έχεις κανείς δοκιμάσει και τους 2 συνδυασμούς στα ίδια μηχανήματα; εγώ δεν είχα ποτε mac αλλά ακούω πολλά για το audirvana.
Σε pc έχω καταλήξει ότι το jriver έχει τον καλύτερο ήχο και μέχρι τώρα με nas συνεργάζεται πολύ καλά.Και το foobar είναι εξίσου καλό αλλά από οργάνωση είναι λίγο πίσω.
αξίζει κανείς να μεταβεί σε mac mini;επίσης to itunes δεν παίζει flac άρα ούτε το audirvana / amarra;(αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε)
παίζω και με τους 2 συνδυασμούς εδώ και πολλά χρόνια ( mac & windows )
αυτό που θα ρώταγα είναι το εξής
θέλεις σοβαρό και ακριβές τρανσπορτ?
windows 7 καθαρό setup ,υπολογιστής που δεν θα κάνει τίποτα άλλο και foobar με kernel streaming
θέλεις στα windows έναν ήχο πιο μαλακό ? jriver
θες να πας σε μακ?
οι τύποι τις sonic studio ( βλεπε αμαρρα ) έχουν μελετήσει καλά την ψυχοακουστικη εδώ και πολλά χρόνια
το προϊόν τους είναι τρομερά διασκεδαστικό και ευχάριστο , αλλά στην ουσία είναι ένας κομπρεσορας ,λιμιτερ , εκουαλαϊζερ
θα σου τα παίζει όλα διασκεδαστικά , 3d με σώματα στην μεσαία και χαμηλή περιοχή κτλ
αλλά όλα , ΟΛΑ
φαντάζομαι γνωρίζεις ότι όλες οι ηχογραφήσεις δεν είναι ίδιες , κάποιες είναι κακές , κάποιες είναι συμπιεσμένες ( βλέπε loudness war ) κάποιες είναι αριστουργήματα
ε, με το αμαρρα θα σου αρέσουν όλα
αν σε αυτά που γράφω δεν βρίσκεις τίποτα κακό , βουρ για μακ και αμαρρα
οι λοιποί ( audirvana , παλιότερα pure music , decibel κτλ ) απλά παλεύουν να γίνουν αμαρρα , σε κάποιες εκδόσεις το καταφέρνουν σε άλλες οχι , να χαμε να λέγαμε
και ξανά απο την αρχή , αν θέλεις ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΝΣΠΟΡΤ ,foobar σε windows 7 με kernel streaming
σε α/β τα τρώει ζωντανά όλα τα άλλα
αν φυσικά θέλεις να σκουσεις το dac σου πως αποδίδει , αν θες ακούς τον εκάστοτε player έχεις πολλές επιλογές
bitperfect και λοιπές λεπτομέρειες όλοι υπόσχονται το ίδιο , σαν τους πολιτικούς ένα πράμα
ps με αμαρρα ακούω τώρα
ps2 το είχα ακούσει demo το αμαρρα και μετά το αγόρασα ( μάλιστα πλήρωσα και εκτελωνισμό για το software γιατί το πήρα από τον weiss ,από ελβετια ! )
ps3 το τωρινό μου digital setup είναι , hiface evo & ayon skylla 2