Λοιπόν έχουμε και λέμε
Α) Οι ανεμιστήρες έχουν συνδεθεί με το NZXT Hub ... αναμένω και άλλο εξάρτημα να τους ρίξω λίγο τις στροφές μήπως και μειώσω το θόρυβο... ένα καλώδιο 12v->7v είχε ως αποτέλεσμα να μην ξεκινάνε οι ανεμιστήρες...
Β) Δυο controllers ο Dell Perc H310 και ο Adaptec 71605h....
Πάνω από το τροφοδοτικό βλέπετε ότι έβαλα εναν ακόμη 14ρι ανεμιστήρα... γιατί... ο 71605h είναι ΖΕΣΤΟΣ controller ... η ίδια η adaptec συστήνει συγκεκριμένο airflow ... με τον 14ρι bitfenix όλα καλά...
(Περιμένω και εξάρτημα να βάλω τον ανεμιστήρα σε μια PCI σλοτ του κουτιού - μην τον έχω χύμα)..
Γ) Ξέρω ότι το cable management είναι ΓΤΠ
Δ) Αν παρατηρήσετε ... τη δεύτερη τρύπα (που είναι για τροφοδοτικό την έχω καλύψει με αλουμινόχαρτο... - η Lian Li δεν είχε κάποιο κάλυμμα))
Πάμε στα προβλήματα που είχα...
Είχα εγκατεστημένα τα Windows 7... όμως δεν δεχόντουσαν τον Adaptec (έκαναν επανεκκίνηση) (δεν είχα βάλει όμως ακόμα το τελευταίο του firmware)...
Με έτρωγε κιόλας και έβαλα Windows 8...
ακολούθησα και τη συμβουλή της Adaptec όπου λέει ότι στα Windows 8, 8.1 πρέπει να απενεργοποιούμε το fast boot...
Μέχρι στιγμής όλα καλά... (αν και πρέπει να βάλω τα 8.1 (εντωμεταξύ ενώ τα έχω original τα 8 δεν με αφήνει να βάλω τα 8.1... οπότε δυστυχώς θα κάνω επανεγκατάσταση από iso 8.1)..
Μειονεκτήματα του κουτιού
α) για να βάλεις δίσκους πρέπει να ανοίξει ΚΑΙ το μπροστινό καπάκι... (έχει κάτι μικρές βίδες μαύρες οι οποίες από το βάλε βγάλε - φυσικά αλλάζουν χρώμα)
β) ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ... όχι μόνο το κουτί... αλλά και το ότι χρειάζεται για να το στησεις.. Controllers, Fans, Fan Extension cables, sata power cables 1->4. sleeved cables, Extra κουτιά δίσκων Lian Li... κλπ
Ελπίζω να κρατήσει ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Για ότι άλλο θα επανέλθω..
και να μην ξεχάσω..
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις προτάσεις τους ...