Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Η ωραιοτερη φαση ηταν ,οταν το ειχα δωσει στον Σαββα για αλλαγη ρολογιου και πυκνωτη και αφου το μονταρισε και το εγκατεστεισε με το δικο μου λογαριασμο αρχισε να ακουει ιντερνετικο ραδιοφωνο.Τοτε αρχισα να του αλλαζω τους σταθμους μεσα απο το p.c απο το σπιτι μου.Φυσικα αρχισε να με βριζει

Καλό απόγευμα...
σήμερα ανέβηκε update....η version 7.6.1 και στον SBS και στο SBT....δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα μετά την εγκατάσταση...
ας ελπίσουμε ότι λύθηκαν τα προβλήματα....

άσε
θα περιμένουμε το feedback.

Φυσικά όσα κάνει μόνο του και δεν μας ρωτήσει......:furious3:

Δημήτρη εδώ είναι το ενδιαφέρον...στον Server το έκανε μόνο του το update...στο Touch όμως ΟΧΙ (ενώ πριν έμπαινε μόνο του και στο Touch το update)...αυτή τη φορά δεν....μπήκα εγώ στο μενού και έκανα χειροκίνητα την αναβάθμιση...
φαίνεται να υπάρχει διαφοροποίηση στην διαδικασία...

καλο αυτο γιατι μας ειχε πρηξει στα update/downgrade μιας και ο server στα synology nas εχει μεινει στην 7.5.4
επί την ευκαιρία βγηκε και ο SqueezeBox Server 7.5.4-003 (2011/08/02)

Change log

1. Fixed a bug where Squeezebox Server stops after running 1 or 2 minutes.
2. Added applied models - DS3611xs, RS3411xs, and RS3411RPxs.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δημήτρη εδώ είναι το ενδιαφέρον...στον Server το έκανε μόνο του το update...στο Touch όμως ΟΧΙ (ενώ πριν έμπαινε μόνο του και στο Touch το update)...αυτή τη φορά δεν....μπήκα εγώ στο μενού και έκανα χειροκίνητα την αναβάθμιση...
φαίνεται να υπάρχει διαφοροποίηση στην διαδικασία...

μόνο του?
χτες το βράδυ άνοιξα να ακούσω και ο server έμεινε με την παλιά...

Nα κανω μια ερωτηση και εγω....
Εχω ενα σκληρο 500αρι,και εχω βαλει ολη τη συλλογη που εχω σε flac.
Oταν του βαζω νεα αρχεια,αρχιζει το Squeezebox Server,να διαβαζει παλι τον δισκο απο την αρχη και να φορτωνει τους φακελους. Δεν μπορει να δει και να φορτωσει μονο τους νεους φακελους που εχω περασει στον σκληρο?

έτσι κάνει.
Θέλει όμως ένα πεντάλεπτο έστω και για ένα νέο δίσκο.

Καλο θα ειναι καπου-καπου να επιλεγουμε το <clear and rescan> ,θα κανει λιγη ωρα ,αλλα θα πεταξει και οσα πιθανον εχουμε διαγραψει

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καλο θα ειναι καπου-καπου να επιλεγουμε το <clear and rescan> ,θα κανει λιγη ωρα ,αλλα θα πεταξει και οσα πιθανον εχουμε διαγραψει

σαφώς
Το κάνω κάθε μήνα σχεδόν.

μόνο έτσι έρχονται όλα σωστά.
Με την ενημέρωση μόνο, πολλά εξώφυλλα είναι άδεια στο index.

όμως κρατάει πολλή ώρα.
πάνω από 3ωρο...

Μητσε ,εχω ενα προβλημα που το εχω ξαναγραψει πολλες φορες.Ολοκληρα αλμπουμ δεν τα αναγνωριζει σαν ξεχωριστα και τα βαζει ολα μαζι στο <no artist-no album>.Αυτα που ριπαρω εγω το κανω χειροκινητα με ανοιγμα φακελου κλπ,και τα βγαζει κανονικα.Αυτα ομως που μου εχουν δωσει ριπαρισμενα,αλλα τα αναγνωριζει και αλλα οχι.Θελει πολυ-παρα πολυ δουλεια να τα ξεχωρισω ενα -ενα και να τα βαλω σε φακελους.Οταν καποια στιγμη εχω μεράκι θα το κανω.
Ισως αυτος ειναι ο λογος που γινεται σε μενα πιο γρηγορα το σκαναρισμα

παίδες ο ds111j μπορεί να δεχτεί μόνο εσωτερικό δίσκο?

έναν usb ή έναν firewire τον δέχεται ίσως παράλληλα ως δεύτερο?
από πού μπορώ να τους βρώ για αγορά?

παίδες ο ds111j μπορεί να δεχτεί μόνο εσωτερικό δίσκο?

έναν usb ή έναν firewire τον δέχεται ίσως παράλληλα ως δεύτερο?
από πού μπορώ να τους βρώ για αγορά?

Αυτός που γράφεις δεν Υπάρχει μάλλον εννοείς τον ds110j ή τον ολοκαίνουργιο ds111.

Δες εδω

Δεν θα προτεινα και ουσιαστικα δεν εχει νοημα Nas το οποιο περνει 1 δισκο. Καλύτερα δωσε λίγα λεφτά ακόμα και πάρε ένα 2πλο για να έχεις και προστασία σε περίπτωση που χαλάσει ο ένας δίσκος.

Με το ds110j άμα έχεις μεγάλη συλλογή μπορει να έχεις προβλήματα, καλύτερα τον ds111.

Last edited:
σε τι διαφέρουν τα μοντέλα από 10 σε 11 και σε j ?

τα ερωτήματα γιά αγορά και για usb παραμένουν.

Βλέπω δύσκολο το ενδεχόμενο να θελήσω δυό δίσκους.
Ήδη καλύπτομαι με κάτω του 1 τέρα.
Το νέο μοντέλο το usb το ξέρετε?
είναι συμβατό με sbserver?

Προσωπικά δοκίμασα τον SB Server στο DS211j μου και του έπεσε λίγο βαρύς..

Βέβαια, το DS211 μου έκανε και κάποια άλλα πράγματα ταυτόχρονα, οπότε αν το έχει κανείς dedicated για το Squeezebox του ίσως είναι ανεκτή η κατάσταση. Αλλά κάπως οριακά..