Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Aν είναι μέσα στα οικονομικά όρια σου ,αυτό είναι μία επιλογή

http://ifi-audio.com/portfolio-view/accessory-ipower/

υπάρχεί και η λύση που δοκιμάσαμε με τον γάλλο ,αλλά μάλλον θα βγεί στο ίδιο κόστος

δεν εχει τιμή..
ποσο περιπου κοστιζει;
μπορώ να το αγοράσω απευθείας μεσω ιντερνετ;
γιατι και στο www.audiosoulultra.gr που ειδα δεν εχει τιμες...

θα προτιμουσα ενα eshop που θα μπορω αμεσα να κανω την πληρωμη μεσω paypal και να μην μπλεκω με τηλεφωνικες παραγγελιες, μεταφορες χρηματων, αντικαταβολες κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

δεν εχει τιμή..
ποσο περιπου κοστιζει;
μπορώ να το αγοράσω απευθείας μεσω ιντερνετ;
γιατι και στο www.audiosoulultra.gr που ειδα δεν εχει τιμες...

Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 50 ευρώ
Μπορείς να πάρεις στην audiosoul και να ρωτήσεις
Μόνο πρόσεξε να παραγγείλεις των 5 βολτ ,γιατί όπως είδες έχει πολλές εκδόσεις
Και για κάθε ενδεχόμενο ,πρίν το συνδέσεις, μέτρα το με ένα πολύμετρο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις το

Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 50 ευρώ
Μπορείς να πάρεις στην audiosoul και να ρωτήσεις
Μόνο πρόσεξε να παραγγείλεις των 5 βολτ ,γιατί όπως είδες έχει πολλές εκδόσεις
Και για κάθε ενδεχόμενο ,πρίν το συνδέσεις, μέτρα το με ένα πολύμετρο

ευχαριστώ πολύ!

το touch ειναι συνδεμενο με ενα zeppelin air και ισως δεν εχει νόημα η καλύτερη τροφοδοσια, αφου δεν εχω ακουσει διαφορα μεταξυ FLAC και spotify premium.
πλεον λογο ευκολιας, ακουω κυριως spotify, και ας εχω τα ιδια album σε FLAC.. αλλα χωρις εξωφυλλα ενω αρκετα δεν εχουν σωστα tags..
ποιος εχει χρόνο να τα διορθωσει.. :bebored:

οποτε μαλλον λεω ενα αγορασω ενα απλο power brick να κανω την δουλεια μου.
υπάρχει καποιο μαγαζι link?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκ

ευχαριστώ πολύ!

το touch ειναι συνδεμενο με ενα zeppelin air και ισως δεν εχει νόημα η καλύτερη τροφοδοσια, αφου δεν εχω ακουσει διαφορα μεταξυ FLAC και spotify premium.
πλεον λογο ευκολιας, ακουω κυριως spotify, και ας εχω τα ιδια album σε FLAC.. αλλα χωρις εξωφυλλα ενω αρκετα δεν εχουν σωστα tags..
ποιος εχει χρόνο να τα διορθωσει.. :bebored:

οποτε μαλλον λεω ενα αγορασω ενα απλο power brick να κανω την δουλεια μου.
υπάρχει καποιο μαγαζι link?

Σε δοκιμές που είχαμε κάνει ,η καλύτερη τροφοδοσία βοηθούσε .Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό της ifi δεν το έχουμε δοκιμάσει σε touch .
Θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο αξιόπιστο τροφοδοτικό γιατί οι ανοχές του touch σε μεγαλύτερη τάση δεν είναι μεγάλες και βέβαια να προσέξεις και πόσα Α έχει το μανίσιο ,ώστε να πάρεις κάποιο αντίστοιχο .

Ναι μπορεί και να έπαθε ζημιά γιατί όταν το βάζω στο ρεύμα με το τροφοδοτικό του, πέρα από τον υψισυχνο θόρυβο, το touch κάνει σε λουπα restart μόνο του. Βέβαια δεν είχα ανοιχτό το nas όπου τρέχει ο σερβερ, οπότε ίσως και γιαυτό, ελπίζω δηλαδή... Γιατί και τα δύο touch που έχω εκαναν το ίδιο.

τα τροφοδοτικά αυτά είναι switching και γενικά μια συνηθισμένη τους συμπεριφορά είναι το σφύριγμα.
Μερικές φορές σημαίνει ότι ήρθε η ώρα τους κάποιες άλλες μπορεί να σφυρίζουν καιρό χωρίς να χαλάνε.
Ενα οποιοδήποτε γραμμικό τροφοδοτικό συμβατικό θα κάνει τη δουλειά.
Αλλά ακόμα και αντίστοιχο switching από τα ηλεκτρονικά να πάρεις δεν νομίζω ότι θα νοιώσεις διαφορά.

Άρα να ψάξω στο ebay ένα με τα ίδια χαρακτηριστικά ή θα βρω και σε ένα κοινό μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη;

Κατα καιρούς είχα αρκετές (εντάξει 3 στις 10) παρόμοιες συσκευές που συνήθως δουλεύουν 7/24 με σφύριγμα.
Συνήθως νομίζω έχει αρχίσει να στεγνώνει κάποιος πυκνωτής.
Το ίδιο στο ebay θα είναι μάλλον ακριβό.
Ιδίων απαιτήσεων στα ηλεκτρονικά θα βρεις με 10 ευρώ..
Επίσης πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα βρείς κλασικά τροφοδοτικά με μετασχηματιστή.
Απλά θα προσέξεις να πάρεις
ίδιο βολτάζ
ίδιο ή μεγαλύτερο αμπεράζ και φυσικά
ίδιο φις με την σωστή πολικότητα.

To laptop δεν το ανοιγω καθολου για να ακουσω μουσικη με το ΝΑS και το Touch. Ε........τι το 'θελα.......... κανω ενα Update στο nas (Synology) και το Touch δεν τον ξαναειδε.
Restart και στα δυο πολλες φορες ........ κατεβασμα καινουργας βερσιον στο Touch...........αλλα τιποτα.
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει???

μήπως έχει αλλάξει η ip που το έβλεπες? πέρασε ξανά και την προηγούμενη έκδοση αν είναι

Μπορει.........ειναι ευκολο να βρω την ip? Θα ξαναβαλω την προηγουμενη εκδοση και βλεπουμε.

Αν μπεις στο περιβάλλον του router σου μπορείς να δεις ποιες IP έχει δώσει ο DHCP server του. Μία από αυτές θα είναι το NAS.

Διαφορετικά, μιας και μιλάμε για Synology, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Synology Assistant, ο οποίος θα σου πει ποια IP έχει πάρει το NAS.

Καλό είναι πάντως αφού το βρεις να του δώσεις μια στατική IP (εκτός του DHCP range σου) ώστε να μην επαναληφθεί το πρόβλημα.

Επειδή παιδευόμουν από χθές στην 7.9 είναι ενεργοποιημένο ένα plugin το 3Οp ,που μετατρέπει τα αρχεία wav σε κάτι που γουστάρει αυτό και δεν τα παίζει .
Απενεργοποιήστε το και βάλτε τις συνηθισμένες ρυθμίσεις .

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς spotify στο squeezbox?
Ναι με την εφαρμογη του Triode μεσω squeezebox server σε συνδυασμο με android app squeeze control παιζει αψογα. Η εφαρμογη του Triode ειναι καλυτερη απο αυτην της Logitech για μενα, μιας και η τελευταια εχει θεματα στο συγχρονισμο των playlists του spotify account.

Ναι με την εφαρμογη του Triode μεσω squeezebox server σε συνδυασμο με android app squeeze control παιζει αψογα. Η εφαρμογη του Triode ειναι καλυτερη απο αυτην της Logitech για μενα, μιας και η τελευταια εχει θεματα στο συγχρονισμο των playlists του spotify account.

ακριβώς έτσι