Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: Απάντηση: Lost - season 6 (final)

KOSH δεν την αντεξε και εσενα το στομαχι την καλομαγειρεμενη πατατα απ' οτι φαινεται

Δεν αντεχω το καλοσερβιρισμενο δακρυβρεχτο επειδη αδυνατουμε να δωσουμε ενα τελος στο μεγαλυτερο σηριαλ που βγηκε ποτε. (ετσι οπως το εισεπραξαν οι φανς εννοω)

Προσωπικα την ειχα ψυλλιαστει απο το επεισοδιο με την ιστορια της μαμας με τα καημενα in purpose ορφανα και το αγιο φως.....

Εκει διαφανηκε οτι μαλλον εχουν θεμα.....

Το μπαλωσανε με αγαπες και μια κλεμμενη ιδεα.

Θυμαστε οταν ειχε βγει η πρωτη σαιζον λεγαμε (στα πρωτα κους κους περι του τι στα διαλα συμβαινει) οτι στο τελος θα ειναι ολοι στο νοσοκομειο μετα το ατυχημα και ολα αυτα θα τα ονειρευονται.

Ε κοντα πεσαμε....

Re: Lost - season 6 (final)

ρε παιδια ολοι μας απο την αρχη δεν λεγαμε οτι μαλλον ολοι ειναι νεκροι και δεν το ξερουν, οτι ειναι καπου αναμεσα ζωης-παραδεισου/κολασης???
επισης τι θρησκευτο-χαζομαρες ηταν αυτα με την εκκλησια και "moveing on" απο καποιον που τον λενε Christian Shepard = χριστιανος ποιμενας?? ελεος δηλαδη ουτε το καναλι της εκκλησιας να εφτιαχνε την σειρα δεν θα ειχε τετοιο τελος...ασε που ολο love-story και τελικα μεσω της αγαπης we move on.... καλα κρασια....:smash::smash:
φυσικα οι αριθμοι, η Η/Μ ενεργεια και ΟΛΟΙ οι αλλοι χαρακτηρες τι απεγιναν???
δυστυχως το ψιλοπεριμενα οτι θα τελειωνε ετσι....μακαρι να υπαρξει συνεχεια γιατι εαν τελειωσει ετσι ειναι τρελη πατατα...

Last edited:

Eμένα θα μου άρεσε το τέλος χωρίς την "παράλληλη" ιστορία.....

Όπως έγιναν τα πράγματα εν "ζωή" δηλαδή....

Η Κεητ και ο Σωγερ την σκαπουλαρανε δεν επεσε το αεροπλανο. Πως και ηταν "παροντες" ?

Aμ εκεινος ο φουκαρας ο Μιστερ Εκο , η Αννα Λουτσια ? Δεν ειχαν δικαιωμα στον "παραδεισο" ?

Αν δεν ηταν η μαυρη γυναικα του γιατρου και ο Σαγιντ θα ελεγα οτι ηταν ρατσιστες....

Παιζει να ηταν το πιο τρυπιο τελος που εχω δει ποτε μου.

Αει ρε.....

Η Κεητ και ο Σωγερ την σκαπουλαρανε δεν επεσε το αεροπλανο. Πως και ηταν "παροντες" ?

Aμ εκεινος ο φουκαρας ο Μιστερ Εκο , η Αννα Λουτσια ? Δεν ειχαν δικαιωμα στον "παραδεισο" ?

Αν δεν ηταν η μαυρη γυναικα του γιατρου και ο Σαγιντ θα ελεγα οτι ηταν ρατσιστες....

Παιζει να ηταν το πιο τρυπιο τελος που εχω δει ποτε μου.

Αει ρε.....

Όχι ρε, του λέει ο πατέρας του Τζάκ ότι όλοι κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουν, άλλοι μετά απο αυτόν , άλλοι πριν.......(για την Κειτ και τον Σώγιερ, λέω)....

Για αυτό και λέω την "παράλληλη ιστορία τι την ήθελαν??Δεν το τελείωναν με τον "θεό", Λυπίδη???

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

ρε παιδια ολοι μας απο την αρχη δεν λεγαμε οτι μαλλον ολοι ειναι νεκροι και δεν το ξερουν, οτι ειναι καπου αναμεσα ζωης-παραδεισου/κολασης???

Τελικά έτσι είναι ? και αν ναι από το πρώτο επεισόδιο ή από κάποια άλλη στιγμή και μετά ?

Re: Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Τελικά έτσι είναι ? και αν ναι από το πρώτο επεισόδιο ή από κάποια άλλη στιγμή και μετά ?

Αμ έλα ντε, αυτό δεν κατάλαβα....νομίζω όχι απο το πρώτο....άλλα με μπερδεύει το "παράλληλο"...

Άκυρο το πιασα...

Last edited:

γίνεται η μεγάλη μονομαχία Τζακ-Λοκ αφού έχουν κατεβάσει τον Ντέσμοντ στην πηγή την οποία βγάζοντας την πέτρα από το μέσον της ,την καταστρέφει.

Μιλαμε για πολυ φαντασια, η πηγη με τον μεγαλο φελλο....ανατριχιασαμε , πρεπει να ειχαν σκυψει μηνες πανω απο αυτο το ευρημα δουλευοντας το

Αυτόματα ο Λόκ χάνει τις υπερφυσικές του Δυνάμεις ,τραυματιζει θανάσιμα τον Τζακ και πεθαίνει από την Κέιτ και τον τραυματισμένο Τζακ

Ο Τζακ γυρίζει στην ξερή σπηλιά - πρώην πηγή και αφού ορίσει νέο φύλακα τον Χέρλυ ξαναβουτάει μέσα , δένει τον Ντέσμοντ για να τον ανεβάσουν ο Χέρλυ με τον Μπεν , και μετά ξαναβάζει την τάπα επαναφέροντας την πηγή σε λειτουργία και ξαναφέρνοντας το μαγικό κίντρινο φως

Εδω πραγματικα εδωσαν ρεστα. Αυτο με τον αγιασμο και το "Τωρα εισαι σαν εμενα" ουτε στον Ιντιανα και το αγιο δισκοποτηρο....

Αμ το οτι καταλαβαν οτι με τον φελλο off δεν δουλευει και χρειαστηκε να τον ξαναβαλουν θα γεννησει πολλα ανεκδοτα.

ο Σώγιερ η Κέιτ ο Λαπίντους και ο Μάιλς ανεβαίνουν στο αεροπλάνο και φεύγουν

κάπου σε ένα ποτάμι ο Τζακ πεθαίνοντας βλέπει μέσα από τα μπαμπού το αεροπλάνο να πετάει και σε ένα πλάνο αντίστροφο του πρώτου πλάνου της σειράς κλείνει τα μάτια και πεθαίνει

Στο LΑ όλη η παρέα μαζί με νεκρούς από όλους τους κύκλους σμίγει σε μία σειρά από τυχαία ραντεβού και μόλις οι φαινομενικά αγνωστοι αγγίζονται πλημμυρίζουν από αναμνήσεις του νησιού

Πηγαίνουν όλοι σε μια εκκλησία και αγκαλιάζονται συγχωρούν και χαίρονται

Μονο Γκοσπελς δεν τραγουδησανε .....

Ο Τζακ συναντά τον πατέρα του τον ρωτάει αν είναι νεκρός και ο Κρίστιαν του λέει πως όλοι είναι νεκροί απλά ο καθένας στον χρόνο που του έλαχε και συναντήθηκαν όλοι γιατί το αναζητούσαν μέσα τους σε αυτό το χώρο που είναι έξω από τον χρόνο to let go and to move on

" Ι see dead people"

:ADFADF1:

Άφησα να περάσουν περίπου δύο ώρες από τη θέασή του, για να είμαι σχετικά ήρεμος. Με μια λέξη: το χειρότερο φινάλε (το οποίο, δυστυχώς είχα ψυχανεμιστεί στα τελευταία επεισόδια, με τα φώτα, τη μάνα κλπ). Καλό το feeling, τα συναισθήματα, η αγάπη, το ταξίδι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά όταν παρακολουθείς μια σειρά φαντασίας (επιστημονικής ή μη), θέλεις αναγκαστικά και κάποιες βασικές απαντήσεις σε ερωτήματα. Τα περί παραδείσου, κόλασης, μετά θάνατον ζωής κλπ δεν είναι απαντήσεις, και μάλιστα έτσι όπως δόθηκαν. Φοβάμαι prequels, ταινίες και διάφορα άλλα, μέχρι τελικού αρμέγματος. Thanks, but to thanks...

Πλήρη απογοήτευση κατά την ταπεινή μου γνώμη....φυσικά και δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα και έδωσαν τέτοιο φινάλε.....μπορούσαν να το κάνουν και χειρότερο....να ξυπνάει ο Τζακ από ένα κακό όνειρο...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Anyway πάει και αυτό....:ADFADF1:

Εμενα μου αρεσε παντως το φιναλε και ασπαζομαι αυτη την θεωρια που δεν χρειαζεται πλεον καμια εξηγηση για τιποτα.

What really happens is that everyone dies in the plane crash (you can see NO ONE alive on the beach in the last images of the episode).

The whole 6 seasons happen while Jack is dying painfully in the bamboo forest. Jack makes up everything and an alternate reality, too.

If you pay attention, the series ends as it started.

It started with Jack oppening his eyes (here he was already dying and imaginig) in the bamboo forest and it ends with Jack closing his eyes in the same place.

Υπαρχει και αυτη η εκδοχη αλλα δυστυχως αφηνει (σε εμενα τουλαχιστον) αποριες

1) Everything that happened on the Island really happened, the plane crashed, the people we know survived
2) When one of our characters died, they got to an alternate reality where no time exists (the one we know from season 6), where they live a "normal" but fictional life and kinda get a chance to redeem themselves (like purgatory)
3) Once all of our characters are dead in the original timeline ("everybody dies eventually"), they meet in the alternate reality and move on together (Paradise ?)

0000170357.jpg

Re: Απάντηση: Lost - season 6 (final)

......................Θυμαστε οταν ειχε βγει η πρωτη σαιζον λεγαμε (στα πρωτα κους κους περι του τι στα διαλα συμβαινει) οτι στο τελος θα ειναι ολοι στο νοσοκομειο μετα το ατυχημα και ολα αυτα θα τα ονειρευονται.

Ε κοντα πεσαμε...........................

Πολύ σωστά.
Τουλάχιστον για εμάς που παρακολουθούμε την σειρά από την πρώτη μέρα και θυμόμαστε τις πρώτες συνέντευξης των δημιουργών όπου αρνούνταν κατηγορηματικά αυτό το γεγονός, αυτό είναι που προσωπικά με κάνει έξαλλο.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι η σειρά αλλου πήγαινε και αλλου κατάληξε. Μετά το τράβηγμα της σειράς σε 6 Season δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν ένα λογικό επιστημονικά τέλος.

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Eνταξει τουλαχιστον το διακωμωδουν και οι ιδιοι πριν τους παρουν με τα καφασια με τις τοματες.

http://www.youtube.com/watch?v=YyKyjeRodd4&feature=player_embedded

Μπήκα να γράψω για την πιο μαμακία τέλος που θα μπορούσανε να έχουνε και είδα το παραπάνω και απλά υποκλείνομαι. Απλά κορυφαίο.

Το είδα και εγώ χθες το βράδυ και μόλις τέλειωσε ένιωσα τέτοια απογοήτευση, όπως ακριβώς γίνεται με μια σχέση που τελειώνει άδοξα.

Απορώ πώς οι άνθρωποι που σχεδιάσαν και γυρίσαν τα 3 πρώτα Lost Seasons "κατάφεραν" να τα απομυθοποιήσουν μέχρι κεραίας στα επόμενα 3 και ειδικά στο τελευταίο.

Και φανταστείτε ότι είναι τόση η αγάπη των fans για τη σειρά, που ακόμα στο Lostpedia γράφονται θεωρίες για το τι "εννοούσε ο ποιητής"... Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να μας παρουσιάσουν στο τέλος για να αγανακτήσουμε!

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην κατάλαβα εγώ τίποτα και τα νοήματα της σειράς να ξεπερνούν το φτωχό μυαλό μου.

Η αίσθηση που έχω όμως είναι ότι από ένα σημείο και πέρα η "δημιουργική ομάδα" που έστησε το σενάριο της σειράς διαλύθηκε και αυτοί που έμειναν δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο. Νομίζω ότι από το Season 4 και μετά είναι εμφανές ότι το πράγμα ξεφεύγει, το σενάριο παύει να έχει τη συνοχή που είχε στην αρχή, προστίθενται πολλοί νέοι χαρακτήρες που δεν αναλύονται όσο οι προηγούμενοι και γίνεται μια βεβιασμένη προσπάθεια να επιμηκυνθεί η ιστορία. Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται τα μυστήρια, αλλά να μειώνεται ο διαθέσιμος τηλεοπτικός χρόνος για την αποκατάσταση της όλης ιστορίας.

Δυστυχώς, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τέλος κατέστρεψε μια από τις καλύτερες ιστορίες μυστηρίου της τηλεοπτικής ιστορίας.

Εκτός αν και εδώ κυριάρχησε η άποψη για εκμετάλλευση του θέματος στο μέλλον, με νέους κύκλους και τηλεταινίες.

...................Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην κατάλαβα εγώ τίποτα και τα νοήματα της σειράς να ξεπερνούν το φτωχό μυαλό μου.
.........................................

Έτσι με έκανε να νιώσω ο AlexTheodin στα προηγούμενα post.-bye-