LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πρέπει να είναι της 2ης έκδοσης επειδή αναφέρει ανάλυση 1080p, την οποία δεν υποστηρίζει η 1η. Επιπλέον, απ' όσο θυμάμαι είχαν τελειώσει οι 1ης έκδοσης από την αγορά και έστελναν τον νέο.

Πρέπει να είναι της 2ης έκδοσης επειδή αναφέρει ανάλυση 1080p, την οποία δεν υποστηρίζει η 1η. Επιπλέον, απ' όσο θυμάμαι είχαν τελειώσει οι 1ης έκδοσης από την αγορά και έστελναν τον νέο.

Την ίδια περιγραφή έχουν απο την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στις σελίδες του e-shop :smile:
Copy/paste απο το site της Lifeview.

Παιδια αξίζει ο δεκτης ? Ειδα την προσφορα του eshop στα 32 euro για crazy sundays . Ημουν αναμεσα στον xoro7520 , f&u 2301 και τον LifeView ..Να τον παρω η να προτιμησω τον f&u 2301 ? Mε ενδιαφερει να παιζει και βιντεακια avi k mkv καθως και υποτιτλους.

Ξερει κανεις τα παρακατω?

1. maximum Hard Disk GB pou dexete?
2. NTFS format ok?
3. Maximum recording time kai file size MB?
4. EPG recording capability?

efxaristo!

Ο παλαιότερος LV6TMPVR4 είχε πολλά firmwares, οπότε μάλλον η LifeView θα κάνει το ίδιο και για τον LV6TBOXHD. Κατά την γνώμη μου, αξίζει και είναι πολύ καλή αγορά.

καλο ειναι να τεκμηριωνουμε αυτα που λεμε με στοιχεια δομημενα κατα καποια σειρα προτεραιοτητας η χρησιμοτητας, π.χ. 1 ποιοτητα εικονας, 2. ληψη, 3. Συμβατοτητα με Ελληνικα 4. Εγγραφη PVR , 5. MEDIA PLAYER κλπ ...

γιατι αλλιως χανομαστε, κουραζομαστε και παταμε τσαμπα λεφτα... κι οι κινεζοι κι οι εμποροι τους γελανε !!! Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει δυο τεχνικά θέματα σχετικά με το δέκτη LV6TBOXHD? Συγκεκριμένα θέλω να ρωτήσω τα εξής 2-3 πραγματάκια:

1) Όταν συνδέεται ο δέκτης με την κεραία και βγαίνει το loop στην τηλεόραση με δεύτερο καλώδιο υπάρχει κάποια απώλεια σήματος στα αναλογικά κανάλια (όταν είναι κλειστός στην πρίζα ή ανοιχτός) ή παράσιτα όπως μου παρουσίασε ένας crypto redi40 που είχα? Φυσικά μιλάω για σύνδεση scart έτσι...

2) Ένω είναι συνδεδεμένος με κεραία και scart κανονικά και τον βλάλετε από την πρίζα, τα αναλογικα εξακολουθούν να έχουν σήμα ή λειτουργει σαν "εξασθενητής" και "τρώει" το σήμα της κεραίας ώστε να χρειάζεται taf όπως με του edision triton?

3)...α και από διαστάσεις ξέρουμε πλάτος μήκος? Δεν τα βρήκα πουθενά Ευχαριστώ!

Οι διαστάσεις σε εκατοστά είναι:
Οριζοντίως: 15
Καθέτως: 4
Βάθος: 11 (μη υπολογίζοντας τα βύσματα)

Η συσκευασία του δέκτη έχει τυπωμένη ως μέγιστη ανάλυση 1080i, αλλά ο δέκτης έχει και 1080p στα 50Hz.
Ο δέκτης δεν βρήκε τα κρατικά κανάλια με το λογισμικό Σεπτεμβρίου.

Η συσκευασία του δέκτη έχει τυπωμένη ως μέγιστη ανάλυση 1080i, αλλά ο δέκτης έχει και 1080p στα 50Hz.
Ο δέκτης δεν βρήκε τα κρατικά κανάλια με το λογισμικό Σεπτεμβρίου.

Ο δεκτης που αναφερεσαι ειναι απο την προσφορα του e-shop?
Αν ναι,το θεμα με τα κρατικα το ελυσες με update που σου εδωσαν απο εκει ή εχει βγει απο το site της εταιριας?
Ρωταω γιατι σκεφτομουν να παρω ενα δεκτη,για συγγενεις,και δεν θελω προβληματα με καναλια κτλ.Θελω να τον παρω και να παιξει με την μια,αντε να του κανω για αρχη μια αναβαθμιση εγω και τελος...

Το πρόβλημα με τα κρατικά ήταν τοπικό τελικά.
Δεν θα βάλω ακόμα την ενημέρωση από τον Πολωνικό server, επειδή θέλω να καταγράψω τα προβλήματα του λογισμικού που δίνουν στο επίσημο site και να τους τα στείλω, μήπως βάλουν την ενημέρωση κι εκεί.

Βρίσκω χρήσιμο το πλήκτρο Aspect, για τους σταθμούς που εκπέμπουν σε 16:9 υλικό γραμμένο σε 4:3. Όπως χρήσιμο και το πλήκτρο TIMER για γρήγορο προγραμματισμό εγγραφής.

Ας απαντήσω σε ερωτήματα που είχα σχετικά με τον δέκτη, τα οποία ίσως έχουν και άλλοι (έχω το λογισμικό Σεπτεμβρίου):
-Δεν διαθέτει ρύθμιση διάρκειας της απλής εγγραφής με διαδοχικό πάτημα του REC, όπως ο F&U 2301
-Το όνομα ων αρχείων εγγραφής είναι ΣΤΑΘΜΟΣημερομηνία-ώρα.mts π.χ. MEGA01122012-1129.mts
-Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ανοίγει αυτόματα μόλις επανέλθει η τροφοδοσία.
-Δεν έχει δυνατότητα να σώσει την εγγραφή του timeshift
-Δεν έχει δυνατότητα μαύρου πλαισίου πίσω από τους υπότιτλους όπως είχε ο προκάτοχός του, LV6TMPVR4
-Έχει επιλογή αναλογίας εικόνας 16:9 Pillarbox
Τα ακόλουθα είναι κοινά προβλήματα των δεκτών με επεξεργαστή Mstar 7818, κάποια από τα οποία λύθηκαν σε κάποιους δέκτες με ενημερώσεις από την Mstar:
-Πρόβλημα αναπαραγωγής MP3 από NTFS -Λυμένο
-Η εκκίνηση προγραμματισμένης εγγραφής κατά την προβολή βίντεο από USB προκαλεί κόλλημα και επανεκκίνηση
-Κόλλημα κατά την έξοδο από την αναπαραγωγή πολυμέσων μετά από την προβολή ταινίας, που συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις

Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν εμφανίζει υπότιτλους από ταινίες, ούτε από το Πρίσμα+, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλα δυο πράγματα.

Βλέποντας τον δέκτη από κοντά και όχι από φωτογραφίες, βλέπω ότι είναι από τον ίδιο κατασκευαστή με τον προηγούμενο δέκτη της Lifeview.

Αν έχετε προτάσεις για να βελτιώσουμε την μετάφραση, πείτε μου να τις στείλω μαζί με τα προβλήματα.

Last edited:

Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν εμφανίζει υπότιτλους από ταινίες, ούτε από το Πρίσμα+, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλα δυο πράγματα.

τι εννοεις οτι δεν εμφανιζει υποτιτλους απο ταινιες; ενσωματωμενους σε mkv; εξωτερικους σε .avi .srt;

Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθε κι εμένα ο αποκωδικοποιητής...και τον συνέδεσα στον προτζέκτορα, μιας και οι τηλεοράσεις μου έχουν ενσωματωμένο. Για τα λεφτά (30 ευρώ) του είναι μια χαρά νομίζω! Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα είναι ότι από το στικάκι δεν έπαιζε mp3 σε 320 kbps... Ενώ έπαιξε μια χαρά mp3 σε 128 & 192 kbps και wma σε 128 & 192 kbps..!! Τα 320 του έπεφταν βαριά μάλλον! Τι μπορεί να φταίει;;; :ADFAD2:

Θέλω να σας ρωτήσω και ποιο είναι και το τελευταίο firmware και από που μπορώ να το κατεβάσω για να του κάνω αναβάθμιση σε περίπτωση που είναι παλιότερο αυτό που έχει!

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Θέλω να σας ρωτήσω και ποιο είναι και το τελευταίο firmware και από που μπορώ να το κατεβάσω για να του κάνω αναβάθμιση σε περίπτωση που είναι παλιότερο αυτό που έχει!

Ευχαριστώ!

δεν εχω τον δεκτη αλλα πιστευω οτι κατι θα βρεις εδω http://notonlytv.net/download_for_tv.html

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ξερει κανεις τα παρακατω?

1. maximum Hard Disk GB ?
2. NTFS format ok?
3. Maximum recording time kai file size MB?
4. EPG recording ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μια εγγραφή διάρκειας 2:06:24 δημιούργησε αρχείο 4,51GB που έπαιξε μάλλιστα με DXVA (χρήση της κάρτας γραφικών) στον Media Player Classic HC.

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

δεν εχω τον δεκτη αλλα πιστευω οτι κατι θα βρεις εδω http://notonlytv.net/download_for_tv.html

Εγω εβαλα το τελευταιο firmware απο εδω http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm LV6-OSD-B-V2.0(a) .Οπως ειπαν οι προηγουμενοι εχει την ελληνικη γλωσσα στο μενου αλλα δεν δουλευαν οι ελληνικοι υποτιτλοι σε καμια κωδικοποιηση .Ετσι γυρισα παλι στο τελευταιο επισημο του σεπτεμβριου απο εδω http://notonlytv.net/download_for_tv.html και ολα οκ.

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έβαλα την ενημέρωση V2_LV6-OSD-B-V2.0, αλλά δεν έχω το πρόβλημα εμφάνισης των UTF υποτίτλων που αναφέρουν άλλοι.
Έχω το πρόβλημα που είχα και με του Σεπτεμβρίου, μερικές φορές δεν βλέπει το αρχείο srt. Δεν παρατήρησα τι συμβαίνει με τους εσωτερικούς, ακόμα.

Σίγουρα βελτιώθηκε πολύ η συμβατότητα με mpeg4 βιντεάκια. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι κέρδισε λίγα δέκατα στον χρόνο αλλαγής καναλιών, χωρίς να έκανα κάποια μέτρηση, αλλά δεν θέλει πια πολύ πάνω από τα 2" όπως αντιλαμβανόμουν πριν ότι ήθελε.