Highlander
New member
- 18 January 2007
- 87
Βεβαίως:Μπορείς να ανεβάσεις κάπου το pattern σε πλήρη ανάλυση;
https://www.wetransfer.com/downloads/bc9aa61684dc2a7275e948a4d6d7c3df20130620230837/1d35f7cac511cc6496291efeba73a86c20130620230837/661e69
Βεβαίως:Μπορείς να ανεβάσεις κάπου το pattern σε πλήρη ανάλυση;
Το επιβεβαιώνω και γω με άλλο βίντεο άνω των 2ω:05λ και συγκεκριμένα τον Μεγάλο Γκάτσμπυ του 1974 με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ ότι ΣΑΝ ΜΡ4 κόβεται στο 2:03:30 περίπου. Αν το μετατρέψω σε MKV παίζει κανονικά ως τα 2:23:00 που τελειώνει. Δοκίμασα πρώτα απλώς να αλλάξω το extension apo mp4 se mkv αλλά δεν ήταν αρκετό. Θέλει μετατροπή.το βιντεο του Collins κατεβασμενο ως mp4 επιβεβαιώνω πως σταματα στις 2ω08 (το κανα mkv και παιζει κανονικα) τους εξωτερικους υποτιτλους ομως οταν υπαρχουν εσωτερικοι τους παιζει -σε αντιθεση με τον terryman- οπως περιγραψα στο #2857 post
Το κάνει συνεχεια και σε μένα... Ισως θέλει Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων???Επίσης μου έχασε τις ρυθμίσεις γλώσσας και την χώρα, γύρισε σε Ιταλία, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
Με τα δύο προηγούμενα firmware με είχε τρελάνει κι εμένα, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι άλλαζε χώρα και γλώσσα...Το κάνει συνεχεια και σε μένα... Ισως θέλει Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων???
Πριν βάλω το νέο, έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά το πέρασα.
Ας είναι καλά ο Κώστας και ο Άγγελος, από δικά τους posts τσίμπησα το tip για την επαναφορά πριν το upgrade.Χρήσιμη συμβουλή Highlander, θα το δοκιμάσουμε μπας και γλυτώσουμε !
Επικοινώνησε η Lifeview μαζί μου σήμερα και μου έστειλε ένα ειδικό firmware, καθώς οι εγγραφές του απλού firmware δεν παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Επικοινώνησε η Lifeview μαζί μου σήμερα και μου έστειλε ένα ειδικό firmware, καθώς οι εγγραφές του απλού firmware δεν παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Οπότε θα χρειαστούμε μια νέα εγγραφή από κανάλι που προκαλεί το πρόβλημα της μη εγγραφής των προγραμματισμένων εγγραφών όταν κλείσουμε τον δέκτη παρακολουθώντας το.
Με την ευκαιρία, ρίξτε του μια ματιά μήπως έχουν ήδη κάνει κάποιες διορθώσεις. (ΜΡ4, εξωτερικοί και εσωτερικοί υπότιτλοι, μέγεθος και ύψος υποτίτλων. Για χρονοδιακόπτη, Multiview και δύο μπάρες σήματος, είμαι απαισιόδοξος)
Στείλτε μου π.μ. γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το δώσω δημοσίως, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει και δυσάρεστες ιδιαιτερότητες.
Παρατήρησα όμως κάτι άλλο που ίσως εξηγεί γιατί τελικά δεν κάνει εγγραφές, αν ανοίξει σε κανάλι χωρίς EPG. Όταν ανοίξει ο δέκτης σε προβληματικό κανάλι η ώρα δεν ενημερώνετε, αλλά είναι η προκαθορισμένη του δέκτη ή του κενού EPG δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δείχνει πάντα 03:00. Αυτό σημαίνει ότι αν δέκτης πχ έχει προγραμματιστεί για να γράψει στις 23:00 θα θεωρήσει ότι πρέπει να περάσουν 20 ώρες για να γράψουν... αν λοιπόν εφόσον ανοίξει ο δέκτης επιλέξουμε ένα κανάλι που δείχνει σωστά το EPG και άρα και την ώρα, ο δέκτης θα αρχίσει την προγραμματισμένη εγγραφή. Μπορείτε να τσεκάρετε αν ισχύει η παραπάνω διαδικασία ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.