Προσωπικά γιε εμένα η sony είναι οτι χειρότερο σε lcd full hd τηλεοράσεις. Χίλιες φόρες philips, samsung & lg.
Τέλος ο garret έχει μαγαζί ή κάτι τέτοιο?
Ζαφείρη οι απόψεις διίστανται
Ναι οκ η lg έκανε μαλακία με ένα της μοντέλο είναι αυτός λόγος να την σκοτώσουμε?
Πιστεύω αν κάτσουμε και το ψάξουμε οι περισσότερες εταιρίες έχουν κάνει κατά καιρούς καποια λάθει μεγάλα ή μικρά αλλά δεν τις γιουχάρατε σε τέτοιο βαθμό.
Ετσι ειναι συμφωνω και παλι μαζι σου ......εγω προσωπικα δεν γιουχαρω γιατι εκανε μια λαμακια σε καποια μοντελα.......γιουχαρω γιατι οταν μιλας με καποιον της lg και του λες τι προβληματα υπαρχουν κανουνε λες και το ακουνε για πρωτη φορα.......
Κοινως κανουν τον Κινεζο
Ρε παιδιά μπορεί σας παρακαλώ κάποιος γνώστης του θέματος να μου εξηγήσει ποια προβλήματα έχει η νέα σειρά της lg 7000 και τι μπορώ να κάνω γι' αυτά(Είτε να την πάω πίσω(Δεν την έχω ούτε 8μηνο), είτε να την αλλάξω με καποια άλλη κάτι το οτιδηποτε)
Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ανευθυνότητα(Για να μην πω τίποτα άλλο...) από μέρους τους.
Ρε παιδιά μπορεί σας παρακαλώ κάποιος γνώστης του θέματος να μου εξηγήσει ποια προβλήματα έχει η νέα σειρά της lg 7000 και τι μπορώ να κάνω γι' αυτά(Είτε να την πάω πίσω(Δεν την έχω ούτε 8μηνο), είτε να την αλλάξω με καποια άλλη κάτι το οτιδηποτε)
neo να παω την TV στο σερβις για να διπιστωσουν το προβλημα και απο εκει να ζητησω πιστοποιητικο οστε να παρω τα λεφτα μου πισω και αν δεν μου δωσουν πιστοποιητικο να κανω καταγγεκεια στο ινκα?
ευχαριστω.
Δηλαδη τι μπορούμε να κάνουμε 20 άτομα που έχουμε μαζευτεί ρε φίλε?
Δεν νομίζω να καταφέρουμε και τίποτα....
Τη Sony 46w5500.
Αφου εξεταστικε και δοκιμαστικε απο τον GARRET.
πως και δεν διαλεξες την καινουρια σαμσουνγκ που παιζει και βιντεο απ τη θυρα usb?
Καταρχην σε ευχαριστω και εγω αλλα και οι GARRET kalergman που μας εδειξες το τη μπορουμε να κανουμε στην περιπτωση μας.
Πηγε ο GARRET στο public και δοκιμασε(εφαγε κανα δυωρο) τη sony w5500 και τη samsung LE-40B650(ποιο φτηνη απο τη sony) με XBOX 360 και laptop με HDMI και ΒLU-RAY και δεν ειδε τα αποτελεσματα που περιμενε.
Σε 1920χ1080 η samsung απετυχε σε ποιοτητα-απεικονιση.Τη να τα κανουμε τα βιντεο απο το usb οταν δεν παιζουν σωστα τα βασικα?
Έχω ήδη ποστάρει 1 βασικό πρόβλημα της Samsung παιδιά (βγάζει είδωλα και κάνει πιξέλιασμα με hdmi στα 1920x1080 όταν συνδέεις Η/Υ ), αλλά με αγνόησαν οι περισσότεροι, κακό του κεφαλιού τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.