gismoduck1978
Senior Member
Παιδια ποιο ειναι το τελευταιο firmware που κυκλοφορει (αν μπορειτε να μου δωσετε και λινκ) και αν αξιζει να το βαλω;Τρεχω την 1.04
τελικα καλυτερος ο δεκτης με αυτο το firmware?Βρέθηκε κλώνος και μάλιστα με ίδιο τηλεχειριστήριο. Είναι ο Crypto 215A.
Πρόσεξα ότι έχει 25 βαθμίδες έντασης ήχου αντί 50, έχει μπάρα προόδου τρέχουσας εκπομπής και δέχεται ως 16 εγγραφές.
Και το καλύτερο, υποστηρίζει AC3!
Κάποιος εθελοντής να δοκιμάσει το EPG και την συμπεριφορά του στις εγγραφές κατά τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες;
Firmware 215A: http://www.mediafire.com/download/dq47o4any947aqc/J1400306_ReDi_215A_V1.0.6.rar
Σαφώς! Αν ήταν αλλιώς, θα το πρότεινα στο ακριβώς από πάνω μήνυμα; :smile:
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι από default οι άμεσες εγγραφές (πλήκτρο REC) διαρκούν 2 ώρες όπως σε όλους τους άλλους ALi, αντί 4 που ισχύει μόνο στον Α2.
Επίσης αν πληκτρολογηθεί ανύπαρκτος αριθμός καναλιού, το μήνυμα λάθους δεν εξαφανίζεται αυτομάτως.
Υπάρχουν και κάποια μικρότερα, κατά την άποψή μου, θεματάκια. Έχω ενημερώσει για όλα την Crypto, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση, οπότε δεν ελπίζω σε κάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.