M. Jackson... αντιγραφη

Ο δίσκος Thriller, (1982) κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σε πωλήσεις δίσκου στην ιστορία, και παραμένει έως σήμερα το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 105 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σύμφωνα με το Guinness World Records.Έμεινε στην κορυφή του Billboard album chart για 37 εβδομάδες, κέρδισε 7 βραβεία Grammy και 17 τραγούδια του ανέβηκαν στο top-10.
Για αντιγραφη καλά τα κατάφερε πάντος.....

....ο άνθρωπος ήταν πολύ μπροστά σε όλα χορό ,μουσική ,videoclip κτλ.

Καταλαβαίνω σε κάποιους τους γυρνάνε τα έντερα στο άκουσμα του ονόματος του Βασιλιά της ποπ...αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε και όλα.....ήμαρτον!!!!

Άσχετοι όσοι άκουγαν Michael???

Τώρα Σταύρο γίνεσαι εκτός απο άδικος και κακός.....

Και δεν αναφέρομαι σε εμένα που μπορεί να είμαι όντως άσχετος, αλλά για να μας πουν ο Μανωλάκος, ο Μπάιρα, ο Superfly, Spyros A., κλπ, κλπ...

Εκτός αν θεωρούνται και αυτοί άσχετοι με το μουσικό στερέωμα....

Άσχετοι όσοι άκουγαν Michael???

Οχι ασχετοι ολοι οσοι ακουγαν Τζακσον αλλα οι ασχετοι ακουγαν Τζακσον. Αυτο ειναι προσωπικο μου βιωμα και πιατευω οτι δεν θα ειμαι ο μονος που το ειχε ζησει.

Ειναι μερικοι ανθρωποι που σε αυτο που κανουν εχουν αστερι. Χωρις να προσπαθησουν εχουν το κατι τι που σου δινει την εντυπωση οτι ειναι γεννημενοι να κανουν αυτο που κανουν. Στο ειδος του ο ΜJ ειναι τετοιος. Και το γεγονος οτι με σωματικη κ ψυχικη βια απο τον πατερα του, ειναι επαγγελματιας απο τα 4 του χρονια, δεν αποτελει δικαιολογια. Ισα ισα που δεν ξερω αν αλλος θα γινοταν επαγγελματιας στα 4 του υπο τετοιες συνθηκες διαπαιδαγωγησης.

Προσωπικα δεν ειμαι αυτου του μουσικου ειδους, αλλα οταν μιλαμε για προσωπα μπορουμε μερικα πραγματα να δουμε αντικειμενικα οτι ισχυουν.

Προσωπικα επισης τον Ελβις δεν τον παλευω, ουτε μουσικα, ουτε σαν παρουσια, ουτε σαν κινησιολογια ουτε σαν αισθητικη. Θα φανει καπως αλλα πολλοι "καταξιωμενοι" δεν μου λενε τιποτα οπως πχ τα Σκαθαρια, κ εχω καταληξει μετα απο μελετη της δισκογραφιας τους. Σεβομαι ομως μερικα αδιαμφισβητητα πραγματα οπως την πορεια τους κλπ κ το προσωπικο ταλεντο καποιων.

Re: Απάντηση: M. Jackson... αντιγραφη

Ο δίσκος Thriller, (1982) κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σε πωλήσεις δίσκου στην ιστορία

Δεν μου λεει τιποτε πιστεψε με. Και ο Τιτανικος στο σινεμα εχει κοψει τα περισσοτερα εισητηρια και εχει παρει τα περισσοτερα οσκαρ.

....ο άνθρωπος ήταν πολύ μπροστά σε όλα χορό ,μουσική ,videoclip κτλ.

Απο ποτε το βιντεοκλιπ (δουλεια ενος αλλου του σκηνοθετη και προμοταρισμενο απο την tv) ειναι στοιχειο αξιας του τραγουδιστη.
Φιλε μου το MTV κατεστρεψε την μουσικη. Και ο Τζακσονας ηταν γνησιο τεκνο του καναλιου αυτου.

να υπενθυμίσω ότι το θέμα είναι κατα πόσον ο Μιχαλάκης "έκλεψε" ή ενσωμάτωσε, αφομοίωσε, εξέλιξε ένα χορευτικό είδος.
Τίποτα περισσότερο.
Θα ήθελα να μην εκτραπεί περισσότερο η συζήτηση, ήδη έχουν γραφτεί αρκετά άκομψα από δω κι απο κει....

Συμπαθής ο Μιχαλάκης , πολύ καλός χορευτής , με έναν πολύ καλό δίσκο ( off the wall) έναν συμπαθητικό ποπ - φάνκ ( κοινώς λειαίνουμε το φανκ για να το προσαρμόσουμε στα πολυπληθή λευκά ακορατήρια ) το Thriller , μερικά ευφάνταστα και καλογυρισμένα βίντεο κλιπς , μια μανία να γίνει η άσπρη Diana Ross . Πολύς θόρυβος για το τιποτα . Οποιος θέλει καλό φανκ υπάρχουν και οι Sly and the family Stone ( Don't call me nigger whitey )

Συμπαθής ο Μιχαλάκης , πολύ καλός χορευτής , με έναν πολύ καλό δίσκο ( off the wall) έναν συμπαθητικό ποπ - φάνκ ( κοινώς λειαίνουμε το φανκ για να το προσαρμόσουμε στα πολυπληθή λευκά ακορατήρια ) το Thriller , μερικά ευφάνταστα και καλογυρισμένα βίντεο κλιπς , μια μανία να γίνει η άσπρη Diana Ross . Πολύς θόρυβος για το τιποτα . Οποιος θέλει καλό φανκ υπάρχουν και οι Sly and the family Stone ( Don't call me nigger whitey )

Πια μανία του μωρε.....:ernaehrung004:

Λεύκη είχε ο άνθρωπος....
http://www.curevitiligooil.com/greek/Vitiligo.php

....Έμεινε στην κορυφή του Billboard album chart για 37 εβδομάδες, κέρδισε 7 βραβεία Grammy και 17 τραγούδια του ανέβηκαν στο top-10.
Ισοφάρισε το ρεκόρ του Michael Jackson η Katy Perry δημιουργία:18/8/2011 12:22 μμ τελευταία ενημέρωση:18/8/2011 12:25 μμ
sp.gif

Η Katy Perry έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να έχει πέντε no1 τραγούδια από ένα album στο chart του Billboard Hot 100, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατείχε μόνον ο «βασιλιάς» της Pop Michael Jackson.​
To single της K. Perry “Last Friday Night (TGIF)” από το “Teenage Dream” έγινε το πέμπτο τραγούδι αυτού του album που ανέβηκε στην κορυφή του chart Billboard Hot 100.
Πέντε single από ένα album στην κορυφή του συγκεκριμένου chart είχε καταφέρει να έχει μόνο ο Michael Jackson, το 1987-88 με το album του “Bad”.
Ο Michael Jackson πέτυχε το ρεκόρ των πέντε single από ένα μόνο album μέσα σε διάστημα εννέα μηνών, ενώ η K. Perry ισοφάρισε το ρεκόρ αυτό μέσα σε ένα χρόνο και δύο μήνες. Ωστόσο, τα πέντε hit του M. Jackson έμειναν συνολικά επτά εβδομάδες στο No1 ενώ τα 5 single της Katy Perry βρίσκονται στην κορυφή του chart συνολικά 18 εβδομάδες.

Για να καταλαβουμε τι σημαινει στη συγχρονη ποπ τα τσαρτ, οι πωλησεις, κλπ κλπ Ποια?....Ποια ειναι αυτη?

Ρε συγκρίνετε το Billboard του 2011 με το Billboard του 81???

:AFADF0:

Παραιτούμαι σε αφήνω στα χέρια των ειδικών......(όσοι είναι εδώ απο τις διακοπές).....

Ρε συγκρίνετε το Billboard του 2011 με το Billboard του 81???

:AFADF0:

Παραιτούμαι σε αφήνω στα χέρια των ειδικών......(όσοι είναι εδώ απο τις διακοπές).....

γιά φαντάσου κι όλας να το συγκρίνουμε με κεινο του 61...

εγώ δηλαδή δεν έχω δίκιο?:furious3:

Οι "θαμώνες" του Billboard του '61 υπάγονταν ως επί το πλείστον στην κατηγορία του Perry Como και της Connie Francis,δεν μπορώ να πω ότι συγκινούμαι ιδιαίτερα...να φανταστείς ότι ούτε τον Santana δεν είχαν μέσα!!!!!!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Υπάρχει μια τάση να απαξιώνεται από κάποιους το εμπορικό, εκτός φυσικά απ τους φλώρους του Λίβερπουλ (εξαιρείται ο - μετέπειτα - Λένον)
Άσχετα αν η μουσικές τους δεν είναι απ τις αγαπημένες μου, τεράστιο RESPECT σε Elvis, Jackson και Madonna.

Υπάρχει μια τάση να απαξιώνεται από κάποιους το εμπορικό, εκτός φυσικά απ τους φλώρους του Λίβερπουλ (εξαιρείται ο - μετέπειτα - Λένον)
Άσχετα αν η μουσικές τους δεν είναι απ τις αγαπημένες μου, τεράστιο RESPECT σε Elvis, Jackson και Madonna.

Την Καλομοίρα την είδες στο εξώφυλλο του Nitro??

Respect και σ' αυτήν:afro: