MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

 Νίκος;937763 said:
When Hell Freezes Over

Πάνω-κάτω δηλαδή όταν αποφασίσει και ο Έλληνας αντιπρόσωπος να εισαγάγει το Snow Leopard :furious3:

Τελικά με όλη αυτή την καθυστέρηση να αποστείλει η apple το 10.6 μου φαίνεται πως θα στραφώ στα γνωστά υπόγεια μέρη για να εγκαταστήσω τη χιονοπάρδαλη στο Mac μου...

ποτε θα το φερει ?

παραγγελια λεει . οκ την καναμε ...

αμα ειναι η rainbow ...

ενταξει δεν βιαζομαι κι ολας αλλα απο αναβολη σε αναβολη ... ειναι η αισθηση που δινουν ... μια ακομα φορα ειμαστε πισω ...

Εχω ενα θεμα. Δεν αλλαζει γλωσσα το πληκτρολογιο. Μονο με το ποντικι μπορω να αλλαξω γλωσσα. Με cmd-shift δεν γινεται τιποτα.

Το έχω κάνει παραγγελία το upgrade εδώ και μία εβδομάδα από multirama και ακόμα να το βάλουν σε διαθεσιμότητα :frown: :mad:

Ολα καλα αλλα η Logitech μας την εκανε την ζημια με drivers που δεν εχουνε βγει ακομα με αποτελεσμα να μην δουλευει τιποτα σωστα:damnyou:

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Το έχω κάνει παραγγελία το upgrade εδώ και μία εβδομάδα από multirama και ακόμα να το βάλουν σε διαθεσιμότητα :frown: :mad:

το ιδιο και στο πλαισιο ...

 Νίκος;938293 said:
Δεν αξίζει για 30 να πας σε τέτοιες λύσεις πάντως.

25 Αυγούστου συμπλήρωσα τη φόρμα αναβάθμισης και 31/08/09 έστειλα φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και τυπωμένη τη φόρμα. Μέχρι σήμερα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την apple....

Επιτέλους σήμερα είδα το εξής στο claim:

Thank you. Your record has been located.

Your order was approved on 16.09.09 and is due to be shipped imminently.

Thank you for visiting the Fulfillment Status system.

Μετά από 22 ημέρες...

Καλησπέρα σε όλους...

Κυριακή βράδυ το παρήγγειλα από το Amazon.co.uk και σήμερα το πρωί ήταν στην πόρτα μου...

σε λίγο θα το εγκαταστήσω...

δεν περασα κατα την εγκατασταση
κανεναν εκτυπωτη,

μπορει καποιος που τους εχει βαλει ολους να δει
αν υπαρχει ο Epson Aculaser C1100 ;

Τσακ - μπαμ !! :grinning-smiley-043

Χθες παραγγελία, σήμερα παρέλαβα στον χώρο μου το νέο λειτουργικό !!!!! :BDGBGDB55:

Παραγγελία χθες από το www.madmacs.gr, το πρωί πριν λίγο το παρέλαβα εδώ στο γραφείο, το έστειλαν με την εταιρεία courrier ΤΝΤ.

-bye-