Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μα δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

To Spotify αγωνίζεται να συνάψει συνεργασίες με κατασκευαστές για να εδραιώσει στις νέες συσκευές το Spotify Connect. Αναστάτωση και δυσφορία επικρατεί στους χρήστες, αφού οι φρεσκοαγορασμένες τους συσκευές δεν μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να υποστηρίξουν το Connect. Απαιτείται συγκεκριμένο τσιπάκι για να το υποστηρίξουν.

Και άντε πες είναι τυχερός κάποιος και αποκτά έναν receiver συμβατό με το Connect. Τι κάνει για multiroom; Αγοράζει πολλαπλά (ακριβά) receivers ή δεσμεύεται με τα φρέσκα μέτριας ποιότητας ηχειάκια που είναι συμβατά με connect;

https://www.spotify.com/gr/connect/

Κι όλα αυτά για κάτι που οι κάτοχοι squeezebox χαιρόμαστε εδώ και τώρα με τα υπάρχοντα και διαχρονικά Touch!

Last edited:
Καινούριο business model είναι και αντίστοιχες λύσεις υπάρχουν και από άλλες εταιρίες.

Δυστυχώς όμως το να θες να μπει η στάμπα σου σε συμβατά προϊόντα σημαίνει δυσκολίες για το χρήστη και έξτρα κόστος

Όπως ακριβώς όλοι πληρώνουμε το (Microsoft) WMA σε ραδιόφωνα αυτοκινήτου … παρόλο που κανείς δε το χρησιμοποιεί…

Προσωπικά μένω μακριά από τα music streaming services για την ώρα μεν, αλλά θα ήθελα πολύ τα video streaming τύπου NetFlix.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δεν είναι στάμπα απλά.

Δεν μπορείς να κάνεις streaming το Spotify από το ίδιο το network player με έλεγχο από το Spotify app.
Περιορίζεσαι στο streaming μέσω Airplay με το κινητό και ξελιγώνεις την μπαταρία του κινητού.

Ακόμη και συμβατό me Spotify receiver να έχεις, το υπομενού του app του receiver χωλαίνει μπροστά στο Spotify app.
Στον Marantz AV8801 (που υποστηρίζει Spotify με τη στάμπα που λες, αλλά δυστυχώς όχι Connect) μόνο playlists και αγαπημένα κομμάτια παίζω. Το app είναι χάλια και η απόκριση άστα. Κι αν βγεις από το υπομενού του Spotify για να αλλάξεις μια ρύθμιση ήχου, διακόπτεται τελείως η αναπαραγωγή.

Last edited:
Παντως αλλα αποτελεσματα βγαζει το official spotify app για sqb και αλλα το 3rd party app..οποτε αν κατι δεν το βρισκεται με το 3rd party δοκιμαστε και με το official spotify app για sqb το οποιο πλεον λειτουργει..

Δοκιμασε κανεις το napster;
εχει και αυτο ενα μηνα δωρεαν χρησης..
Χρησιμοποιωντας το official napster app για sqb, παρουσιαζει συχνες διακοπες στην αναπαραγωγη και κανει μερικες φορες restart to touch..
Ειναι χρησιμο ομως ως εναλλακτικο αν δεν βρισκεις κατι στο spotify.

http://www.trustedreviews.com/opini...ices-spotify-vs-napster-vs-rdio-vs-pure-music
http://www.techradar.com/news/inter...owdown-which-service-is-best-for-you--1173743

Με πολλες δυνατοτητες το iPeng for iPad αλλα σαν UI ειναι απο αλλη δεκαετια, το minimal official sqb app σε αυτον τον τομεα υπερεχει.
Κριμα να εχουν ενα τοσο καλο προιον και να μην δινουν λιγη βαρυτητα και στο UI οπου ειναι αμεσo με το UE (User Experience)..

Καινούριο business model είναι και αντίστοιχες λύσεις υπάρχουν και από άλλες εταιρίες.

Δυστυχώς όμως το να θες να μπει η στάμπα σου σε συμβατά προϊόντα σημαίνει δυσκολίες για το χρήστη και έξτρα κόστος

Όπως ακριβώς όλοι πληρώνουμε το (Microsoft) WMA σε ραδιόφωνα αυτοκινήτου … παρόλο που κανείς δε το χρησιμοποιεί…

Προσωπικά μένω μακριά από τα music streaming services για την ώρα μεν, αλλά θα ήθελα πολύ τα video streaming τύπου NetFlix.

hulu+, voddler ή τυπου mubi (υπαρχει ηδη για ελλαδα) υπαρχει μεγαλό θεμα με τα δικαιωματα μιας ταινιας ανα χωρα (αλλα δικαιωματα για κινηματογραφο, αλλα για ενοικιαση, αλλα για tv, αλλα για online streaming) και με την ελληνικη οικονομικη κατασταση και νοοτροπια που κυριαρχει, το εγχειρημα γινεται ακομα πιο δυσκολο για την χωρα μας..

Last edited:
Χρησιμοποιωντας το official napster app για sqb, παρουσιαζει συχνες διακοπες στην αναπαραγωγη και κανει μερικες φορες restart to touch..
Ειναι χρησιμο ομως ως εναλλακτικο αν δεν βρισκεις κατι στο spotify.

Α, πα, πα, αν είναι με διακοπές και restart να το βράσω. Ας μην το βρω το κομμάτι που θέλω. Για μένα προέχει να είναι ομαλή η εμπειρία χρήσης και αδιάκοπη η αναπαραγωγή, παρά να βρω ντε και καλά αυτό που ψάχνω.

To επίσημο Spotify plugin δεν το εγκατέστησα. Παρασύρθηκα από κάτι που διάβασα ότι πρώτα πρέπει να απεγκαστήσουμε το επίσημο plugin και μετά να εγκαταστήσουμε του Triode, αλλά ο περιορισμός αφορά μόνο τα Boom/Duet.

http://community.spotify.com/t5/Help-Other-Partner-Devices/Squeezebox-Boom-plugin-app/td-p/67373

Α, πα, πα, αν είναι με διακοπές και restart να το βράσω. Ας μην το βρω το κομμάτι που θέλω. Για μένα προέχει να είναι ομαλή η εμπειρία χρήσης και αδιάκοπη η αναπαραγωγή, παρά να βρω ντε και καλά αυτό που ψάχνω.

To επίσημο Spotify plugin δεν το εγκατέστησα. Παρασύρθηκα από κάτι που διάβασα ότι πρώτα πρέπει να απεγκαστήσουμε το επίσημο plugin και μετά να εγκαταστήσουμε του Triode, αλλά ο περιορισμός αφορά μόνο τα Boom/Duet.

http://community.spotify.com/t5/Help-Other-Partner-Devices/Squeezebox-Boom-plugin-app/td-p/67373

Δοκιμασε και το napster, δεν εχεις να χασεις τιποτα.. εχει πολυ καλυτερες δυνατότητες και κατηγοριοποίηση..
αυτα περι restart και διακοπες ειναι στο δικο μου set up.. μπορει να μην ειναι γενικο..
πχ μπορει να φταει καποιο port forward, η vdsl συνδεση μου κτλ..

Αν βαλεις και το official spotify app για sqb θα δεις οτι βρίσκει περισσότερα άλμπουμ απο ενα καλλιτέχνη απο αυτο του Triode..
μαλλον δεν χρησιμοποιει την database του spotify αλλα κανει κατι σαν update ο Triodeς..

λοιπόν έβαλα και το Enable Playback με 0,89 ευρώ συνολικό κόστος και στο iPad και στο iPhone....πρώτα στο iPad...το συγχρόνισα μετά με το iTunes...μπήκα στο iPhone....είδε αμέσως ότι το είχα αγοράσει ήδη..και μου το εγκατέστησε δωρεάν....ότι θα άκουγα flac και μάλιστα 24/192 από το iPad και το iPhone δεν το περίμενα!! :SFGSFGSF:

Μια και το νήμα έχει 311! σελλίδες και είναι λίγο δύσκολο να ψάχνεις σε όλα τα post για απαντήσεις. Από τι καταλαβαίνω και λίγο που το έχω ψάξει μουσικά portal όπως το soundcloud, spotify υπάρχει plugin αλλά παίζουν μόνο αν αναπαράγεις την μουσική τους σε κάποιο υπολογιστή και στην συνέχεια το στριμάρεις στην συσκευή? Είναι έτσι?
Και ο server του squeezebox γενικα φαντάζομαι λειτουργεί όπως κάποιο dnla?

Last edited by a moderator:
Διαθέτει και το ίδιο τo Touch έναν "tiny server". Είναι προτεινόμενο αλλά όχι απαραίτητο να τρέχει ο Squeezebox Server σε άλλη συσκευή (pc/nas).

Για να ακούσεις Spotify από σκέτο το Touch, θα εγκαταστήσεις το επίσημο Spotify app (όχι το 3rd party plugin του Triode).

Διαθέτει και το ίδιο τo Touch έναν "tiny server". Είναι προτεινόμενο αλλά όχι απαραίτητο να τρέχει ο Squeezebox Server σε άλλη συσκευή (pc/nas).

Για να ακούσεις Spotify από σκέτο το Touch, θα εγκαταστήσεις το επίσημο Spotify app (όχι το 3rd party plugin του Triode).

για να τα κάνει αυτά, πρέπει πρώτα να το αγοράσει....

Καινούριο, σφραγισμένο Touch δύσκολο να βρεις. Υπάρχουν αλλά με τι τιμές.

900 ευρώ στο amazon.de
Ναι, καλά διαβάσατε, 900 ευρώ!
http://www.amazon.de/gp/offer-listi...r=8-1&keywords=squeezebox+touch&condition=new

amazon.fr
780 ευρώ!

amazon.com (από Αμερική)
620 ευρώ!

ebay.com (από Αμερική)
391 ευρώ (+45 μεταφορικά)
Ευκαιρία φαντάζει αυτό! Αξίζει να ρισκάρει κανείς και τελωνείο με αυτήν την προσφορά. :flipout:

Αστειεύομαι ε! Μην πάει κανείς και αγοράσει σε τέτοιες τιμές. 200 ευρώ έκανε όταν υπήρχε καινούριο.
Σε μεταχειρισμένο 150-180 ευρώ αν το βρει κανείς είναι καλά.

Last edited:
Και γενικά τι δεν μπορεί να κάνει το squeezebox δλδ ποιές ειναι οι αδυναμίες του. Επειδή είμαι στην διαδικασία να φτιάξω ένα music player από την άλλη έχω βρει και μερικά squeezebox touch σε πολύ καλή τιμή στο ebay και σκέφτομαι και αυτή την λύση. το θέμα είναι ότι αν φτιάξω κάτι μόνος μου σίγουρα θα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα αλλά και αυτές οι all in one λύσεις σαν το sqeezebox μου αρέσουν.

Στο Sqb radio που εχω στο υπνοδωμάτιο μου κανει συνεχως rebuffering.. το πηγα διπλα στο wifi modem και παλι τα ιδια.. αρα δεν ειναι θεμα απόστασης wifi - sqb radio.
Υπαρχει μηπως κανενα setting στο sqb server ή στο radio sbq που πρεπει να ρυθμισω;
κατι αλλο να δοκιμασω;

Δυστυχως δεν μπορω να περασω καλωδιο ethernet εκει που εχω το sqb radio.

δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί σε άλλο σημείο, αλλά αυτό το thread έχει γίνει ήδη τεράστιο

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να προβάλω στην οθόνη του Touch τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες σε ένα directory (& sub-directories) του Dropbox.

σας ευχαριστώ

Λευτέρης

δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί σε άλλο σημείο, αλλά αυτό το thread έχει γίνει ήδη τεράστιο

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να προβάλω στην οθόνη του Touch τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες σε ένα directory (& sub-directories) του Dropbox.

σας ευχαριστώ

Λευτέρης

Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο. Ισως μονο με κανα 3rd party plug in.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καινούριο, σφραγισμένο Touch δύσκολο να βρεις. Υπάρχουν αλλά με τι τιμές.

900 ευρώ στο amazon.de
Ναι, καλά διαβάσατε, 900 ευρώ!
http://www.amazon.de/gp/offer-listi...r=8-1&keywords=squeezebox+touch&condition=new

amazon.fr
780 ευρώ!

amazon.com (από Αμερική)
620 ευρώ!

ebay.com (από Αμερική)
391 ευρώ (+45 μεταφορικά)
Ευκαιρία φαντάζει αυτό! Αξίζει να ρισκάρει κανείς και τελωνείο με αυτήν την προσφορά. :flipout:

Αστειεύομαι ε! Μην πάει κανείς και αγοράσει σε τέτοιες τιμές. 200 ευρώ έκανε όταν υπήρχε καινούριο.
Σε μεταχειρισμένο 150-180 ευρώ αν το βρει κανείς είναι καλά.

πλάκα κάνεις!!!

τον Οκτώβρη του 2010 το αγόρασα απο το Amazon.uk....λίγο παραπάνω 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά....

σας ευχαριστώ

Λευτέρης

στο duet τουλάχιστον γίνεται αν τις έχεις στο flickr.
Τις βάζω και σε slide show

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

πλάκα κάνεις!!!

τον Οκτώβρη του 2010 το αγόρασα απο το Amazon.uk....λίγο παραπάνω 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά....

δυστυχώς έτσι είναι Νάσο. Εδώ και μισό χρόνο οι τιμές αυτές ΔΕΝ πέφτουν