Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτο που λεει ο τυπος με τα mods ισχυει? Δεν πρεπει να εχουμε το Volume πανω απο το 70?

3. Don't run the volume control below approx. 70 (30*0,5db=15db)

με λίγα λόγια λέει, να το έχεις στο 100.
Τώρα που και που κατέβαζε μέχρι το 70.
Κάτω από εκεί μόνο όταν χτυπάει το τηλεφωνο.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εκανες login στο mysqueezbox com?

Ναι εκανα κανονικα login .Βλεπω το squeezebox στο browser καθως και τα τραγουδια που εχω στο usb stick που εχω πανω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο

Λογικα το firewall του υπολογιστη αποκλεει τη συνδεση με το squeeze μεχρι να το εκπαιδευσεις. Οποτε ειναι απλο το προβλημα.

Πηγα στις εξαιρεσεις του firewall και του εδωσα προσβαση και σε δημοσιο και σε οικιακο δικτυο αλλα και παλι τιποτα .Σκεφτομαι μηπως φταιει το router hol netfaster iad 2 .

Εγω δεν μπορω να χειριστω το squeezebox απο τον υπολογιστη με τιποτα .Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος πως γινεται ?

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Δίνεις στον browser σου την IP ή το όνομα του υπολογιστή που τρέχει ο server και την πόρτα 9000 και σου ανοίγει η σχετική σελίδα..

Δηλαδή κάτι σαν http://whs:9000/ στην περίπτωσή μου.

Αν βρίσκεσαι στον ίδιο υπολογιστή στον οποίο τρέχει ο server, μπορείς να γράψεις: http://127.0.0.1:9000/ και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Δίνεις στον browser σου την IP ή το όνομα του υπολογιστή που τρέχει ο server και την πόρτα 9000 και σου ανοίγει η σχετική σελίδα..

Δηλαδή κάτι σαν http://whs:9000/ στην περίπτωσή μου.

Αν βρίσκεσαι στον ίδιο υπολογιστή στον οποίο τρέχει ο server, μπορείς να γράψεις: http://127.0.0.1:9000/ και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Έτσι ακριβώς το δουλεύω και εγώ. Δίνω την IP στο μηχάνημα που τρέχει ο server και μου ανοίγει το Player μια χαρά. Μεγάλη απόλαυση να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να το χειρίζεσαι από εκεί μέσω του netbook...:BDBDG54:

Το καταφερα και εγω .Τελικα το προβλημα ειναι το router της hol .
Εβαλα ενα level one και δουλεψε αμεσως .Ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Καλημέρα σε όλους!!!

ωραία!!!...άρα όλα πάνε μια χαρά σε όλους μας!!!

αλήθεια....ο tzo παρέλαβε το Touch του???

..κάποιος άλλος φίλος το παρήγγειλε???

Φίλοι καλησπέρα,
Μετά από χρήση ΣαββατοΚύριακου, και εμπειρία 3 ημερών, θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα κι όποιος ξέρει ας με βοηθήσει απαντώντας .

Το setup μου για το Logitech, αποτελείται :
Σαλόνι: Logitech με δίκτυο 1G, dac, ενισχυτικά, ηχεία.
Γραφείο: 1 laptop Win7 Και 1 υπολογιστής XP pro SP3, με εξωτερικό δίσκο 1,5Τ μουσική (usb).Δίκτυο 1G. Στο γραφείο καρφώνει πάνω στο δίκτυο κι ένας NAS 1Τ με μουσική .

Μέχρι τώρα κατάφερα να δουλέψω με το Logitech βάζοντας στην library του squeezebox center , ή τον NAS ή τον εξωτερικό δίσκο, ποτέ και τους 2 μαζί. Πίστευα ότι τον NAS θα τον έβλεπε το Logitech αυτόνομα αφού είναι δικτυακός, αλλά μάταια. Αυτό μπορεί να γίνει, δηλαδή να βλέπει ταυτόχρονα και τους 2 δίσκους και πως ?

Για να παίξει μουσική των δίσκων μου, το Logitech πρέπει να είναι πάντα ανοικτός ο υπολογιστής ?

Από το laptop μέσω δικτύου βλέπω και δουλεύω με τον NAS, αλλά το Logitech φτάνει στον NAS μόνο μέσω του σταθερού υπολογιστή. Πρέπει να σετάρω κάποιο home network? Αν ναι είναι εύκολο να μου πει κάποιος πως γίνεται .Υπάρχει κάποιος οδηγός έτοιμος?

Από τον cd-player στο ρακ στο σαλόνι (όχι από τον ενισχυτή), έστελνα με καλώδιο μουσική σε διπλανό του δωμάτιο-καθιστικό, άλλον ενισχυτή και ηχεία. Τώρα με το Logitech όταν παίζω μουσική από το γραφείο, θα μπορούσα να συνεχίσω να στέλνω μουσική στο ίδιο δωμάτιο, χρησιμοποιώντας την 2η έξοδο ? Logitech coaxial και dac, και Logitech optical και amplifier καθιστικού xρησιμοποιώντας μόνο το dac του Logitech?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αλήθεια....ο tzo παρέλαβε το Touch του???

Θα ξεχάστηκε ο πωλητής και μετά από e-mail μου στις 6 του μηνός, μου απάντησε στις 7 ότι το έστειλε.

Λογικά εντός της εβδομάδας παραλαμβάνω κι εγώ.

Διαβάζοντας ακόμα μια φορά το thread :bigcry: απαντώ μόνος σε κάποια από τα ερωτήματά μου...

Μέχρι τώρα κατάφερα να δουλέψω με το Logitech βάζοντας στην library του squeezebox center , ή τον NAS ή τον εξωτερικό δίσκο, ποτέ και τους 2 μαζί. Πίστευα ότι τον NAS θα τον έβλεπε το Logitech αυτόνομα αφού είναι δικτυακός, αλλά μάταια. Αυτό μπορεί να γίνει, δηλαδή να βλέπει ταυτόχρονα και τους 2 δίσκους και πως ?

Δυστυχώς ο NAS iomega Storcenter ix2 δεν φορτώνει το squeezebox server, οπότε, μου μένει σαν απλός σκληρός προς το παρόν...έχει κάποιος φίλος να προτείνει καμιά λύση για τον NAS ??

Για να παίξει μουσική των δίσκων μου, το Logitech πρέπει να είναι πάντα ανοικτός ο υπολογιστής ?

ΝΑΙ !

Από το laptop μέσω δικτύου βλέπω και δουλεύω με τον NAS, αλλά το Logitech φτάνει στον NAS μόνο μέσω του σταθερού υπολογιστή. Πρέπει να σετάρω κάποιο home network? ;;

Όχι απλά το NAS για να τον δει δικτυακά το Logi, πρέπει να φορτώσει πρώτα sb server και προς το παρόν με τον δικό μου NAS δεν είναι εφικτό.

Από τον cd-player στο ρακ στο σαλόνι (όχι από τον ενισχυτή), έστελνα με καλώδιο μουσική σε διπλανό του δωμάτιο-καθιστικό, άλλον ενισχυτή και ηχεία. Τώρα με το Logitech όταν παίζω μουσική από το γραφείο, θα μπορούσα να συνεχίσω να στέλνω μουσική στο ίδιο δωμάτιο, χρησιμοποιώντας την 2η έξοδο ? Logitech coaxial και dac, και Logitech optical και amplifier καθιστικού xρησιμοποιώντας μόνο το dac του Logitech?

Αυτό δεν το ξέρω, πρέπει να δοκιμάσω εάν παίζουν ταυτόχρονα κι οι 2 έξοδοι του, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνεται...
Εάν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας πει την άποψή του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/QUOTE]

Καλημέρα rafm και σε όλους!!

για το τελευταίο ερώτημά σου σε παραπέμπω στο #242 μήνυμά μου :

"all the outputs on the Touch are active all the time"....

δεν τόχω δοκιμάσει...αλλά πρέπει να γίνεται κανονικότατα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Θα ξεχάστηκε ο πωλητής και μετά από e-mail μου στις 6 του μηνός, μου απάντησε στις 7 ότι το έστειλε.

Λογικά εντός της εβδομάδας παραλαμβάνω κι εγώ.

άντε με το καλό!!! :guitarist:

Δυστυχώς ο NAS iomega Storcenter ix2 δεν φορτώνει το squeezebox server, οπότε, μου μένει σαν απλός σκληρός προς το παρόν...έχει κάποιος φίλος να προτείνει καμιά λύση για τον NAS ??
[/QUOTE]
Αν θες μόνο για streming μουσικής τότε μπορείς να δεις τον READYNAS DUO από την netgear. Αν θες και δυνατή επεξεργαστική ισχύ, ώστε να κάνεις ταυτόχρονα και άλλες δουλειές τότε πας σε SYNOLOGY ή QNAP με διπλάσιο+ budget...

Last edited: