Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder
Το πρόβλημα με τα κρατικά ήταν τοπικό τελικά.
Δεν θα βάλω ακόμα την ενημέρωση από τον Πολωνικό server, επειδή θέλω να καταγράψω τα προβλήματα του λογισμικού που δίνουν στο επίσημο site και να τους τα στείλω, μήπως βάλουν την ενημέρωση κι εκεί.
Βρίσκω χρήσιμο το πλήκτρο Aspect, για τους σταθμούς που εκπέμπουν σε 16:9 υλικό γραμμένο σε 4:3. Όπως χρήσιμο και το πλήκτρο TIMER για γρήγορο προγραμματισμό εγγραφής.
Ας απαντήσω σε ερωτήματα που είχα σχετικά με τον δέκτη, τα οποία ίσως έχουν και άλλοι (έχω το λογισμικό Σεπτεμβρίου):
-Δεν διαθέτει ρύθμιση διάρκειας της απλής εγγραφής με διαδοχικό πάτημα του REC, όπως ο F&U 2301
-Το όνομα ων αρχείων εγγραφής είναι ΣΤΑΘΜΟΣημερομηνία-ώρα.mts π.χ. MEGA01122012-1129.mts
-Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ανοίγει αυτόματα μόλις επανέλθει η τροφοδοσία.
-Δεν έχει δυνατότητα να σώσει την εγγραφή του timeshift
-Δεν έχει δυνατότητα μαύρου πλαισίου πίσω από τους υπότιτλους όπως είχε ο προκάτοχός του, LV6TMPVR4
-Έχει επιλογή αναλογίας εικόνας 16:9 Pillarbox
Τα ακόλουθα είναι κοινά προβλήματα των δεκτών με επεξεργαστή Mstar 7818, κάποια από τα οποία λύθηκαν σε κάποιους δέκτες με ενημερώσεις από την Mstar:
-Πρόβλημα αναπαραγωγής MP3 από NTFS -Λυμένο
-Η εκκίνηση προγραμματισμένης εγγραφής κατά την προβολή βίντεο από USB προκαλεί κόλλημα και επανεκκίνηση
-Κόλλημα κατά την έξοδο από την αναπαραγωγή πολυμέσων μετά από την προβολή ταινίας, που συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις
Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν εμφανίζει υπότιτλους από ταινίες, ούτε από το Πρίσμα+, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλα δυο πράγματα.
Βλέποντας τον δέκτη από κοντά και όχι από φωτογραφίες, βλέπω ότι είναι από τον ίδιο κατασκευαστή με τον προηγούμενο δέκτη της Lifeview.
Αν έχετε προτάσεις για να βελτιώσουμε την μετάφραση, πείτε μου να τις στείλω μαζί με τα προβλήματα.