M2tech hiFace

Μάλιστααα.......
Για να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αυτή η έκδοση του hiface με το "κακό" ρολόι που κυκλοφόρησε πριν μήνες τελικά τι απέγινε; Υπάρχουν ακόμα αυτά τα "δεύτερα" κομμάτια στην αγορά; Πως τα αποφεύγουμε αυτά;
Αυτό το μαραφέτι πως ανοίγει, εχει βίδες;

Δεν υπάρχουν πια "κακά" στην Ελλάδα, παρέλαβε η audiosoul πριν 3 εβδομάδες νέα και με διαβεβαίωσαν οι Ιταλοί πως όλα αυτά που έστειλαν είναι τζιτζί, καθώς τα "κακά" έχουν τελειώσει προ πολλού...
Δεν ανοίγει εύκολα, θέλει κοπίδι και κατσαβίδι και μετά δεν κλείνει καλά, αλλά δεν έχεις λόγο να το κάνεις πια...εκτός αν θες να το πειράξεις!

Ε, τόσα λεφτά θα δώσω να μην μπορώ να το ανοίξω κιόλας; :flipout:

Πλάκα πλάκα με αυτά που ακούω πως να ειμαι σίγουρος ότι πήρα το καλό το πράγμα αν δεν το ανοίξω; Τους εμπιστεύεται κανείς τους Ιταλούς;

Εξάλλου δεν θα το τροφοδοτήσω με ξεχωριστή τροφοδοσία;

Last edited:
το σωστό είναι γουάβια μάνα μου,
αλλά επειδή πρόσφατα είμαι σκυλάκιας, το δέχομαι.

το σωστό είναι γουάβια μάνα μου,
αλλά επειδή πρόσφατα είμαι σκυλάκιας, το δέχομαι.

Οπότ', πάρ'ταγουάβιας' & κατηφόρισε στη στάνη
να ακροαστούμε το ολίγων λεπτών στρωμένο δικό μου :BDGBGDB55:

##

Δεν αφηνεται τις σκυλοσυζητησεις,καλλιτερα να συζητατε για βουβαλια

Οι άπιστοι χαϊεντάδες που περιμένουν να ακούσουν ...5, ...10 &20(!) ζωντανά
γιά να προχωρήσουν,
ας πάρουν νούμερο :flipout:

Οπότ', πάρ'ταγουάβιας' & κατηφόρισε στη στάνη
να ακροαστούμε το ολίγων λεπτών στρωμένο δικό μου :BDGBGDB55:

##

Οι άπιστοι χαϊεντάδες που περιμένουν να ακούσουν ...5, ...10 &20(!) ζωντανά
γιά να προχωρήσουν,
ας πάρουν νούμερο :flipout:

Δημητρη μην πας προς το παρον,περα απο το βουβαλι και τους ενισχυτες πρεπει να στρωσει και το ενυδρειο

Παρακαλώ συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, αλλά μπορούν το M2tech hiFace ή το Musiland Monitor 01 USD να δόσουν στις ψηφιακές εξόδους τους και σήμα DTS ή AC3 σε πολυκάναλο AV για αποκωδικοποίηση ή κάνουν μόνο για να περνάνε στερεοφωνικό σήμα;

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, καταλαβαίνω ότι το Musiland μάλλον περνάει σήμα DTS ή AC3. Αξίζει να το χτυπήσω από ebay για 48 Ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα ή μήπως το M2tech hiFace είναι σημαντικά καλύτερο;

Last edited:
Ξέχασα να αναφέρω το υπόλοιπο σύστημα:
HTPC - Yamaha RX-V2700 - δικάναλος τελικός NAD 214 - Xavian Duetto (main sp) - Audio Spectrum Fone (κεντρικό) - Elac BS52 (surround).
Θα δω διαφορά με κάποιο από τα παραπάνω μηχανάκια; Εγώ πιστεύω πως ναι.

Ελλάδα ψωνίζουμε από audio-soul και αν ναι μέσω email; Δοκίμασα σήμερα τηλεφωνικά αρκετές φορές και στο σταθερό και στο κινητό που έχουν στην ιστοσελίδα τους αλλά δεν απάντησε κανείς.

Last edited:
Ελλάδα ψωνίζουμε από audio-soul και αν ναι μέσω email; Δοκίμασα σήμερα τηλεφωνικά αρκετές φορές και στο σταθερό και στο κινητό που έχουν στην ιστοσελίδα τους αλλά δεν απάντησε κανείς.

Εχουν αλλάξει μαγαζί... επικοινώνησε μεσω του site!!!

Εχουν αλλάξει μαγαζί... επικοινώνησε μεσω του site!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :smile:

Η διεύθυνσή που έδιναν ήταν στη διαδρομή επιστροφής από τη δουλειά και βόλευε αλλά δεν πειράζει διάβασα ότι στέλνουν και με αντικαταβολή οπότε όλα εντάξει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Aπο οτι διαβασασε προηγούμενα posts με το να χρησιμοποιείς usb extention αναμεσα στο pc και το Μ2 χάνεις σε ποιότητα...
Ακόμα και με μισό μετρο πχ;

Aπο οτι διαβασασε προηγούμενα posts με το να χρησιμοποιείς usb extention αναμεσα στο pc και το Μ2 χάνεις σε ποιότητα...
Ακόμα και με μισό μετρο πχ;

Γιατί θέλεις να βάλεις usb extention υπάρχει λόγος.
Less is best

Το ξερω αλλα εχει να κανει με τον χωρο που εχω στο ρακ και με την στήριξη του Μ2... αν το βαλω κατευθειαν στο λαπτοπ βαραίνει πολύ την θυρα usb μαζι με το καλώδιο μιας και περισευουν εκτος ρακ.... και λίγο να το ακουμπίσεις δεν κανει καλή επαφή...
Πρέπει να πάρω desktop μου φαίνεται... γμτ