Υπαρχει επιλογη στο SETUP που καθοριζει αν θα βγαινει ο ηχος αναλογικα η ψηφιακα? η αυτο γινεται αυτοματα?
Θελω να πιστευω οτι σας τα εχουν στειλει, γιατι στην Logitech εξαντληθηκαν :bigcry:
Αναμονή για νέα παραλαβή στο hac.gr εντός 10 ημερών.
Πείστε με να μην πάω να πάρω αύριο το m2tech.. (δε μου φτάνει ένα review).
Καλορίζικα. Σκέφτομαι και εγώ ακριβώς το ίδιο δώρο για την κόρη μου. Για το γιό μου ένα DAC. Λες να μην τους αρέσει; :chinscratch:
Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις.
Τοποθετηθηκε μπροστα απο την τηλεοραση, συνδεθηκε με ομοαξονικη με το DAC Magic. Πολυ μικρο και χαμηλο, δεν ενοχλει τη θεαση, κατι που φοβομουν.
Ειναι πολυ ομορφο αισθητικα, και εχει πολυ υψηλο WAF, χωρις αμφιβολια. Αν συνυπολογισεις και το πανακι που ειχε μεσα η συσκευασια, μπαινει στο σπιτι χωρις προβλημα...Κλειστο ειναι ρολοι. Ομορφο.
Το μενου πανευκολο και η περιηγηση παιχνιδι με το τηλεκοντρολ.
Ηχητικα τωρα, ακουσα μονο ραδιοφωνο οποτε δεν υπαρχουν συμπερασματα. Με μια γρήγορη προσπάθεια δεν κατάφερα να του βάλω να βρει μουσική από το δίκτυο. Δεν επέμεινα και φυσικά δεν διάβασα το μανουαλ… Πρέπει να το ορίσεις από το mysqueezebox.com? Επίσης, δεν σύνδεσα κάτι στη USB για να παίξει από εκεί. Από σήμερα περισσότερα.
Συνολικά δείχνει σαν πολύ καλή αγορά. Επαναλαμβανω ότι έχει παρα πολύ υψηλό WAF, αφού είναι μικρό, ομορφο, ευχρηστο, χρησιμο (λογω ραδιοφωνου), έχει πανακι καθαρισμου.
Περι ηχητικων επιδοσεων δεν έχω αποψη ακόμα, αλλα και μόνο αφού συνδέεται σε DAC και κάνει όσα κάνει ευκολα, δεν έχω αμφιβολια. Θα κανω μια δοκιμη και χωρίς το DAC, αλλα δεν πρόκειται να κατσω να το ψειριζω.
Συμπερασμα:
Παρτε το δωρο στις γυναικες σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.