Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Το ίδιο torrent είναι,δεν μπορώ να καταλάβω πως έπιασες 100-150kb/sec. To κατέβασες από μηχανάκι torrent(Bitcomet κτλ..) ή μπήκες σε τίποτα σταθερούς server...?

Ευχαριστώ , δέκτη και η παρατήρηση ,συμορφώνομαι άμεσα .........

Το έριξα χθες , όλα καλα!

Είδε wireless με WEP, δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το WPA2, bluetooth keyboard δεν το είδε κατευθείαν και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

έτοιμο και το bluetooth logitech! τελικά ήταν πολύ απλό να το δει! το sixaxis ακόμα δεν...

Καλημέρα σε όλους,
ενώ το boot-game-os έπαιζε μιά χαρά (YDL 5.0) μετά απο Software Update που έκανα και απο μια ανεπιτυχή εγκατάσταση του VLc το boot-game-os σταμάτησε να πάιζει (πάω στα Run Commands και το εκτελώ και δεν αντιδρά καθόλου ).

Ακόμη και απο το GNOME που το δοκιμάζω σε Terminal :
[root@localhost -]# boot-game-os
μου βγάζει μήνυμα :
/sbin/other-os-flash-util: No such file or direrctory

επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στο Terminal του Gnome βγάζει πάντα το [root@localhost -]# είναι normal ή έχω κάνει κάποια πατάτα;;;;;

Καλημέρα...!

Καλημέρα σε όλους,
ενώ το boot-game-os έπαιζε μιά χαρά (YDL 5.0) μετά απο Software Update που έκανα και απο μια ανεπιτυχή εγκατάσταση του VLc το boot-game-os σταμάτησε να πάιζει (πάω στα Run Commands και το εκτελώ και δεν αντιδρά καθόλου ).

Ακόμη και απο το GNOME που το δοκιμάζω σε Terminal :
[root@localhost -]# boot-game-os
μου βγάζει μήνυμα :
/sbin/other-os-flash-util: No such file or direrctory

Μέτα από το update, αυτό που συνέβη είναι ότι σου άλλαξε το path.
Τώρα πρέπει να το αλλάξεις manual το αρχείο. Για να έχεις πρόσβαση πληκτρολογείς sudo su - και σου ζητά το password.
Μετά
PHP:
gedit /sbin/boot-game-os
modify and save it.
Αν δεν στο διορθώσει αυτόματα βρες το αρχείο boot-game-os όπου βρίσκετε /sbin άνοιξε το με text editor και άλλαξε "/dev/ps3flash" σε "/dev/sdb" αποθήκευσε το (save). Αυτό ήταν,τώρα θα λειτουργεί όπως πριν.

επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στο Terminal του Gnome βγάζει πάντα το [root@localhost -]# είναι normal ή έχω κάνει κάποια πατάτα;;;;

...σαν να είσαι πάντα ο administrator,δεν υπάρχει πρόβλημα.

έτοιμο και το bluetooth logitech! τελικά ήταν πολύ απλό να το δει! το sixaxis ακόμα δεν...

Sfortis ''λέει''το YDL v6.0 ή είναι σχεδόν ίδιο με τα προηγούμενα.Αξίζει να το βάλουμε μιας και είσαι απ´τους πρώτους που το έβαλαν.

εξαρτάται το τι ενοείς "λεει".
το καλό ειναι οτι υποστηρίζει bluetooth και wireless χωρίς καμία δυσκολία.

Επιτυχείς εγκατάσταση του Yellow Dog Linux v6.0.:a0210:
Πολύ εύκολη διαδικασία,το μόνο που κάνεις είναι να πατάς next.

Έχω ubuntu 7.10 kai εφαγα πολλες ωρες για να δουλευουν ολα.Αξιζει να βαλω το yellow dog 6.0;;;;

εάν σου δουλεύουν όλα και έχεις καλύτερο τρόπο να σπαταλήσεις τον χρόνο σου αντί για linuxoεγκαταστάσεις, οχι!

Για να κανω εγκατασταση το YDL 6 εκτος απο το dvd του YDL6 χρειαζετε και κατι αλλο ? Θελει και cd me to boot? ΑΝ ναι που το βρισκω? Ευχαριστω

Πρεπει να εχω συνδεσει ποντικι και πληκτρολογιο με usb ? Γιατι εχω παρει της logitech to bluetooth πληκτρολογιο.....
Το boot os το χρειαζομαι τωρα?