KOSTASAAA
New member
- 16 March 2024
- 2
Συμφωνώ (υ)
Βγήκε η γενιά του MP3 να κρίνει τον «ΗΧΟ» τον «κάποιο Σπίνουλα» και τελικά όλους εμάς εκείνης της εποχής, που η μουσική ήταν πραγματικό πάθος!!!Κάποιος Σπίνουλας;;
Συμφωνώ (υ)
Βγήκε η γενιά του MP3 να κρίνει τον «ΗΧΟ» τον «κάποιο Σπίνουλα» και τελικά όλους εμάς εκείνης της εποχής, που η μουσική ήταν πραγματικό πάθος!!!Κάποιος Σπίνουλας;;
Audiolytic & geovar σίγουρα δεν τους λες γενιά του MP3..![]()
![]()
αυτό που κατάλαβα είναι ότι το μέλος KOSTASAAA συντάσσεται με τους AUDIOLYTIC και geovar και δεν τους αντικρούει
Μάλλον το εξέλαβα λάθος.![]()
Παντως , οσο κι αν ακουγεται περιεργο, ημουν απο τους πρωτους (dealer ων τοτε) που πιστεψα οτι το CD θα με απαλλασσε απο το "μαρτυριο" του πικαπ.
Μεχρι το CD εμεινα ..................
![]()
Παντως , οσο κι αν ακουγεται περιεργο, ημουν απο τους πρωτους (dealer ων τοτε) που πιστεψα οτι το CD θα με απαλλασσε απο το "μαρτυριο" του πικαπ.
..................
![]()
σταυρό?..., αλλά μείναμε με το .... στο χέρι...![]()
Επρεπε βλεπεις να ημουν " In " ......... χαχαχαΤο' κανα κι αυτο![]()
.... στα οποία υπήρχαν διαφημιστικές καταχωρίσεις της Φίλιπς με Γ. Ζωδιάτη και Σ. Καραμπετσάνο.Μηπως τοτε διαβαζες πολλα περιοδικα;
Ψαχνω για μια φθηνη λύση για replacement των μεγαφωνων. Τα Monacor SP-135 που προτεινοταν δεν βγαινουν πλέον. Ξερετε κατι άλλο ??
Να αναφερθεί εδώ και κάτι που φαινεται στην οπίσθια φώτο των ηχείων και δεν είναι σωστό, όπως πολύ σωστά μου έστειλε μήνυμα φίλος του φόρουμ.
Οι ακροδέκτες αυτοί είναι ότι πρέπει για βραχυκύκλωμα εάν δεν προσέξεις!
Να μην αναφερθώ γιατί τους έχω πάνω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται, αλλά να τονιστεί σε φίλους που διαβάζουν και είναι νεοεισερχόμενοι στο χώρο, να μην τις προτιμήσουν με τίποτα και να βάλουν τις κλασικές μπανάνες.
ngprint.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.