M2tech hiFace

Καλησπέρα! Όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησής σου η απάντηση είναι μάλλον όχι. Και τα vista με asio και τα xp με ks βγαζουν bitperfect, οπότε λογικά δεν θα έπεπε να αλλάξει κάτι...
Έχω το m2tech οπότε μπορώ να έρθω από εκεί να το δούμε αν θες...βέβαια εμένα βγάζει bnc έξοδο, οπότε θα χρειαστούμε κάνα ανταπτοράκι που λογικά θα υποβαθμίσει λιγάααακι την ποιότητα ήχου του, αλλά λογικά μια γενική εικόνα θα τη πάρεις...
Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερο τράνσπορτ από την asus, οπότε θα υπάρξει διαφορά προς το καλύτερο...

Αν θελω λεει; μονο να παω να παρω τον ανταπτορα, γιατι και σημερα που ηθελα δεν μπορεσα να παω.
Θυληκο bnc βγαζει;
Σε ευχαριστω exp4nder!

Last edited:
Kαι να πήγαινες μάλλον κλειστά θα τα έβρισκες όλα σήμερα...
Ναι θηλυκό βγάζει, θέλουμε δηλαδή αντάπτορα αρσενικό bnc-θηλυκό spdif λογικά...
Τι ευχαριστείς βρε, εγώ που σε έχω πρήξει για άλλα τί να πω...:a0210:

Kαι να πήγαινες μάλλον κλειστά θα τα έβρισκες όλα σήμερα...
Ναι θηλυκό βγάζει, θέλουμε δηλαδή αντάπτορα αρσενικό bnc-θηλυκό spdif λογικά...
Τι ευχαριστείς βρε, εγώ που σε έχω πρήξει για άλλα τί να πω...:a0210:

Αυτα ειναι σαν το χρημα...
Πρεπει νακυκλοφορουν!:flipout::ernaehrung004:

παιζει καποιος με m2hiface k jriver σε windows 7 64bit ? Ρωταω για τις προτεινομενες ρυθμισεις

ναι το εχουμε δει ! και εγω το αγορασα ιουνιο αλλα που να ξερω τι πηρα?

νομιζω οτι ο αντιπροσωπος πρεπει να κανει κατι !ανακοινωνοντας πιθανον αριθμους σειρας!!!

Ειναι μελος του φορουμ;

Το τσίμπησα κι εγώ το hiface. To *έχω συνδεδεμένο σε hub και το ψηφιακό καλώδιο είναι 5 μέτρα Protegy RG-59 proffessional. Καλό ακούγεται μέχρι τώρα. Το pc είναι ένα macmini. Εγώ που δεν έχω amarra και ακούω κυρίως flac με τα vox και cog, μπορώ να έχω bit perfect; Για την ώρα έχω ορίσει την έξοδο στο midi interface στα 96hz 32 bit. Είναι εντάξει οι ρυθμίσεις;

Το τσίμπησα κι εγώ το hiface. To *έχω συνδεδεμένο σε hub και το ψηφιακό καλώδιο είναι 5 μέτρα Protegy RG-59 proffessional. Καλό ακούγεται μέχρι τώρα. Το pc είναι ένα macmini. Εγώ που δεν έχω amarra και ακούω κυρίως flac με τα vox και cog, μπορώ να έχω bit perfect; Για την ώρα έχω ορίσει την έξοδο στο midi interface στα 96hz 32 bit. Είναι εντάξει οι ρυθμίσεις;

bit perfect παιζεις μονο οταν η δειγματοληψια του αρχειου και του ituneς ειναι η ιδια. ετσι πχ οταν ακους σιντι πρεπει να ειναι 44.1/16 αλλιως το αναγκαζεις να κανει "απαισιες" μετατροπες...
κατεβασε το ayrewave (beta) για να εχεις μια εικονα του αμαρρα η το demo του puremusic...

Τελικά μετά από μία περίοδο ωρίμανσης, τόσο του νήματος όσο και του ίδιου του προϊόντος, τι λένε οι κάτοχοι του hiface? Verdict?

Είναι το ίδιο ευχαριστημένοι με συμβατικό και υψηλής ανάλυσης υλικό?

Να πάμε να το πάρουμε δηλαδή (και να του αλλάξουμε τα φώτα, ... ως συνήθως).

Re: Απάντηση: M2tech hiFace

Τελικά μετά από μία περίοδο ωρίμανσης, τόσο του νήματος όσο και του ίδιου του προϊόντος, τι λένε οι κάτοχοι του hiface? Verdict?

Είναι το ίδιο ευχαριστημένοι με συμβατικό και υψηλής ανάλυσης υλικό?

Να πάμε να το πάρουμε δηλαδή (και να του αλλάξουμε τα φώτα, ... ως συνήθως).

Προσωπικη μου αποψη , "με κλειστα τα ματια".
Οπως με κλειστα τα ματια παω για το Evo.

Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....

Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.

Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....

Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.

είμαι σε ακριβώς ίδια φάση.

Για usb interface έχω μια m-audio audiophile usb και παίζει σούπερ τα σιντιά μου που έχω ριπάρει στο itunes.
Θα ακούσω διαφορά με το m2tech?

Το trends ud-10.1 το είχα και το πούλησα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με το παλιό μου σετάπ (πάντα για συμβατικό υλικό 16/44.1).

Κατόπιν κατέληξα στη λύση media player (WDTV, highly-modified, 16/44.1) που μου έδωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (από άποψη μουσικότητας), αλλά με το καιρό μου ανέδειξε σημαντικά προβλήματα στη χαμηλή περιοχή, συγκριτικά με τις επιδόσεις ανάφοράς μου (Sony ES50, ως transport).

Και τώρα οδεύουμε σε λύση "χωρίς συμβιβασμούς" είτε τύπου dedicated music transport (π.χ. Squeezebox Touch) είτε τύπου PC transport (με Asus eee b202 και m2tech).