Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Προσθεστε κι εμενα στη λιστα των κατοχων.

Το εχω περιπου τρεις μηνες και το θεωρω την πλεον καλυτερη αγορα σε σχεση κοστος/αποδοση κι ευελιξιας μηχανηματος ηχου που εχω κανει εως σημερα (κι εχω κανει ουκ ολιγες).

Θεωρω τα μικροπροβληματα που εχω περισσοτερο προβληματα συνδεσης λογω ποιοτητας συνδεσης δικτυου στην Ελλαδα και λιγοτερο σε διαφορα bugs του λογισμικου του.

Ελπιζω να αποτελεσει το εναυσμα και για περισσοτερες αναλογες συσκευες.

Τελικα οπως και με την apple βλεπει κανεις οι νεωτερισμοι και τα επαναστατικα προιοντα να ερχονται απο εταιρειες ασχετες με τη κοινοτητα της hi-fi.

Βασιλης

ωραίος!!!....

και νέα-λοιπόν-ανανέωση στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull(x2)
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo(x3)
19)ichaltou
20)VISION
21)VaMa
22)zaras27(το περιμένει)
23)auteur(το περιμένει)

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Xo,xo,xo ήρθε το στήνω και μετά σας ενημερώνω :fahne90:
ατιμε με προλαβες..καλοριζικο! εμεινα τελευταιος..:ADFAD2:

Xo,xo,xo ήρθε το στήνω και μετά σας ενημερώνω :fahne90:

Καλορίζικο Δημήτρη!!!:ernaehrung004:

και νέα ανανέωση στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull(x2)
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo(x3)
19)ichaltou
20)VISION
21)VaMa
22)zaras27
23)auteur(το περιμένει)

Λοιπόν με καλώδιο αρνείται να παίξει.
Παραδόξως δεν κάνει διακοπές με το wifi εδω και 1 μέρα που παίζει ασταμάτητα.
Ενω κάνει connect αρνείται να βρει τον myswueezeboxserver.
Πολύ παράξενο.
Θα προσπαθήσω το βράδυ να γράψω εντυπώσεις σε διάφορα συστήματα εντός του σπιτιού με benchmark και χωρίς σε σύγκριση με άλλα media player και με Wadia i170.
Πάντως το γεγονός ότι το χειρίζεται με άνεση η γυναίκα μου και μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένη μόνο αυτό φτάνει.
Να σημειώσω ότι η γυναίκα μου με δυσκολία και μετά απο πολλά χρόνια κατάφερε να ξεχωρίζει τα διάφορα τηλεχειριστήρια.

λΛοιπον καλως σας βρηκα και επίσημα και συγνωμη εκ των προτερων αν θ αρχισω τις ερωτησεις (μαλλον τα γιατί θα ελεγα καλύτερα).

Ευκολο στο σετάρισμα αφου συνδεθηκε αμεσως με το ασυρματο δικτυο και μου ειπε να κανω downloading το fw το εκανα ΚΑΙ .... δεν συνδεεται με το ασυρματο !! Οπότε το γυρισα στην ethernet ...
Λέω καινουργιο ειναι μην αρχισω....
ΑΛΛΑ δεν βρισκει την library με τιποτα μεσω δικτυου ενω ολες οι αλλες συσκευες την βλέπουν .....
Θα κάνω δοκιμες κι αλλες και θα επανελθω...
Το θετικό ειναι οτι ειναι τις απολυτης ευχρησίας με τη γυναικά οπότε ας το παμε χαλαρα με τα προβλήματα και βλέπουμε ....:ears:

Η λύση της χρήσης ενός δεύτερου Touch καθαρά για τηλεχειρισμό του πρώτου έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα:
1. Όμορφη και λειτουργική λύση. Το δεύτερο Touch ως τηλεχειριστήριο είναι σαν κόσμημα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.
2. Η απόκριση στις εναλλαγές κομματιών/σταθμών είναι άμεση.
3. Το αγοράζεις τώρα για τηλεχειριστήριο και όταν αλλάξεις γνώμη το χρησιμοποιείς σε άλλον χώρο του σπιτιού ως πηγή.
4. Ίδιο interface. Απαλλάσεσαι από τη χρήση κινητού/iPhone/iPod/iPad.

Μειονεκτήματα:
1. Κόστος.
2. Χρειάζεται παροχή ρεύματος. Κάπως πρέπει να κρυφτεί το καλώδιο του ρεύματος στο τραπέζι του σαλονιού.
3. Δεν αυξομειώνει την ένταση στο πρώτο Touch. Πρέπει να έχεις και το κανονικό τηλεκοντρόλ από δίπλα μόνο για την ένταση.
4. Καλύτερα αξιοποιείται το δεύτερο Touch σε δεύτερο χώρο/σύστημα.
5. Καλομαθαίνεις και αργά ή γρήγορα θα πάρεις ένα iPad να γουστάρεις.

Το sync mode πάντως πολύ ευχάριστο. Τα δύο από τα τρία Touch τα έχω τώρα σε sync. Μένει στο υπνοδωμάτιο τι θα αποφασίσω να πάρω, ένα τέταρτο Touch + Focal CMS40 ή, πιο συνετά, ένα Squeezebox Radio.

Καλημέρα...
Χθες αργά που άνοιξα το Touch έκανε τις αναβαθμίσεις αυτόματα και στον server (iMac και Sony Vaio) και στην συσκευή!!!..όλα Οκ!!!

Στήθηκε και το NAS Synology 1511+.

Εγκαταστάθηκε και το Squeezebox Server στο NAS. Δουλεύει μια χαρά.

7,12gb διαθέσιμα με 5x2TB δίσκους σε Raid5.

Footprint στο γραφείο όσο ένα Time Capsule!

nasp.jpg

Στήθηκε και το NAS Synology 1511+.

Εγκαταστάθηκε και το Squeezebox Server στο NAS. Δουλεύει μια χαρά.

7,12gb διαθέσιμα με 5x2TB δίσκους σε Raid5.

Footprint στο γραφείο όσο ένα Time Capsule!

Εξαιρετικό! Με 'γειες! :2thumb22sup:
Θα μπορούσες να δώσεις το ακριβές footprint (πόσα x πόσα εκατοστά)?
Επιπλέον, γνωρίζεις ποιον σκληρό δίσκο φοράει?
Τέλος, πόσος περίπου χρόνος χρειάσθηκε για το format και το χτίσιμο της συνδεσμολογίας RAID5?