφερατε και ανοιξατε το δρομο σε πολλους δυσαρεστημενους κατοχους!:grinning-smiley-043

Αν δε σου κανει κοπο ποσταρε τα προβληματα της samsung στο αντιστοιχο νημα, γιατι απ οτι γνωριζω τα πρωτα reviews μιλανε για πολυ καλη τηλεοραση, οποτε μια αντιθετη αποψη θα ειχε σιγουρα μεγαλο ενδιαφερον και σιγουρα θα βοηθησει και τους υπολοιπους συμφορουμιτες.

Έχω ήδη ποστάρει 1 βασικό πρόβλημα της Samsung παιδιά (βγάζει είδωλα και κάνει πιξέλιασμα με hdmi στα 1920x1080 όταν συνδέεις Η/Υ ), αλλά με αγνόησαν οι περισσότεροι, κακό του κεφαλιού τους.

@jpaudio - Η δική μου w5500 ( και των παιδιών απ όσο ξέρω) δεν έχει clouding.

Έχω ήδη ποστάρει 1 βασικό πρόβλημα της Samsung παιδιά (βγάζει είδωλα και κάνει πιξέλιασμα με hdmi στα 1920x1080 όταν συνδέεις Η/Υ ), αλλά με αγνόησαν οι περισσότεροι, κακό του κεφαλιού τους.

Αυτο κατι μου θυμιζει.

:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:

neo,μπορεις να κανεις upload ενα βιντεο που δοκιμαζεις την sony αναλογο με αυτο που δοκιμάζατε την LG?
οχι το βιντεο που δοκιμαζουμε τις tv full HD.
Ενα βιντεο καταγραφης της αποδοσης της Sony με full HD υλικό..
Ευχαριστώ προκαταβολικά.