supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Καινούριο business model είναι και αντίστοιχες λύσεις υπάρχουν και από άλλες εταιρίες.
Δυστυχώς όμως το να θες να μπει η στάμπα σου σε συμβατά προϊόντα σημαίνει δυσκολίες για το χρήστη και έξτρα κόστος
Όπως ακριβώς όλοι πληρώνουμε το (Microsoft) WMA σε ραδιόφωνα αυτοκινήτου … παρόλο που κανείς δε το χρησιμοποιεί…
Προσωπικά μένω μακριά από τα music streaming services για την ώρα μεν, αλλά θα ήθελα πολύ τα video streaming τύπου NetFlix.
Χρησιμοποιωντας το official napster app για sqb, παρουσιαζει συχνες διακοπες στην αναπαραγωγη και κανει μερικες φορες restart to touch..
Ειναι χρησιμο ομως ως εναλλακτικο αν δεν βρισκεις κατι στο spotify.
Α, πα, πα, αν είναι με διακοπές και restart να το βράσω. Ας μην το βρω το κομμάτι που θέλω. Για μένα προέχει να είναι ομαλή η εμπειρία χρήσης και αδιάκοπη η αναπαραγωγή, παρά να βρω ντε και καλά αυτό που ψάχνω.
To επίσημο Spotify plugin δεν το εγκατέστησα. Παρασύρθηκα από κάτι που διάβασα ότι πρώτα πρέπει να απεγκαστήσουμε το επίσημο plugin και μετά να εγκαταστήσουμε του Triode, αλλά ο περιορισμός αφορά μόνο τα Boom/Duet.
http://community.spotify.com/t5/Help-Other-Partner-Devices/Squeezebox-Boom-plugin-app/td-p/67373
Διαθέτει και το ίδιο τo Touch έναν "tiny server". Είναι προτεινόμενο αλλά όχι απαραίτητο να τρέχει ο Squeezebox Server σε άλλη συσκευή (pc/nas).
Για να ακούσεις Spotify από σκέτο το Touch, θα εγκαταστήσεις το επίσημο Spotify app (όχι το 3rd party plugin του Triode).
δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί σε άλλο σημείο, αλλά αυτό το thread έχει γίνει ήδη τεράστιο
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να προβάλω στην οθόνη του Touch τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες σε ένα directory (& sub-directories) του Dropbox.
σας ευχαριστώ
Λευτέρης
Καινούριο, σφραγισμένο Touch δύσκολο να βρεις. Υπάρχουν αλλά με τι τιμές.
900 ευρώ στο amazon.de
Ναι, καλά διαβάσατε, 900 ευρώ!
http://www.amazon.de/gp/offer-listi...r=8-1&keywords=squeezebox+touch&condition=new
amazon.fr
780 ευρώ!
amazon.com (από Αμερική)
620 ευρώ!
ebay.com (από Αμερική)
391 ευρώ (+45 μεταφορικά)
Ευκαιρία φαντάζει αυτό! Αξίζει να ρισκάρει κανείς και τελωνείο με αυτήν την προσφορά.
Αστειεύομαι ε! Μην πάει κανείς και αγοράσει σε τέτοιες τιμές. 200 ευρώ έκανε όταν υπήρχε καινούριο.
Σε μεταχειρισμένο 150-180 ευρώ αν το βρει κανείς είναι καλά.
δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί σε άλλο σημείο, αλλά αυτό το thread έχει γίνει ήδη τεράστιο
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να προβάλω στην οθόνη του Touch τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες σε ένα directory (& sub-directories) του Dropbox.
σας ευχαριστώ
Λευτέρης
πλάκα κάνεις!!!
τον Οκτώβρη του 2010 το αγόρασα απο το Amazon.uk....λίγο παραπάνω 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.