Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Υπαρχει επιλογη στο SETUP που καθοριζει αν θα βγαινει ο ηχος αναλογικα η ψηφιακα? η αυτο γινεται αυτοματα?

γίνεται αυτόματα!!!....

"all the outputs on the Touch are active all the time"....

Θελω να πιστευω οτι σας τα εχουν στειλει, γιατι στην Logitech εξαντληθηκαν :bigcry:

λογικό είναι!!!..με τέτοια επιτυχία!!!

In the December issue, Stereophile magazine lists the SBTouch among the 60 best products of 2010 and at the very top in the categories "Computer Audio Component" and "Budget Component."

Λενε οτι τα εχουν στειλει και δινουν και εκτιμωμενη ημερα παραδοσης.

Θα ερθει πιστευω.

Τα ΕΛΤΑ κανουν 3-4 μερες να στειλουν κατι απο Αθηνα - Κορινθο, οποτε....

Φευγει απο Αθηνα σημερα. Φτανει Κορινθο αυριο-μεθαυριο. 1-2 μερες.
Ετοιμαζεται ειδοποιητηριο που αποστελλεται την επομενη. 2-3 μερες.
Πας να το παρεις την επομενη 3-4 μερες.
Αν ειναι Πορτα-Πορτα, μπορει να μπερδευτει και να μην ξερουν αν βρισκεται στα ΕΛΤΑ ή στο Πορτα Πορτα, οποτε βαζεις μια μερα ακομα.

Φταινε τα ΕΛΤΑ . Οποτε γουσταρουν στελνουν τις ειδοποιησεις.Περιμενουν να μαζευτει πολλη αλληλογραφια για να μην κανει πολλα δρομολογια ο ταχυδρομος.!!!!!!!!!!!

Ηρθε η ειδοποιηση.
Το πρωι θα παω να το παρω. Θα το εχω στο γραφειο ολη μερα και το απογευμα παω ΙΑΣΩ. Οποτε ουσιαστικα παμε για ΣΚ.

θα τα πάρεις και τα δυο

Δηλαδή θα αγοράσεις μασημένη τροφή?
Δεν σε γαργαλάει το φαν της δοκιμής?

μου ρθε και μενα η ειδοποιηση πριν απο λιγο,με ημερομηνια 16/11,πρεπει να το ειχαν απ'τη Δευτερα στην αποθηκη τους και μολις σημερα αξιωθηκαν να με ειδοποιησουν.

Καλορίζικα. Σκέφτομαι και εγώ ακριβώς το ίδιο δώρο για την κόρη μου. Για το γιό μου ένα DAC. Λες να μην τους αρέσει; :chinscratch:

Καλορίζικα. Σκέφτομαι και εγώ ακριβώς το ίδιο δώρο για την κόρη μου. Για το γιό μου ένα DAC. Λες να μην τους αρέσει; :chinscratch:

Του γιου αμα τους δωσεις και κατσαβιδι θα του αρεσει.

Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις.
Τοποθετηθηκε μπροστα απο την τηλεοραση, συνδεθηκε με ομοαξονικη με το DAC Magic. Πολυ μικρο και χαμηλο, δεν ενοχλει τη θεαση, κατι που φοβομουν.

Ειναι πολυ ομορφο αισθητικα, και εχει πολυ υψηλο WAF, χωρις αμφιβολια. Αν συνυπολογισεις και το πανακι που ειχε μεσα η συσκευασια, μπαινει στο σπιτι χωρις προβλημα...Κλειστο ειναι ρολοι. Ομορφο.

Το μενου πανευκολο και η περιηγηση παιχνιδι με το τηλεκοντρολ.

Ηχητικα τωρα, ακουσα μονο ραδιοφωνο οποτε δεν υπαρχουν συμπερασματα. Με μια γρήγορη προσπάθεια δεν κατάφερα να του βάλω να βρει μουσική από το δίκτυο. Δεν επέμεινα και φυσικά δεν διάβασα το μανουαλ… Πρέπει να το ορίσεις από το mysqueezebox.com? Επίσης, δεν σύνδεσα κάτι στη USB για να παίξει από εκεί. Από σήμερα περισσότερα.

Συνολικά δείχνει σαν πολύ καλή αγορά. Επαναλαμβανω ότι έχει παρα πολύ υψηλό WAF, αφού είναι μικρό, ομορφο, ευχρηστο, χρησιμο (λογω ραδιοφωνου), έχει πανακι καθαρισμου.

Περι ηχητικων επιδοσεων δεν έχω αποψη ακόμα, αλλα και μόνο αφού συνδέεται σε DAC και κάνει όσα κάνει ευκολα, δεν έχω αμφιβολια. Θα κανω μια δοκιμη και χωρίς το DAC, αλλα δεν πρόκειται να κατσω να το ψειριζω.

Συμπερασμα:
Παρτε το δωρο στις γυναικες σας.

Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις.
Τοποθετηθηκε μπροστα απο την τηλεοραση, συνδεθηκε με ομοαξονικη με το DAC Magic. Πολυ μικρο και χαμηλο, δεν ενοχλει τη θεαση, κατι που φοβομουν.

Ειναι πολυ ομορφο αισθητικα, και εχει πολυ υψηλο WAF, χωρις αμφιβολια. Αν συνυπολογισεις και το πανακι που ειχε μεσα η συσκευασια, μπαινει στο σπιτι χωρις προβλημα...Κλειστο ειναι ρολοι. Ομορφο.

Το μενου πανευκολο και η περιηγηση παιχνιδι με το τηλεκοντρολ.

Ηχητικα τωρα, ακουσα μονο ραδιοφωνο οποτε δεν υπαρχουν συμπερασματα. Με μια γρήγορη προσπάθεια δεν κατάφερα να του βάλω να βρει μουσική από το δίκτυο. Δεν επέμεινα και φυσικά δεν διάβασα το μανουαλ… Πρέπει να το ορίσεις από το mysqueezebox.com? Επίσης, δεν σύνδεσα κάτι στη USB για να παίξει από εκεί. Από σήμερα περισσότερα.

Συνολικά δείχνει σαν πολύ καλή αγορά. Επαναλαμβανω ότι έχει παρα πολύ υψηλό WAF, αφού είναι μικρό, ομορφο, ευχρηστο, χρησιμο (λογω ραδιοφωνου), έχει πανακι καθαρισμου.

Περι ηχητικων επιδοσεων δεν έχω αποψη ακόμα, αλλα και μόνο αφού συνδέεται σε DAC και κάνει όσα κάνει ευκολα, δεν έχω αμφιβολια. Θα κανω μια δοκιμη και χωρίς το DAC, αλλα δεν πρόκειται να κατσω να το ψειριζω.

Συμπερασμα:
Παρτε το δωρο στις γυναικες σας.

Καλή σου μέρα!!!

ναι..πρέπει να του ορίσεις music folder από το squeezebox server που πρέπει να εγκαταστήσεις στο pc/mac σου (δεν ξέρω τι έχεις)...μετά όλα τάλλα...

χαίρομαι που συμφωνούμε στις εντυπώσεις!!!..σε κατακτά από το πρώτο δευτερόλεπτο!!! :music-smiley-005: