Lifeview LV6TBOXHDA2

Το καλύτερο λογισμικό για αυτόν τον δέκτη είναι του... Crypto 215A. Ταιριάζει απολύτως, αφού οι δέκτες είναι όμοιοι και μοιράζονται ακόμη και το τηλεχειριστήριο. Αυτό χρησιμοποιώ.

Re: Απάντηση: Lifeview LV6TBOXHDA2

Βρέθηκε κλώνος και μάλιστα με ίδιο τηλεχειριστήριο. Είναι ο Crypto 215A.

Πρόσεξα ότι έχει 25 βαθμίδες έντασης ήχου αντί 50, έχει μπάρα προόδου τρέχουσας εκπομπής και δέχεται ως 16 εγγραφές.
Και το καλύτερο, υποστηρίζει AC3!

Κάποιος εθελοντής να δοκιμάσει το EPG και την συμπεριφορά του στις εγγραφές κατά τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες;

Firmware 215A: http://www.mediafire.com/download/dq47o4any947aqc/J1400306_ReDi_215A_V1.0.6.rar
τελικα καλυτερος ο δεκτης με αυτο το firmware?

Σαφώς! Αν ήταν αλλιώς, θα το πρότεινα στο ακριβώς από πάνω μήνυμα; :smile:
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι από default οι άμεσες εγγραφές (πλήκτρο REC) διαρκούν 2 ώρες όπως σε όλους τους άλλους ALi, αντί 4 που ισχύει μόνο στον Α2.
Επίσης αν πληκτρολογηθεί ανύπαρκτος αριθμός καναλιού, το μήνυμα λάθους δεν εξαφανίζεται αυτομάτως.
Υπάρχουν και κάποια μικρότερα, κατά την άποψή μου, θεματάκια. Έχω ενημερώσει για όλα την Crypto, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση, οπότε δεν ελπίζω σε κάτι.

Last edited:
Εχω περασει το λογισμικο χωρις καποιο εμφανες προβλημα μεχρι τωρα.Πρεπει να σημειωθει ομως οτι μετα την αναβαθμιση τα πληκτρα καναλιων πανω στο δεκτη δεν δουλευουν οπως ειναι φυσικο αφου στην ουσια δεν προοριζεται για τον lifeview αλλα για τον 215 ο οποιος δεν εχει.

Re: Απάντηση: Lifeview LV6TBOXHDA2

Σαφώς! Αν ήταν αλλιώς, θα το πρότεινα στο ακριβώς από πάνω μήνυμα; :smile:
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι από default οι άμεσες εγγραφές (πλήκτρο REC) διαρκούν 2 ώρες όπως σε όλους τους άλλους ALi, αντί 4 που ισχύει μόνο στον Α2.
Επίσης αν πληκτρολογηθεί ανύπαρκτος αριθμός καναλιού, το μήνυμα λάθους δεν εξαφανίζεται αυτομάτως.
Υπάρχουν και κάποια μικρότερα, κατά την άποψή μου, θεματάκια. Έχω ενημερώσει για όλα την Crypto, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση, οπότε δεν ελπίζω σε κάτι.

Τελευταιο ΝΟΤ official firmware ειναι το 1.0.9 που εχει καποια προβληματακια απο οτι διαβασα?
Αρα να βαλω το 1.0.8???

Εχεισ δικιο πως ειναι καλυτερο του crypto αλλα σου δινω παραδειγμα που εχει ενα ρισκο σε δεκτη.
Πες οτι ειχες βαλει του crypto, ξαφνικα δεν δουλευει το τηλεκτρολ του δεκτη ( το εχω παθει γιαυτο) και δεν φταει το τηλεκοντρολ , πως το πας σε εγγυηση? που πρεπει να του βαλεις το γνησιο παλι?
(πρεπει να βρεις τροπο να τον καψεις χωρις να φανει οτι ανοιχτηκε,υπαρχει αλλος τροπος)

Ναι, να προτιμήσεις το 1.0.8. Το 1.0.9 είναι ένα παλιό λογισμικό που απλώς του πρόσθεσαν ράβδο προόδου στην infobar.

Μα δεν είπα ότι γίνεται δεκτό για εγγύηση αν έχει αλλαχθεί το λογισμικό. Οι όροι της εγγύησης παραμένουν, δεν αλλάζουν.
Απλώς είπα ότι είναι καλύτερο και λειτουργεί άψογα στον Α2.

εχω μια απορια σε κατι αν γινεται.
βασικα στο δεκτη εχω βαλει ενα δισκο που ειναι παντα ανοικτος και κανω εγγραφες.
ψαχνω ενα τροπο κατι σαν usb & lan, δηλαδη γραφει ο δισκος αλλα μην χρειαζεται να τον ξεσυνδεσω για να παρω της εγγραφες του.σκεφτομαι για ενα δικτυακο δισκο αλλα δεν ξερω αν δουλευει ταυτοχρονα το usb + lan.
Σας εχει προβληματισει εσας, πως κανετε εγραφες, εχετε βαλει δισκο που ειναι παντα ανοικτος?

Έχει δοκιμάσει κανένας αν το λειτουργικό του 215Α κάνει προγραμματισμένη εγγραφή μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα και 3 το πρωί;

Μάλιστα. Αν δεν γράφει μεταξύ 12 με 3, δεν κάνει για μένα το λογισμικό του 215Α.
Για άλλα προβλήματα, δεν θυμάμαι κάτι χοντρό για να πω την αλήθεια. Το θέμα με τις εγγραφές 12-3, ένα προβληματάκι που τα ονόματα των βίντεο στην infobar κατά την προβολή έβγαιναν σαν σύμβολα αν ήταν στην ελληνική γλώσσα, και τα υπόλοιπα νομίζω είναι βελτιώσεις. Για να πω την αλήθεια, αν εξαιρέσεις τον T650i με τις έξτρα πληροφορίες, και γενικά τις έξτρα δυνατότητες που έχει, το λογισμικό του Α2 το βρίσκω πολύ καλό λογισμικό, μετά του Τ650i βέβαια. Αν μάλιστα το λογισμικό 1.0.8 είχε την μπάρα προόδου προβολής προγράμματος των καναλιών που έχει η 1.0.9, και τις ώρες προβολής ενός προγράμματος αντί των λέξεων Τώρα – Επόμενο, εγώ θα ήμουν καλυμμένος γενικά σε ότι αφορά τα στάνταρ λογισμικά των ALI. Με εξαίρεση δηλαδή τον Τ650i που είναι άλλο πράγμα λόγω του προσωποποιημένου λογισμικού. Αν μάλιστα o A2 είχε και κυλιόμενα ονόματα αρχείων στον media player, και ρυθμίσεις οθόνης (Φωτεινότητα, Αντίθεση κτλ) τότε θα ήμουν υπέρ καλυμμένος, αλλά δεν νομίζω να είναι και πολύ εύκολα αυτά. Ειδικά ρυθμίσεις οθόνης δεν έχουν οι Panodic, αλλά μόνο οι Giec.
Πάντως αν θες να δεις πιο αναλυτικά τις διαφορές, ρίξε μία ματιά μερικές σελίδες πριν και μερικές σελίδες μετά την σελίδα 60 του thread. Σε αυτές τις σελίδες από την 1.0.7 περνάμε στην 1.0.8, και πολύ σύντομα στην 1.0.9. Οπότε γράφω τι διαφορές έχω δει σε αυτά τα 3 λογισμικά.

Εμένα δε μου αρέσει να υπάρχουν οι ρυθμίσεις εικόνας (το ξέρω, είμαι εξαίρεση) και έτσι παραμένω "πιστός" στον A2 που έχω ως βασικό δέκτη μου.

Μιας και το ανέφερε ο tolias, επαλήθευσα ότι η μπάρα πληροφοριών εμφανίζει κανονικά τα ονόματα αρχείων που αποτελούνται από ελληνικούς χαρακτήρες.

Σεραφείμ, γιατί όχι στα ρυθμιστικά εικόνας;